Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

500gramový tatarák nebo 1 kg kuřecích křídel

3,7 / 5 Martyho Frky Pub Praha  (mapa) 508 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
David

Dobrý den,
v poukazu píšete, že je tatarák z hovězí svíčkové a v dotazech, že je z flank steaku? Z jakého masa je tedy vyroben a kde je tedy chyba? Pokud je vyroben z flank steaku, tak jde o klamání zákazníka, nemyslíte?

Martyho Frky Pub

Dobrý den, vše by již mělo být uvedeno správně – došlo k chybě v komunikaci s portálem Slevomatu. Pokud máte na poukazu uvedený tatarák z hovězí svíčkové, můžete ho samozřejmě vrátit. Každopádně tatarák je připravován z velmi kvalitního, čerstvého masa a jeho konzistence a chuť se těší velké oblibě našich zákazníků.

Karel

Píšete, že v neděli se nevaří, to znamená, že v neděli si nemohu dát ani tataták?

Martyho Frky Pub

Tatarák je připravován vždy čerstvý – maso je zpracováno těsně před podáváním, aby nedocházelo k oxidaci. Tatarák je míchán přímo naším kuchařem, který používá svou vlastní recepturu – k celému procesu je tedy potřeba odborných rukou. Pokud by tatarák připravovala obsluha baru, zajisté bychom nedosáhli takové kvality. V neděli si u nás můžete pochutnat na domácím nakládaném hermelínu či utopenci v tomatovém nálevu.

Petr

Dobrý den,
tatarák je už namíchaný nebo si ho můžeme umíchat sami?
 Dík

Martyho Frky Pub

Dobrý den, tatarák už je namíchaný – vždy čerstvě před servírováním. Na požádání si ho můžete samozřejme umíchat sami. Vzhledem k tomu, že se jedná o 0,5kg masa, tak se na talíří s porcí dost špatně manipuluje a je velmi pracné dosáhnout rovnoměrného promíchání.

Tereza

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, pro kolik lidí je doporučen 1 kilogram kuřecích křidýlek? Předem děkuji za odpověď.

Martyho Frky Pub

Dobrý den, jedná se o cca 24ks křidélek, což je optimální pro 2–3 lidi. Záleží na tom, jaký máte apetit. Např. 2 otylý pánové hovadských rozměrů jistě zvládnou porci ve dvou :) Naopak pro 3 osoby rachetického vzrůstu bude i tato porce oříškem :)

Jan Bohac

Z jakého masa je tatarský biftek?

Martyho Frky Pub

Dobrý den, tatarák je připravován z hovězího flank steaku.

Antonín Maršíček

Z jakého masa je tatarák vyroben?

Martyho Frky Pub

Dobrý den, tatarák je připravován z hovězího flank steaku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru