Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva teplé nápoje dle vlastního výběru a dva dezerty v kavárně – restauraci Caffé Italia

4,6 / 5 Restaurace Caffe Italia Praha - Staré Město  (mapa) 2 150 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
milu

Dobry den, je omezen max pocet lidi, kteri muzou prijit na jeden voucher? Jde mi o konzumaci s 50 %ni slevou. Max pocet nasi skupiny by byl 3 dospeli, 1 dite do 10 let a 1 dite v kocarku, ktere nekonzumuje restauracni stravu. Dekuji.

libor

dobrý večer,
pro vás všechny uplatníme 50 % slevu na ostatní konzumaci mimo voucheru

sim

Dobrý den, platí 50% sleva i na dětské menu? Děkuji.

Jarda

Dobrý den. Sleva 50% platí na celou nabídku jídelního, nápojového a vinného lístku, včetně dětského menu. Budeme se na vás těšit.

Dana

Dobrý den, při provádění rezervace na jakýkoli termín se objevuje informace „Tento den probíhá akce, cena 159 Kč, nemáte-li zájem o tuto akci,rezervujte si jiný termín“. Jak tomu mám rozumět? Jedná se o tuto akci Slevomatu nebo budu po příchodu nucena platit ještě vstupné na nějakou souběžnou akci?

Jarda

Dobrý den. Na začátku prodeje naší akce byly na straně provozovatele, obtíže v rámci rezervací prostřednictvím rezervačního systému Restu. V současné době je již vše v pořádku a mimo termínů, kdy probíhají v restauraci Caffe Italia akce a je restaurace, z tohoto důvodu celá rezervována. Nebo jsou rezervace omezeny, si můžete objednat jakýkoliv termín vaší návštěvy. Na vaši návštěvu se těšíme.

Marta

Dobrý den, šlo by voucher využít i tak, že dva budou mít kávu na jeden voucher a z toho třetí si koupí kávu a dezert za tu 50% slevu?

libor

dobrý den,
můžete takto postupovat,nebo si koupit vouchery 2 a přizvat ještě 4.
hezký den

Barbora Staňková

Dobrý den,
v případě, že budeme chtít využít i 50% slevu na konzumaci, stačí nám tedy pro dvě osoby předložit tento jeden voucher, je to tak? Děkuji

libor

dobrý den,
přesně tak.jak říkáte,s voucherem máte na vše ostatní 50% slevu.
hezký den

Alena Hrušková

Je sice pěkné ,že píšete, aby se člověk zastavil ve vašem podniku během procházky Prahou, ovšem procházka bývá většinou výsledkem momentální nálady, časových možností, nebo konečně třeba i počasí. Jen málokdy bývá proto příliš dopředu plánována.Ovšem vaše nabídka uvádí rezervaci předem jako nutnou a bylo by tudíž nutno předem plánovat i procházku Prahou. Toto omezení pak značně snižuje atraktivnost vaší, jinak velmi pěkné, nabídky. Ještě proto zvážím zakoupení voucheru, neboť mi připadá nesmyslné být vázána několik dní předem plánovaným časem,kdy se u vás mohu zastavit na kávu s dezertem .Na kávu se totiž ráda zastavuji neplánovaně, když na ní mám zrovna chuť a nikoliv podle předem schváleného plánu.

Jarda

Dobrý den. Rezervační systém jsme spustili na základě uplynulých let,kdy v čase vánočním máme ve vnitřních prostorách hodně akcí a mnoho zákazníků nebylo spokojeno s možností posedět na naší zahrádce.Tudíž neplánujte a zastavte se dle libosti. Pokud by náhodou místo nebylo, chvíli posečkáte. Ale věřím,že se najde. Těšíme se na vaší návštěvu.

Inka

Proč je rezervace NUTNÁ ? Je to velmi omezující. Když jsem z Prahy, tak půjdu kolem, buď bude aktuálně volno nebo nebude a přijdu jindy. Člověk nejde na kávu NA ČAS, ale jako součást procházky nebo spontánního nápadu. Myslím si, že rezervace by měla být MOŽNÁ, nikoli nutná (jako tomu bylo k naprosté spokojenosti v minulých letech). Je to vynikající a můj nejoblíbenější podnik, ale tímto pro mne „omezením“ (stejně jako ve Vabene a Cafe Mozart) vůbec zvažuji zakoupení voucherů.

libor

dobrý den,
jsme rádi,že se k nám ráda vracíte a rádi Vás opět uvidíme.Rezervační systém jsme spustili na základě uplynulých let,kdy v čase vánočním máme ve vnitřních prostorách hodně akcí a mnoho zákazníků nebylo spokojeno s možností posedět na naší zahrádce.Takže až půjdete kolem,zavítejte k nám i bez rezervace a budeme se těšit.

Zuzana

Dobry den. Je rezervace nutna,i kdyz chceme sedet pouze na zahradce? Voucher uz jsme nekolikrat vyuzili,ale nikdy jsme rezervaci nepotrebovali. Ale vzdy jsme sedeli prave na zahradce. Dekuji

libor

dobrý den, jsme rádi,že se k nám vracíte a rádi Vás opět uvidíme.Rezervační systém jsme spustili na základě uplynulých let,kdy v čase vánočním máme ve vnitřních prostorách hodně akcí a mnoho zákazníků nebylo spokojeno s možností posedět na naší zahrádce.Rezervaci tedy doporučujeme,pokud chcete v klidu mít své místečko jisté.Na zahrádce Vás rádi uvidíme i bez rezervace.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru