Rezervace: nutná24 hodin předem na 222 210 434, nebo na e‑mailu martyhofrkypub@seznam.cz.
Storno: Zrušení rezervace je možné min. 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.
Omezení: voucher nelze uplatnit v neděli, kdy se v restauraci nevaří.
Jídlo s sebou: nelze vzít s sebou. Určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Restaurace je kuřácká.
David
Dobrý den,
v poukazu píšete, že je tatarák z hovězí svíčkové a v dotazech, že
je z flank steaku? Z jakého masa je tedy vyroben a kde je tedy chyba? Pokud
je vyroben z flank steaku, tak jde o klamání zákazníka, nemyslíte?
Martyho Frky Pub
Dobrý den, vše by již mělo být uvedeno správně – došlo k chybě
v komunikaci s portálem Slevomatu. Pokud máte na poukazu uvedený tatarák
z hovězí svíčkové, můžete ho samozřejmě vrátit. Každopádně
tatarák je připravován z velmi kvalitního, čerstvého masa a jeho
konzistence a chuť se těší velké oblibě našich zákazníků.
Karel
Píšete, že v neděli se nevaří, to znamená, že v neděli si nemohu
dát ani tataták?
Martyho Frky Pub
Tatarák je připravován vždy čerstvý – maso je zpracováno těsně
před podáváním, aby nedocházelo k oxidaci. Tatarák je míchán přímo
naším kuchařem, který používá svou vlastní recepturu – k celému
procesu je tedy potřeba odborných rukou. Pokud by tatarák připravovala
obsluha baru, zajisté bychom nedosáhli takové kvality. V neděli si u nás
můžete pochutnat na domácím nakládaném hermelínu či utopenci
v tomatovém nálevu.
Petr
Dobrý den,
tatarák je už namíchaný nebo si ho můžeme umíchat sami?
Dík
Martyho Frky Pub
Dobrý den, tatarák už je namíchaný – vždy čerstvě před
servírováním. Na požádání si ho můžete samozřejme umíchat sami.
Vzhledem k tomu, že se jedná o 0,5kg masa, tak se na talíří s porcí
dost špatně manipuluje a je velmi pracné dosáhnout rovnoměrného
promíchání.
Tereza
Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, pro kolik lidí je doporučen 1 kilogram
kuřecích křidýlek? Předem děkuji za odpověď.
Martyho Frky Pub
Dobrý den, jedná se o cca 24ks křidélek, což je optimální pro 2–3
lidi. Záleží na tom, jaký máte apetit. Např. 2 otylý pánové
hovadských rozměrů jistě zvládnou porci ve dvou :) Naopak pro 3 osoby
rachetického vzrůstu bude i tato porce oříškem :)
Jan Bohac
Z jakého masa je tatarský biftek?
Martyho Frky Pub
Dobrý den, tatarák je připravován z hovězího flank steaku.
Antonín Maršíček
Z jakého masa je tatarák vyroben?
Martyho Frky Pub
Dobrý den, tatarák je připravován z hovězího flank steaku.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,
v poukazu píšete, že je tatarák z hovězí svíčkové a v dotazech, že je z flank steaku? Z jakého masa je tedy vyroben a kde je tedy chyba? Pokud je vyroben z flank steaku, tak jde o klamání zákazníka, nemyslíte?
Dobrý den, vše by již mělo být uvedeno správně – došlo k chybě v komunikaci s portálem Slevomatu. Pokud máte na poukazu uvedený tatarák z hovězí svíčkové, můžete ho samozřejmě vrátit. Každopádně tatarák je připravován z velmi kvalitního, čerstvého masa a jeho konzistence a chuť se těší velké oblibě našich zákazníků.