Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za skvělé kompresivní prádlo Deona Medi v hodnotě 500 Kč. Formuje postavu, zmírňuje otoky. Zdravé prádlo pro ženy se slevou 50 %.

4,0 / 5 DEONA MEDI (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 474 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
jana

Dobrý den .muete mi zboí poslat i na dobírku,momentálně nemám kartu. díky

DEONA MEDI s.r.o.

Samozřejmě. Zboží lze poslat i na dobírku. Pouze tuto variantu zaškrtnete ve formě úhrady.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

sifaka

Dobrý den,prosím o závazné upřesnění informace,na téma zda mohu do třech voucherů(na jedny dlouhé legíny)dokoupit jedny ponožky i když nejsou Deona active,spec,x ani fast.Děkuji

DEONA MEDI s.r.o.

zcela jistě. omlouvám se za zdržení odpovědi.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

Petra

Dobrý den, vybrala jsem si ve vašem e-shopu leginy Lymfo-active a chtěla jsem uplatnit 2 dnes zakoupené kupóny. Bohužel po zadání číselného kódu mi systém hlásí: „Tento kupón není platný. Zkontrolujte si, prosím, zdali jste jej zadali správně.“ Jak mám dál postupovat? Děkuji za info.

DEONA MEDI s.r.o.

Milá Petro,
na Váš email Vám přijde potvrzení o zakoupení voucherů s novým kódem. Bohužel náš systém v eshopu neumí rozlišit více voucherů, proto Vám musí vygenerovat nový kód. Vyčkejte prosím, pracujemem na tom.
Stančíková

Rennfri Pavlína Mejstříková

Bohužel se odpověď zřejmě někde ztratila :-) tak rovnou ještě doplním jeden dotaz – v případě, že bych využila zaslání poštou a nestrefila se ve velikosti, bylo by možné posléze přijít na pražskou prodejnu (po předchozí telefonické domluvě) věci vyměnit?

DEONA MEDI s.r.o.

Tak ještě jednou.
DEONA Active jsou pro aktivaci, podporu a prevenci. Spec se používají již při potížích hlavně s lymfatickým systémem.
Na fotkách na Slevomatu jsou vyfoceny SPec. Active mají zesílení hlavně v oblasti břicha.
Po přečtění Vašeho dotazu bych Vám doporučila Active v provedení T-B.
Co se týká špatné velikosti tak si myslím, že by to šlo. Každopádně doporučuji v případě hraničních velikostí zvolit tu menší, protože po oblečení bandáže dojde ze zmenšení jednotlivých obvodů až o několik centimetrů.
Nebo doporučuji zvolit osobní odběr a rovnou si bandáž v prodejně vyzkoušet.
Stančíková

Rennfri Pavlína Mejstříková

Dobrý den, díky za odpověď, ještě by mě zajímal konkrétní rozdíl mezi legínami active a spec s kompresí 1 – v kterých místech je ona lokálně zesílená komprese a nakolik je onen rozdíl výrazný (v ideálním případě bych potřebovala vědět které by eventuelně byly vhodnější jako prevence křečových žil, nicméně zároveň pro primární použití na sport)

DEONA MEDI s.r.o.

Zazlobil mi internet. Dostala jste moji odpověď na Váš dotaz nebo se někde ztratil?
Stančíková

GÁBINA

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, ráda bych si osobně vyzvedla spodní prádlo v Praze.Mám i v tomto případě vám poslat číslo voucheru a se zaslaným kodem o vás jít na prodejnu,nebo stačí přijít rovnou s voucherem.A je třeba si zboží napřed objednat přes e-shop a vyzvednout na prodejně nebo mohu přijít rovnou bez objednávky?Děkuji za odpověd

DEONA MEDI s.r.o.

Milá Gábino, je potřeba si zboží objednat přes ehop a udat osobní odběr a jeho místo. Zboží Vám bude na vybranou prodejnu zasláno a Vy budete s předstihem o této skutečnosti informována. Tam si ho také následně můžete vyzvednout.
Stančíková – DEONA MEDI

Sniž

Dobry den, mam 2 vouchery a to znamena ze za leginy v cene 1334 doplatim pri odberu jenom 334,–? muzu prijit do prodejny na Karlovym namesti v Praze s voucherama aniz bych si zbozi predem objednavala na internetu?

Dekuji.

DEONA MEDI s.r.o.

Ano, doplatite si pouze 334 Kč. Musíte si však zboží objednat přes eshop a zadat tam osobní odběr a jeho místo. Jinak nebude voucher aktivován a bude neplatný. Následně Vám bude v eshopu vygenerována objednávka a s tou pak můžete dojít přímo na prodejnu, na kterou Vám bude zboží zasláno. Předem Vám o tom informujeme, abyste nechodila třeba zbytečně.
Stančíková – DEONA MEDI

Rennfri Pavlína Mejstříková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné uplatnit přebývající část voucheru třeba na ponožky případně ho nechat propadnout, mám zájem o legíny pod kolena a kompresní kalhotky což dohromady vychází na 1440Kč na což by se mi už opravdu hodilo vzít 3 vouchery. Dále by mě zajímalo místo vyzvednutí v Praze a zda by tam případně šlo prádlo vyměnit za jinou velikost v případš chybného zvolení…Díky

DEONA MEDI s.r.o.

Já myslím, že pokud by se jednalo pouze o doplnění hodnoty voucheru, tak se dají doobjednat jedny, maximálně dvoje ponožky.
V Praze je místo k vyzvednutí prodejna THUASNE SHOPS, Karlovo náměstí 10. Je to ve spodním rohu vlevo. Pokud si nejste jistá velikostí, řekněte to v prodejně a oni Vám ho nechají rovnou vyzkoušet.
Stančíková – DEONA MEDI

JANA

dobrý den chci si koupit leginy a kde sezenu voucher

DEONA MEDI s.r.o.

Milá Jano, voucher si můžete koupit na Slevomatu a následně Vám bude zaslán na Váš email jako virtuální poukaz se specifickým kódem. Tento kód lze pak uplatnit na našem eshopu, kde je na to vytvořeno speciální okno. Pojeho zadání Vám bude následně od objednávky odečtena hodnota voucheru.
Stančíková

janamme

Dobrý den,
možnost použítí kupónů se vztahuje pouze na legíny a spodní prádlo nebo na celý sortiment nabízený vaší firmou na internerových stránkách?

DEONA MEDI s.r.o.

Bohužel ne. Kupóny lze použít pouze na zboží DEONA Active, Spec a DEONA X.
Stančíková – DEONA MEDI

DEONA MEDI s.r.o.

Ještě jsem zapomněla na výrobky DEONA Fast.
Stančíková – DEONA MEDI

Klára

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakou velikost si objednat, mám standartně M-L, jak u kterých výrobců. Nemám zkušenosti s takovýmto prádlem a proto nevím jakou velikost si pořídit. Děkuji

DEONA MEDI s.r.o.

Milá Kláro,
pro upřesnění posílám přibližné rozměry velikosti M (pas – 70–77, boky – 96–101, konfekční velikost 38–40) a L (pas 78–85, boky – 102–108, konfekční velikost 42–44). Pokud Jste na hraně velikostí, doporučuji se klonit k té menší, protože tím, jak Vás bandáž stáhne, zmenší se Vám jednotlivé obvody až o někulik centimetrů a ta větší velikost by Vám byla velká.
Stančíková – DEONA MEDI

Jana Juřicová Urbanová

Mám vybrané dvoje legíny jedny pod kolena a jedny dlouhé. Takže 1199 + 1333 – 2532Kč mohu tedy použít 5 kuponů??
Děkuji Jana

DEONA MEDI s.r.o.

Vážená Jano,
ano, můžete použít všech 5 kupónů.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

Jana Juřicová Urbanová

Dobrý den,
lze zakoupit na legíny dva kupony??
Jinak legíny již jedny mám a jsou opravdu super!! Vřele na cvičení doporučuji.

DEONA MEDI s.r.o.

Vážená Jano,
můžete si koupit až 10 kupónů na jeden nákup. Můžete pak uplatnit vždy tolik kupónů, aby jejich cena v součtu byla nižší, než je cena zboží. To znamená pokud je cena zboží 1200 Kč, uplatníte maximálně 2 kupóny v původní hodnotě 1000, Kč, 200 Kč si doplatíte při převzetí z boží.
Děkuji za doporučení.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

Bára

Chtěla jsem se zeptat cena 249Kč je pak pouze sleva 500 Kč za kompresivní legíny nebo už nebudu nic doplácet mimo poštovného? Co jsem koukala na e-shop, tak legíny pod kolena, co jsem si vybrala stojí 1199,9 Kč.

DEONA MEDI s.r.o.

Vážená Báro,
Vy nakupujete slevový kupón. Původní cena kupónu je 500,00, ale Vy zaplatíte pouze 249,00. Z celkové ceny zboží Vám tedy bude odečtena částka 500,00 Kč. Zbytek buď doplatíte celý (699,90), nebo si můžete koupit jestě jeden kupón a doplatit pouze 199,00.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

Iva

chtěla bych se zeptat na místa pro osobní odběr

DEONA MEDI s-r-o-

Vážená Ivo, místa pro osobní odběr jsou Praha, Pardubice, Opava, Valašské Meziříčí, České Budějovice, Zlín. Přesné adresy včetně telefonů najdete úplně dole v nabídce. Pokud ne, dejte vědět, který kontakt potřebujete, a já Vám ho pošlu.
Stančíková – DEONA MEDI s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru