Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jemné a hebké pašmíny Carlo Romani

4,4 / 5 Carlo Romani Neratovice  (mapa) 193 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana Färberová

Dobrý den, objednala jsem 2 vouchery, ale potřebovala bych 3. Mohu zaplatit o 1 voucher více, abych objednala 3 ks šál za částku 199,–-. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

v tomto případě je potřeba objednat ještě jeden voucher a ten uhradit dle zaslaných údajů. V případě úhrady 3 na původní objednávku Vám bude přeplatek navrácen zpět na účet.

Hezký den!

Monika Kalous

Dobrý den, je pašmína i v barvě fialové? Na úvodním obrázku to tak vypadá, ale u detailních fotek už si nejsem jista. Díky za info. Hezký den Monika

Martin

Dobrý den Moniko. Fialovou barvu pašmínových šál máme viz náš eshop: http://www.carloromani-shop.cz/pasminy-jednobarevne/ např.č. 15..

S pozdravem a přáním hezkého dne

Petra Pavelková

:) Martine.. to z historického hlediska jsme taky kdysi svítili petrolejkou… :) Nicméně, neodpověděl jste mi… Proč je to pro nákup potřeba…? Děkuji… :) petra

Martin

Dobrý den Petro. Schraňujeme si databázi registrovaných zákazníků pro případné opětovné kontaktování. Tato databáze služí pouze pro potřeby naší společnosti.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Petra Pavelková

Dobrý den, proč jsem nucena se registrovat? :) Přeci mohu uskutečnot nákup i bez registrace… Nač ta podmínka? Děkuji za odpověd. :) hezký den, petra.

Martin

Dobrý den, z historického hlediska je registrace v našem eshopu takto nastavena, zatím jsme se od našich zákazníků nesetkali s množstvím negativních reakcí na toto řešení.

S pozdravem a přání hezkého dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru