Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 275 Kč za 17 lekcí angličtiny v malé skupině. Studujte od února do června jazyk, bez kterého se dnes neobejdete se slevou 50 %.

4,5 / 5 Jazyková škola Transperfect Olomouc  (mapa) 73 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli otevřete všechny kurzy, které máte vypsány, nebo v případě nenaplnění kurzu budou zájemci přesunuti do jiného.
Děkuji.

Transperfect

Dobrý den, kurzy se otevírají pro 5 – 8 osob. V případě nenaplnění kapacity kurzu vám nabídneme jiný termín.

Bobbie Šafranová

ještě bych se ráda zeptala na plánované termíny pro úplné začátečníky. Chtěla bych to pro mamku, ale nejlépe dopoledne, ale až tak kolem půl desáté. Jezdí pravidelně do nemocnice a vyhrabe se nejdřív v devět..

Transperfect

Dobrý den, na našich stránkách www.transperfect.cz v sekci kurzy pro veřejnost naleznete časový rozpis výuky.

Lukáš Luzar

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je nutné knihu zakupovat, když ji mám?

 Děkuji

Transperfect

Dobrý den, samozřejmě, pokud učebnici máte, kupovat si ji nemusíte. :-)

Dagmar Richtrová

Dobrý den, zajímá mne, zda je tento kurz vhodný i pro seniory (65 r.). Ráda bych ho dala manželovi jako dárek k vánocům. Je úplný začátečník.

Transperfect

Dobrý den, ano, nabízíme kurzy i pro úplné začátečníky. Kurz, který by byl určen přímo pro seniory nenabízíme, kurzů se mohou účastnit všichni, kteří mají chuť učit se jazyky.

Tomáš

Dobrý den,
je možné tento kurz navštěvovat i ve večerních hodinách? Kvůli zaměstnání mohu až od 18:30.
Děkuji za odpověď.

Transperfect

Dobrý den, přesný rozvrh hodin naleznete na našich stránkách www.transperfect.cz v sekci kurzy/kurzy pro veřejnost.

Irča

dobrý den,
mohli byste me informovat o kurzu CAE,jestli jej mate kolik by me stal doplatek a kdy se kona a jake materialy se tam pouzivaji? Dekuji

Transperfect

Dobrý den, kurz CAE pro veřejnost v příštím pololetí otevřen nebude. Děkujeme za pochopení.

Eva Ohlídalová

děkuji za odpověď, to je přesně o mě, ráda bych se zeptala, jestli kurz pro falešné začátečníky zařadíte i na ranní hodiny, je zde pouze odpoledne, pracuji na směna a odpolední se mi špatně vyměńují…
každopádně mě v rámci testu vyšel právě falešný začátečník…
 Díky

Transperfect

Zatím zařazení dalšího kurzu neplánujeme, ale mohla byste se zařadit do kurzu v úterý 9.00. Na začátku kurzu bude i opakování úplných základů.

Eva Ohlídalová

Dobrý den,
co si mám představit pod pojmem falešní začátečníci ?
Děkuji za info.

Transperfect

Dobrý den, tzv. „falešný začátečník“ je někdo, kdo s angličtinou už několikrát začínal, ale vždycky to po krátké době vzdal. Takže si pamatuje různá slovíčka, trochu i gramatiku, ale potřebuje své znalosti utřídit a zesystematizovat. V tomto kurzu se začíná od začátku, ale předpokládá se rychlejší tempo, jelikož velká část informací není pro studenta nová. V kurzu pro úplné začátečníky, kteří ještě jazyk nikdy nedělali, by se nejspíš nudil.

Transperfect

Zatím zařazení dalšího kurzu neplánujeme, ale mohla byste se zařadit do kurzu v úterý 9.00. Na začátku kurzu bude i opakování úplných základů.

Ludmila Linhartová

Pokud bych dle testu vybrala správný kurz, tak je stanoven přesný den a hodina nebo lze vybrat alespoň ze dvou variant, kdyby mi daný den nevyhovoval.

Transperfect

Dobrý den, u každé pokročilosti jsou vypsány minimálně 3 termíny v různých dnech i časech. Časový harmonogram lekcí je už zveřejněn na našich stránkách v sekci kurzy pro veřejnost.

Irena Batova

co bude obsahovat certifikat?

Transperfect

Dobrý den, na certifikátu je uvedeno vaše jméno, ve kterém období jste se kurzu účastnili a počet hodin. Dále je tam uvedena studovaná úroveň dle Společného evropského referenčního rámce a podpis vedoucího výuky a lektora kurzu.

Bobbie Šafranová

Může se přihlásit i úplný začátečník, který nikdy s angličtinou do styku nepřišel ? Dostane takovýto člověk kvalitní základ ?

Transperfect

Dobrý den, ano, můžete. Máme vypsaný kurz určený speciálně pro začátečníky, kteří se anglicky ještě nikdy neučili. Učivo se rozvíjí metodicky a přiměřeným tempem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru