Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Napínavý zážitek na vojenských simulátorech

Realne Simulatory Praha - Zličín  (mapa) 140 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Simulation of Reality

Dobrý den, zážitek na F16 je týmový tj. 90minut pro tři osoby = 3 vouchery. 1 voucher je pro 1 osobu letící po dobu 30-ti minut a 60 minut má možnost sledovat let dalších dvou osob jako pilot monitorující. Zážitek na vrtulníku je individuální a celá doba je vyhrazena pro 1 voucher = 1 osoba.

Monika

Dobrý den, omlouvám se, ale ráda bych se zeptala co přesně znamená pojem u voucheru na stíhačku F16 – délka 60 min " příprava jako monitorující pilot. "..znamenáto, že se bude jednat o jakousi teorii a nebudu se tudíž aktivně účastnit? A sdílený zážitek, tedy znamená, že se budeme střídat?
A poslední dotaz, který voucher by jste doporučoval pro laika, aby z něj měl zážitek se vším všudy – stíhačka či vrtulník? Děkuji

Simulation of Reality

Dobrý den, simulátory F16 a U-BOAT jsou sdílené s dalšími dvěma zákazníky po dobu 90 minut. Chcete-li individuální zážitek, zakupte si tři vouchery pro tři obdarované a budou společně a ve skupině s instruktorem hovořící i anglicky. Vrtulník Ka-50 je jediným individuálním zážitkem v nabídce této akce. Další individuální zážitky naleznete na našem webu www.realne-simulatory.cz

Stanislava Vojtíšková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné zakoupit voucher pro anglicky / německy hovořícího klienta? Máte k dispozici instruktory, kteří by problematiku vysvětlili ve výše uvedených jazycích?

Dále se chci zeptat, jakou nabídku byste doporučili, aby klient hovořící cizím jazykem NEMUSEL spolupracovat s dalšími zákazníky, aby se jednalo o individuální zážitek (viz. například 3 osoby pro ponorkový simulátor).

Děkuji Vám za odpovědi.

Simulation of Reality

Dobrý den,

pro naše simulátory máme obecné doporučení od 12-ti let a 150cm výšky. Simulátory jsou reálné, nejedná se tedy o zjednodušenou hračku a proto záleží na tom, jak se které dítě dokáže soustředit na průběžnou insruktáž. U simulátoru ponorky U-BOAT, kde si můžete zakoupit tři vouchery pro každého člena rodiny nebude problém přijít i s mladším členem i kolem 8 let, který bude plnit vybranou funkci člena posádky. Děkujeme, tým SoR

Lukáš Humpl

Dobrý den,
budou mít ze simulátoru plný zážitek i děti ve věku 8 a 12 let s výškou menší než 160cm?
Můžete popřípadě doporučit, zda je pro ně některý z nabízených simulátorů vzhledem k věku a výšce vhodnější? Nebo raději počkat s tímto zážitkovým dárkem, až povyrostou…?:-))
 Děkuji

Simulation of Reality

Dobrý den,

děkujeme za váš zájem o naší akci. V popisu nabídky je uvedena informace, že rezervaci můžete provést od 1.12.2014 s dobou platnosti do 30.6.2014. Vybrat za syna voucher tj. konkréní službu musíte však Vy sama. Není možné vyměnovat jednu službu za druhou, tato možnost je vyhrazena pouze naším zákazníkům, kteří kupují voucher za plnou cenu. Děkujeme za pochopení, tým SoR

H.B.

Dobrý den, mám dotaz, zda-li je toto vhodné i pro 14letého kluka :-) a zda-li lze termín rezervovat až po Vánocích a jestli je nutné vybrat daný simulátor již při objednání nebo stačí také až po Vánocích, až by si eventuelně syn vybral sám, co by chtěl vyzkoušet. Děkuji, H.B.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru