Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální hrnky a půllitry s vlastním potiskem

4,2 / 5 Adme Trade s.r.o. Benešov  (mapa) 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Veronika Kudová

dobrý den, zakoupila jsem skleněný korbel a potřebuji si ověřit rozměry obrázku. Rozměr má být max. 140mm na šířku a 200mm na výšku či naopak? Není přesně uvedeno a rozlišení je pak uvedeno v opačném poměru. Moc se v tom nevyznám. Navíc pokud musí být tak vysoké rozlišení fotografie či obrázku, není to možné při 200 DPI, to bych měla větší formát. Takže DPI bude větší, abych splnila limit v cm. Vadí to nějak? V tomto oboru se nevyznám.

Moc děkuji za informace.

Adme Trade s.r.o.

Dobrý den,
maximální rozměr potisku na skleněný korbel je 140mm (výška) x 200mm (šířka). Čím vyšší DPI obrázku, tím lepší kvalita fotky, proto vyšší DPI vůbec nevadí (naopak). Oproti tomu nižší DPI není žádoucí, protože obrázek bude vypadat méně kvalitně a nebude příliš hezký. Informace ohledně DPI jsou v akci uvedeny hlavně, aby se předešlo problémům v případě, že zákazník pošle fotografii např. z mobilního telefonu či oskenované fotky (které bývají velmi nekvalitní) a následně by se divil, že potisk nebude příliš hezký.
Pokud si nebudete jistá, tak nám můžete fotografii zaslat na email sales@adme.cz a my Vám následně napíšeme, zda je foto vhodné pro potisk.
S pozdravem
Tým Adme Trade s.r.o.

Tomáš

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli nepřemýšlíte třeba o akci na Slevomatu s potiskem např. polštářků?
Děkuji

Adme Trade s.r.o.

Dobrý den,
o akci na polštářky s potiskem zatím nepřemýšlíme. V případě zájmu o tento produkt nás ale neváhejte kontaktovat na email sales@adme.cz. Obratem Vám zašleme kalkulaci, dle které se následně budete moci rozhodnout.
S pozdravem
Tým Adme Trade s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru