Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1249 Kč za zájezd včetně vstupenky do německého Tropical Islands! Úžasná tropická krajina, deštný prales, moře a sněhobílé pláže.

4,3 / 5 Experitour.cz Praha (mapa) 219 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Iveta Bagetka Pečenková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pro kolik osob je jeden voucher za 1249.- ? Děkuji za odpověď

CA Experitour

Dobrý den, za 1249Kč získáte voucher pro jednu dospělou osobu.

Barbs Chladkova

Dobrý den, co považujete za platný studentský průkaz? Potřebuji ISIC nebo mi stačí průkaz studenta školy, kde je ovšem i má fotografie? Děkuji za odpověď

CA Experitour

Dobrý den, studentským průkazem by měl být skutečně ISIC, ale pokud budete mít aktuální (tzn. s potvrzením nejdéle 3měsíce staré) studentský průkaz (index), stačí Vám toto potvrzení. Napište nám prosím při rezervaci i to že máte tento průkaz. Děkujeme

Jana

Dobrý den, dítě 3,5 roku (nar. srpen 08) se počítá jako tříleté? Děkuji

CA Experitour

Dobrý den, dítě do 3,5roku je bráno jako tříleté, stačí tedy zaplatit pouze 550Kč za dopravu a vstup přímo v autobuse při odjezdu. Zároveň nám prosím napište na mail nfo@experitour.cz rezervaci termínu a míst. Hezký den

Roman

Dobrý den, někde na jiné diskuzi jsem četl že tam je uzavřený klimatizovaný teplý vzduch, ale že se tam volně kouří a vzduch z toho důvodu zatuchle smrdí. Je to pravda?

CA Experitour

Dobrý den, v Tropical Islandu jsou vyčleněné kuřácké místnosti, tak aby nekuřáci nebyli kouřem jinak obtěžování, kouř není v areálu cítit naopak si díky prostředí přidáte opravdu jako v tropech.

CA Experitour

Dobrý den, po dohodě je možné umožnit nástup např. v Lovosicích nebo v Ústí nad Labem. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na mail info@experitour.cz, abychom dohodli potřebné informace nástupu.

Kamča

Dobrý den, můžou být i jiné nástupní místa než jen Praha?

Tomáš Vrbka

Dobrý den, voucher platí pro jednu osobu?

CA Experitour

Dobrý den, ano voucher platí pro jednu osobu.

Roman Marschner

Dobrý den, je možné jet v termínu 26.-30.12, 4 osoby tak, aby nám autobus zastavil a nabral nás cestou v Ústí nad Labem a nemuseli jsme jet do Prahy?
 Děkuji

CA Experitour

Dobrý den, vouchery jsou platné pouze v termínech: 14.1., 11.2. a 10.3.2012.

Dagmar Najbertová

Dobrý den, zjistila jsem na internetu, že většina CK které poskytují stejný výlet jako vy, ho poskytuje za 799,– kč + vstupné 24,5 eur, což je zhruba 1400,– celkem. V čem je ten váš zájezd lepší, že původní cena byla podstatně větší ? Slíbila jsem tento zájezd synovi, proto to sleduji i na internetu.

CA Experitour

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Naše společnost poskytuje dopravu moderními autobusy, pracují pro nás pouze profesionální průvodci, kteří mají vždy s danou destinací zkušenosti a jsou klientům k dispozici po celou dobu výletu, při našich zájezdech rozdáváme klientům zdarma mapy, podáváme úplný výklad a také velmi často nabízíme klientům, kteří s námi již cestují další slevy na naše produkty. V posledním týdnu jsme vypravili například do Drážďany 4 autobusy a cestující se vraceli nadšení. Cena také pak závistí na tom, odkud se odjíždí. Přejeme příjemný den. CA Experitour.

Lenka

Dobrý den,voda je slaná,mořská??

CA Experitour

Dobrý den, voda je sladká.

Dana

Dobrý den, mohu poslat samotné děti ve věku 13 nebo 15 let?

CA Experitour

Dobrý den, ano můžete. Jen je třeba, aby dítě mělo pas nebo 15leté občanský průkaz. Zároveň by bylo dobré, kdybyste nás potom na náš email info@experitour.cz informovala, že dítě (děti) pojedou sami.

george69

dobrý den chtěl jsem se zeptat kolik tak je ideální to kapesné? Když si budu chtít dokoupit k tomu základnímu vstupnému kombinované budu potřebovat kolik €? A kolik tak stojí jídlo a pití?george

CA Experitour

Dobrý den, cena vstupu do saun je 12eur, cena vstupu na tobogány je 4,5eura. Kapesné je velice individuální záležitost. Menu v restauraci se pohybuje okolo 10eur, cena nápojů je v rozpětí 4–8eur. Záleží pouze na Vás, kolik během pobytu utratíte, ale doporučujeme vzít si sebou vždy raději více peněz. Případně můžete zaplatit kartou (MasterCard, Diners Club, Visa, American Express)

majisek

chtěl bych se zeptat kolik voucherů je potřeba pro dva dospělé a jedno dítě do 6 let? Je možné si přímo u vás koupit to kombinované vstupné?

CA Experitour

Dobrý den, pro dva dospělé a jedno dítě do 6let je třeba koupit dva vouchery v hodnotě 1.249Kč a jeden v hodnotě 1.149Kč. Kombinované vstupné není u nás možné k této akci dokoupit, jelikož obsahem voucheru je vstupné do Tropical Islandu.

Petra Rozkydalová

Mám 4letou dceru, je nutné zakoupit plnou cenu zájezdu?

CA Experitour

Dobrý den, cena za děti 4–14 let je 1.149Kč. Hezký den

CA Experitour

Dobrý večer, během služby je Vám k dispozici delagát, který Vám sdělí potřebné informace k pobytu v Tropical Islandu. Doprava je zajištěna klimatizovaným autobusem s televizí a wc.

Miroslav

Jakým autobuzdem je pořádán výlet ? jsou nějaké služby během cesty ?

Martina Málková

Dobrý den,
kdy se dá zakoupený voucher použít? Píšete platnost do 5.1.2012, ale v nabídkách zájezdů máte 14.1., 11.2. a 10.3.2012? Další má otázka je, pokud člověk chce i do saunového světa, musí si ho platit zvlášť, nebo lze doplatit jen rozdíl do kombinovaného vstupného? Děkuji.

CA Experitour

Dobrý den, výlety se konají ve třech uvedených termínech (14.1., 11.2. a 10.3.2012), ale do 5.1.2012 je třeba zasla CA voucher, kterým potvrzujete účast na výletu. Vstupné do saunového světa je 12eur a platí na celý den, můžete saunový svět tedy opustit a pak se do něj vrátit.

DK

Dobrý den,je vhodný tento zájezd i pro 2roční dítě?
Jaké doklady jsou pro něho potřeba?
 děkuji

CA Experitour

Dobrý den, již jsme v Tropicalu byli i s dětmi tohoto věku, ale záleží na Vás. Vždy je třeba mít sebou občanský průkaz nebo pas. Ve Vašem případě doporučujeme pas, kde bude i dítě, ale není to nutné.

Lucinka Dvoráková

Dobrý den, chci se zeptat jaký druh vstupenky obsahuje voucher?
 Děkuji

CA Experitour

Dobrý den, voucher obsahuje vstupenku, která Vás opravňuje ke vstupu do areálu Tropical Islandu – dva velké bazény, lehátka, písčitá pláž, whirpool, dva malé tobogány, dětský koutek, restaurace, to vše je zahrnute ve vstupu, který je součásti voucheru.

Micha Mesicek

jaky druh vstupneho je v cene zajezdu???kom­binovane nebo jen zakladni??

CA Experitour

Dobrý den, v ceně voucheru je základní vstup.

MM

Dobrý den, obsahuje cena i zvláštní vstupné – na tobogánovou věž, dětský tropický klub?
 díky.

CA Experitour

Dobrý den, cena obsahuje základní vstup do areálu, ve kterém je zahrnut i dětský klub. Vstupné na tobogán můžete uhradit na místě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru