Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úžasná jízda za volantem Porsche Carrera 911

4,6 / 5 Pujcporsche.cz Olomouc  (mapa) 252 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adéla

Dobrý den,

je možno se zážitku zúčastnit spolu s obdarovaným (jako spolujezdec na zadní sedačce)?

 Děkuji

PUJCPORSCHE

Dobrý den Adélo, děkujeme za dotaz. Tuto možnost aktuálně připravujeme jako novinku pro sezónu 2015. Určitě se, ale bude jednat o zpoplatněnou službu. Bližší informace Vám rádi poskytneme na místě před jízdou. Budeme se těšit a přejeme Vám hezké Vánoce :)

Jarmila

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tu 10% spoluúčast. V případě havárie, např. pokud by oprava stála 500 000,– Kč, spoluúčast by byla 50 000,– Kč? To je dost velké riziko, ne?

PUJCPORSCHE

Dobrý den Jarmilo, dovolíme si opravit přesné informace k Vašemu dotazu, který je trošku zavádějící.
V ceně voucheru je zahrnuto pojištění s 10% spoluúčastí v případě zaviněné nehody zákazníkem tzn. pokud budete dbát pokynů instruktora tak Vám žádné riziko nehrozí.
Mnohem důležitějším aspektem je určitě typ pojistky než její spoúčast, proto disponujeme pojistkou pro autopújčovny, která nemusí být všude až tak samozřejmostí.
Určitě se tedy není čeho obávat, budeme se těšit na setkání s Vámi. Přejeme hezké Vánoce :)

Katka

Dobry den,uz tu byl takovy dotaz jak mam promenit voucher za darkovy poukaz.Nemuzu to najit kde na profilu.Dekuji.

PUJCPORSCHE

Dobrý den Katko, doporučujeme se obrátit přímo na podporu Slevomatu určitě Vám pomužou.
https://www.slevomat.cz/kontakt Přejeme hezký den.

Kristýna Prokešová

Dobrý den, je nutné rezervovat termín ihned při zakouení, nebo si ho může rezervovat až dotyčný obdarovaný po vánocích? Děkuji

PUJCPORSCHE

Dobrý den Kristýno, termín si následně rezervuje až obdarovaný. Termíny vždy vypisujeme cca 1–2 měsíce předem. Rezervace se provádí on-line na voucheru jsou veškeré informace a postup pro obdarovaného uvedeny. Děkujeme za nákup našich služeb a budeme se těšit! :)

Marie

Dobry Den, chtela bych jizdu koupit priteli k vanocum.akorat uz jednou v Porche jel tak bych se chtela zeptat jestli by sla i jina trasa dekuji :)

PUJCPORSCHE

Dobrý den Marie, můžeme doporučit buď jinou lokalitu tzn i jinou trasu nebo prodloužený 60km okruh, který nabízíme na všech lokalitách! Případadně by Vašeho přítele mohl určitě potěšit také kurz sportovní a bezpečné jízdy, který máme v nabíce: https://www.slevomat.cz/sleva/771467-kurz-sportovni-a-bezpecne-jizdy-s-projizdkou-v-porsche. Přejeme hezký de a budeme se těšit :)

Simona

Děkuji za odpověď,
takže pokud by řídil další člen rodiny, musím zakoupit dva vouchery?

PUJCPORSCHE

Dobrý den Simono, přesně tak pokud by řídil další člen Vaší rodiny (tzn. další zákazník) potřebuje další voucher tzn. 1 vouhcer slouží pro výběr služby pro 1 zákazníka. Určitě doporučujeme znásobit prožitek za volantem Porsche Carrera 911 zakoupením voucheru na 60 km jízdu. Přejeme hezký zbytek adventního víkendu :) Budeme se těšit!

Simona

Dobrý den,

chtěla bych poukaz věnovat příteli k Vánocům. Bohužel nemá ŘP. Kolik musím zakoupit poukazů, kdyby řidič byl jiný člen rodiny s ŘP? Nebo se platí 1poukaz/auto.

Děkuji za odpověď.

PUJCPORSCHE

Dobrý den Simono,
pokud Váš přítel nemá ŘP sk. B, tak pro Vás máme řešení! :) Můžeme ho svézt jako spolujezdce! Stačí si zakoupit voucher na nabízenou službu. Tuto službu běžně nabízíme v případě, že zákazník nemá ŘP. sk B. Vouchery nabízené v akci na Slevomatu jsou na 30 km nebo 60 km za volantem Porsche Carrera 911. Tzn. můžete si zakoupit libovolný počet voucherů na tyto nabízené jízdy pro další členy Vaší rodiny. V případě dotazů nás prosím kontaktujte. Budeme se těšit! :) Přejeme hezký den.

Martina

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je po zakoupení voucheru možno dostat nějaký poukaz, vzhledem k tomu, že bych to chtěla dát jako dárek k Vánocům.

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine. Jakmile obdržíte voucher, můžete si jej na vašem uživatelském profilu upravit jako dárkový. Vybrat jeden z mnoha dárkových vzhledů nebo vepsat věnování.

Přejeme příjemný den.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kam až se od Avionu dojede při koupi 30 km trasy? A jak dlouho tato jízda přibližně trvá? Děkuji

PUJCPORSCHE.cz

Dobrý den Veroniko, jede se přes klimkovický tunel až k sjezdu na Bravantice a zpět. V nabídce Slevomatu, a také u nás na webu je i mapka, kde si trasu můžete prohlédnout. Její průjezd trvá zpravidla 20 minut. Těm pomalejším o něco déle, rychlíci, co zapřáhnou všech 350 koní se dostanou pod 20 minut. Jako dárek Vám doporučíme zvýhodněný prodloužený okruh, který má dvojnásobnou délku. Těšíme se na viděnou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru