Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 lekcí libovolného stylu jógy ve studiu Yogajoga

4,2 / 5 joga Praha - Nové Město  (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nicola Vavírková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký druh jógy by jste mi doporučili, pokud jsem úplný začátečník a jestli je jóga vhodná, když jsem po operaci kolene (ani ne rok). Děkuji.

Yogajoga

Dobrý den, začátečníkům doporučujeme Iyengar yoga styl- v rozvrhu vedené pod kolonkou: „lekce vedena TTC“/ Iyeng.j. Apolena Tůmová/ Iyeng.j. Marcela Minaříkové. Iyengar jóga dbá na přesnost provedení jógových pozic. Co se týče operovaného kolene- záleží na mnoha faktorech (historie zátěže, momentální stav kolene atd.), proto prosím přímo kontaktujte lektorku na adrese: marcela@yogajoga.cz. Děkujeme.

Olga Kavalírová

Do tohoto centra jsem jeden čas chodila a mohu jen doporučit. Přestala jsem pak právě kvůli vysoké ceně, takže tuto nabídku ráda uvítám.

Yogajoga

Dobrý den, jsme rádi, že jste si k nám opět našla cestu. Těšíme se na viděnou.

Veronika

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné hodiny jógy navštěvovat i ve studiu ve Školské ulici Prahy 1 a zda je to vhodné i pro začátečníky? Děkuji za odpověď.

Yogajoga

Dobrý den, v rozvrhu jsou lekce ve Školské ulici označeny tyrkysovou barvou a barvou zelenou. Lekce, které jsou pojmenovány „vedena účastníky TTC“, jsou vhodné především pro začátečníky. Hezký den.

Jana

Dobry den,
Voucher plati len na hodiny uvedene v prilozenom rozvrhu?
Dakujem za odpoved.

Yogajoga

Ano, voucher platí na lekce vyhrazené pro nové klienty (viz. přiložený rozvrh)- po vyzkoušení našeho studia na zakoupených 5 lekcí vám rádi doporučíme i jiné hodiny (na základě vašich možností, zkušeností s jógou, zdravotním stavu, atd.). Hezký den.

Šárka

Dobrý den, cvičí se i o víkendu? Popř. v týdnu večer po 18 – té hodině? A pokud ne, pohlídají mi 1,5 stare dítko? Děkuji Šárka

Yogajoga

Dobrý den, z kapacitních důvodů je pro nové klienty určen tento rozvrh: http://www.yogajoga.cz/uploaded/yoga-rozvrh3.png, který zahrnuje hodiny jógy během víkendu pouze v 10.30 a 17:00 a hodiny s hlídáním dětí nejsou zahrnuty. Hezký večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru