Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodina profi focení s Radovanem Janouschkem

5,0 / 5 Janouschek Studio Prague Praha  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den.
Je možné využít voucher na těhotenské focení v páru? Dále jsem se chtěla zeptat, zda máte volné termíny focení i v listopadu (ideálně příští týden).
Děkuji za odpověď.

Elis Janouschek

Dobrý den,
voucher je samozřejmě možné využít pro těhotenské focení. Co se týče termínu, příští týden nám vypadla jedna klientka, takže bychom měli volno 18.11. od 15:00. Pokud budete chtít termín napevno domluvit, kontaktujte mě prosím na e-mailu elis@janouschek.com

Elis Janouschek

Dobrý den,
oprava termínu, je to 18.11. od 13:30.

Jana

Dobrý den,
dostanu na CD i ostatní nafocené fotografie, nebo jen těch 5 vybraných ze všech nafocených? Děkuji.

Elis Janouschek

Dobrý den,
v ceně voucheru máte 5 vyretušovaných fotografií, ty tyké dostanete na CD v plné velikosti. Další fotografie je možné dokoupit. Fotografie v surové podobě naše studio neposkytuje.

Jana .

Dobrý den, děkuji za velice rychlou a vstřícnou odpověď. Je možné případné focení v odpoledních hodinách ve všední dny, např. od 16 hod. až 17 hod., a jaké je časové „zdržení“? Pro představu, kolik celkového času u Vás pobydeme.. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Elis Janouschek

Dobrý den,
termíny ve všední den od 16 nebo 17 hod, nejsou vůbec problém.
Celkem počítejte se zdržením cca hodinku a půl.
S pozdravem

Jana .

Dobrý den, bylo by možné zakoupit 1× voucher pro dceru s rodinou (dcera s manželem, 2 leté dítě) a v rámci jejich focení udělat i nějaký snímek mne s dcerou? Vím, že uvádíte pouze 2 dosp. osoby, ale její manžel se velmi nerad fotí, a proto „rozdělit“ časovou část pro něj i pro mě? Děkuji za odpověď.

Elis Janouschek

Dobrý den,
v tomto případě by to určitě šlo. Rádi Vás v našem ateliéru přivítáme.

Bakulka

Tuto akci jsem na jaře absolvovala se sestrou a včele doporučuji :o) Přestože nejsme žádné modelky a nerady se fotíme, výsledkem jsou krásné fotky. Pan Janoušek je velmi komunikativní, dokáže uvolnit atmosféru, takže i lidé, kteří se před objektivem fotoaparátu cítí nesví, vypadají na fotkách přirozeně. Udělejte si na focení dost času, v tomto ateliéru se nikam nespěchá a na výsledku je to vidět :o)

Elis Janouschek

Dobrý den,
moc děkujeme za slova chvály.
Snažíme se všem klientům vyjít vstříc a vytvořit pro ně takové prostředí, aby se cítili dobře a fotografie podle toho vypadali.
Rádi Vás uvidíme.
Elis a Radovan Janouschek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru