Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserová operace jednoho oka

4,3 / 5 Soukromá oční ordinace Olomouc  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by jste mi mohli specifikovat příliš velké dioptrie. Do kolika dioptirií a hodnoty cilindru, tedy přesně tento zákrok provádíte? Je mi jasné, že je to asi individuální, ale přibližně. Mám 5.5 dioptrií, cilindr 1 a je mi 26 let.

Matzenauer

Dobrý den, máte ideální dioptrie na zákrok.

Katka

Dobrý den,
odstraníte touto metodou +8 dioptrií a zároveň astigmatismus?

Matzenauer

Ne, bohužel.

Veronika Bečicová

Prosím, ještě bych se zeptala, jakou technikou provádíte operaci? Na internetu jsem se dočetla, že LASEK A PRK. Kterou z nich častěji používáte? Nebo používáte ještě nějaké jiné? Děkuji za odpověď.

Matzenauer

Používám metodu PRK.

Petr

Dobry den je mozna operace tupozrakosti ?

Matzenauer

Ne, není.

Veronika Bečicová

Dobrý den, v případě, že zjistíte, že zákrok nebude možno provést, vrátíte peníze, bude ale však účtován poplatek 500 Kč za předoperační vyšetření, jak to máte na webu, nebo bude také vše zdarma a peníze budou vráceny? A jak dlouho obvykle korekce vad vydrží v počtu let? Děkuji za odpověď.

Matzenauer

Dobrý den, ano, v případě, že zákrok nebude možno provést, peníze Vám budou vráceny. Poplatek 500,– Kč není účtován nikdy. Jak dlouho korekce vad vydrží? Je to individuální, ale předpoklad je, že navždy.

I.Fryštacká

Dobrý den,
chci se zeptat zda dáváte doživotní záruku a zda by jste odstranili i již vrácené dioptrie? Na očním mi řekli že se to již dělá implantátem a né jako dříve cca 10let což mi odpalovali.
Moc děkuji za informace.

komisch

„V případě operaci obou očí je nutno zakoupení dvou voucherů.“

Matzenauer

Dobrý den, ano, v případě operací obou očí je nutno zakoupit dva vouchery.

Lukáš Urban

Dobrý den, doufám, že můj dotaz nesmažete, ale to co v této nabídce prezentujete není žádná sleva. Operace jednoho oka přijde dohromady na 10 000 a v ceníku na svých internetových stránkách máte také 10 000.

Matzenauer

Dobrý den, na operaci jednoho oka je sleva 20 procent, tedy 2000,–. Slevomatu zaplatíte za voucher 2000,– a u mě před operací 6000,–. Celková částka za operaci jednoho oka pro Vás bude tedy 8000,– Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru