Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Moderní LED žárovka do bytu i kanceláře

4,0 / 5 RobLine Praha - Vinohrady  (mapa) 136 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
DigiPlus.cz

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se většina dotazů neustále opakuje, vše podstatné je zobrazeno v přehledné tabulce viz. popis aukce. Osobní odběr v Praze je zdarma. Alternativně nabízíme možnost zaslat zboží na výdejní místo za 49 Kč.

Míla Pištělák

Dobrý den, mám dvě otázky. Ta první je, proč jste pořádně neodpověděli Lence, na dotaz ohledně srovnání žárovek, myslím, že nějaké odkazování nemá žádný význam a místo toho jste mohli klidně odpovědět. No a ta druhá je, jestli při osobním vyzvednutí se platí nějaký poplatek.

Pavlína

Dobrý den, je možné na tento slevový kupon zakoupit LED žárovku 9W – studená bílá? (cca 6000K)? Jaká je životnost žárovky? Díky

DigiPlus.cz

Dobrý den,studená bílá není skladem. Životnost záleží na způsobu použití. V praxi by to mělo být cca 10–20 let. (návratnost může být už po 1. roce)

Ladislav

Dobrý den, v titulku slevy máte napsáno „Osobní odběr Praha nebo doručení zdarma“ a v popisu je napsáno, že poštovné je cca 100 Kč. Jak je to tedy doopravdy?

Slevomat.cz

Dobrý den Ladislave, volit můžete mezi osobní odběrem na prodejně DigiPlus.cz, s.r.o. Chrudimská 2a (u OC Flora) nebo zasláním PPL službou. Možnost zaslání se po zakoupení voucheru uvádí při objednávce na e-shopu firmy. Přeji hezký zbytek týdne

Michal Janček

Co je na této „SLEVĚ“ tak zázračného...­..v Hornbachu ji koupím za 300 taky a od Phillipse a nemusím na nic čekat. Až tady bude cena 150,– tak se mi ozvěte. začnu nad tím uvažovat. Jinak na ebay.cz ji seženu z číny za 139 i s poštovným, které činí 99CZK :D . Některé „slevy“ tady vážně nechápu. Přeji příjemný den kupcům i prodejci. ( a nezapomeňte to zase smazat.....svo­boda slova)

DigiPlus.cz

Dobrý den, LED žárovku s těmito parametry za 300 Kč opravdu nekoupíte.
Z Číny nebo na Ebay si můžete objednat cokoliv, ale nikdy nemáte záruku, že Vám přijde to, co jste si objednal a samozřejmě vše je bez záruky.

Robert

Dobrý den,

Proc je na obalu napsáno, muže svítit 8 hodin denne? To nemůže déle?
Děkuji za odpoved

DigiPlus.cz

Dobrý den,
je to orientační údaj, protože žárovka není určena pro průmyslové použití kde by měla svítit 24 hod denně, což by výrazně snížilo její životnost. Pro domácí nebo kancelářské využití je to bez omezení.

Lenka

Dobrý den,
je tato LED žárovka srovnatelná s obyčejnou 60 W žárovkou ve světelném toku?

DigiPlus.cz

Dobrý den,

podívejte se prosím do srovnání, které je přímo umístěné v textu nabídky.
V přehledné tabulce je vše uvedeno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru