Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka do solárií Sun Solar v hodnotě 800 Kč + káva zdarma

4,5 / 5 Sun Solar studio (2 pobočky) Praha - Háje  (mapa) 242 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Denis Denis

Děkuji za odpověd, ale ze zákona máte mít k nahlédnutí o infa kdy byla výměna trubic, kolik mají solária vyčerpáno minut ze základu atp
Koupil jsem si zde permanentku do studia na budějovické a 100minut bylo k ničemu… Od Vás už jsem permanentky koupil, ale i tak pro jistotu se ptám, opaluji solárka dobře?

Sun Solar

Dobrý den, solární studia provozujeme již od roku 2000. Naši klienti se k nám opětovně vrací a díky jejich pozitivním zkušenostem doporučují naše služby. Proto nemusíte mít obavy, naopak je na místě s obsluhou solárií prodiskutovat jaký ochranný krém je vhodný pro Váš typ pleti a které solárium s intenzitou opalování Vám doporučí. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Hezký večer.

Mišala Vondrášková

Dobrý den. Je potřeba přinést voucher v papírové podobě nebo štaci jen v kód v mobilu ?

Sun Solar

Dobrý den, voucher nemusí být v papírové podobě, stačí uvést celý 13-ti místný kód. Děkujeme.Hezký ve­čer

Denis Denis

Dobrý den, malm dotaz kdy proběhla kompletní výměna trubic v soláriích na budějovické? Zda jsou veškeré certifikáty o výměně trubic ke každému soláriu k nahlédnutí na provozovně? Pokud možno napište infa děkuji

Sun Solar

Dobrý den, v PC systému je nastaven počet hodin, který určuje výrobce trubic. Po vyčerpání se automaticky systém zablokuje a spuštění jednotlivého solária již nelze provést. Tzn., že výměna trubic je u každého solária individuální a probíhá tedy celoročně. Není skoro nutné uvádět, že v celé EU lze zakoupit pouze certifikované trubice. Hezký večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru