Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1199 Kč za TŘI opojné dny pro DVA na Jižní Moravě v penzionu Popice. Ochutnávka vín ve sklípku, zapůjčení kol a sleva 58 %.

3,8 / 5 Penzion Popice Znojmo  (mapa) 475 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Ing. Kořistková

Skutečně je z Vašeho penzionu vidět Pálava ?

Penzion Popice.

Ze všech pokojů.Pokud ovšem není mlha,což je otázka některých dnů během podzimu.

Dvořák

Je možný pobyt s malým psem ( bichon)?

Penzion Popice

Dobrý den,
pobyt se psem je možný,poplatek za domácí zvíře je 100 Kč.

Ivana Hanušová

Dobrý večer, právě jsem odeslala příkaz k úhradě 1 voucheru a chtěla bych si zarezervovat termín. Mám zájem o 1 dvoulůžkový pokoj v termínu 22.- 24.června 2012. Máte tento termín volný? Děkuji.

Penzion Popice

Dobrý den,
zatím tento termín volný je.Pro rezervaci prosím o e-mail.

Nikola

Dobrý den, mám takový dotaz, proč máte ve své nabídce fotografïi Popic na Břeclavsku, když jste Popice u Znojma? :-) Děkuji za odpověď.

Penzion Popice

Dobrý den,
my jsme prezentaci netvořili,na našich www stránkách jsou fotografie pouze z Popic u Znojma a jejich okolí.

marie

Dobrý den, kde najdu nějaké foto penzionu zvenku? popřípadě blízké okolí, mám obavu aby nebyla hned vedle rušná silnice nebo kravín a pod.

Penzion Popice

Dobrý den,
vložil jsem fotku penzionu do sekce Ubytovací řád.V celé vesnici se nenachází žádný průmysl či zemědělské družstvo.Obcí prochází místní komunikace,která není průjezdní,tzn­.provoz minimální.Větší komunikace je několik kilometrů od obce.

LMK

Dobrý večer, máte ještě volno v termínech od 27. dubna do 1. května a od 4. května do 8. května případně o Velikonocích? Děkuji.

Penzion Popice

Dobrý den,
bohužel,tyhle termíny patří v první polovině roku mezi nejobsazovanější a jsou již obsazeny.na některé termíny máme zatím nepotvrzené rezervace,takže je možnost,že se ještě uvolní,ale v tuhle chvíli Vám to garantovat nemůžeme.

Jakub

Dobrý den, půjčujete kola jen na půl dne, nebo na celý? Za půl dne toho člověk moc neprojede. Kolik by byl doplatek za půjčení kola na celý den? Jsou součástí ceny i helmy apod.? Díky

Penzion Popice

Dobrý den,
kolo se dá půjčit i na celý den,pokud to ovšem nebude kolidovat s ostatními klienty.To se bohužel zjistí až v den Vašeho příjezdu.Cena zapůjčení kol je na www stránkách.

Veronika

našli jste někde fotografie ubytování? Já ne, asi špatně hledám. Kde je najdu. Děkuji

Penzion Popice

Dobrý den,
v sekci „Ubytování u nás“ a „Ceník“ jsou fotky dvou ze čtyřech pokojů.Pokoje jsou na stejné úrovni vybavení,liší se jen tvarem a barvou.

Klára

Dobrý den, jak píšete o pěti lůžkovém apartmánu, že ho obsazujete dvěma páry, znamená to, že si u vás objednám pobyt a vy mě třeba bez mého vědomí dáte na apartmán s úplně cizími lidmi a já to zjistím až po příjezdu?

Penzion Popice.

Dobrý den,
v žádném případě.Po dohodě předem a pouze rodina nebo známí,kteří přijedou společně.

standa R

Dobrý večer,
jak dlouho trvá ochutnávka vín?
Děkuji!

Penzion Popice

Dobrý den,
většinou reaguji na dotazy lidí,takže pokud je lidí méně a „nic je nezajímá“,je ochutnávka hotova za 50–60 minut.Pokud je více lidí a rozproudí se debata,ochutnávka přesahuje i dvě hodiny.Nicméně po ochutnávce může každý zůstat v degustačním sklípku a pokračovat v popíjení individuálně.

Iva

Dobrý den,
nabízíte pobyt pro dvě osoby. Ubytování v penzionu je tvořeno dvěma dvoulůžkovými pokoji, jedním třílůžkovým a jedním pětilůžkovým apartmánem. Jak tomu je v případě, že máte dva dvoulůžkové pokoje obsazené? Děkuji.

Penzion Popice

Dobrý den,
třílůžkový pokoj bez problému obsazujeme dvěma lidmi,aniž bychom požadovali doplatek za neobsazené lůžko.V případě pětilůžkového apartmánu(dvě stavebně oddělené místnosti) se snažíme ho obsadit alespoň dvěma páry.

Martina Lasskova

Dobrý den,
Pokud bychom neměli zájem o pujčení kol dá se jejich hodnota něčím nahradit?

Penzion Popice

Dobrý den,
bohužel,kola(celkem ve slušné kvalitě) byla přízena právě pro tyhle akce.Samozřej­mě,pokud se na místě dohodneme na náhradě přístupné pro obě strany,možné to je.

Péťa Benešová

Dobrý den,
v kolik je možné se první den ubytovat a do kolika je nutné pokoj třetí den vystěhovat?
 Děkuji

Penzion Popice

Dobrý den,
víceméně to závisí na tom,v jakém termínu přijedete.Pokud před Vámi a po Vás někdo odjíždí/přijíždí,je třeba dodržet stanovené doby.Pokud např.po Vás ten den nikdo nepřijede,můžet zůstat třeba do pozdního odpoledne.

Jana

Dobrý den, dá se sleva uplatnit na víkend?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,


ano, voucher můžete využít kdykoliv od 3. 12. 2011 do 1. 7. 2012 :) Prosím, jen nezapomeňte na včasnou rezervaci :) 


Děkuji Vám.
Veronika Pavla Baďurová

V ceně není vubec uvedena strava. Dala by se objednat polopenze? a na kolik by to vyslo?

Penzion Popice

Dobrý den,
k dispozici je vybavená kuchyňka,kde si můžete připravit snídaně či jednodušší jídla.naproti penzionu je restaurace s domácí kuchyní,hlavní jídla od 65 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru