Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezstarostná jízda na Segwayi ve Stromovce

Půjčovna vozítek Segway Segway - Stromovka (mapa) 544 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivo Jonáš

Dobrý den,co znamená volna jízda ve Stromovce? Je to tedy organizované nebo volně?pokud chci jet ve dvou lze to,nebo se bude vždy jednat o skupinu 5 účastníků?

www.segways.cz

Dobrý den, volnou jízdou je myšlen individuální přístup k zákazníkům, kdy je trasa průjezdu Stromovkou průběžně přizpůsobována přáním a schopnostem účastníků. Jezdí se ve skupinkách max. pět jezdců plus instruktor. Ve většině případů jsou doplňovány do plného stavu, není to však „železné“ pravidlo. Pokud máte zájem o garanci čistě privátní jízdy, lze buď obsadit skupinu (koupit pět poukazů) nebo jet v rámci standardních cen. Děkuji a budeme se těšit.
S pozdravem za www.segwayS.cz Ondřej Rudolf.

Karolina Kalinová

dobrý den, píšete, že rezervace se má udělat co nejdříve po zakoupení voacheru – chci tento zážitek ale dát jako dárek a předpokládám že bychom ho využili až v dubnu – je třeba opravdu dělat rezervaci takto dopředu, nebo stačí např. měsíc předem? děkuji za odp.

www.segways.cz

Dobrý den,
včasná rezervace je pouze doporučení. Rozhodně není nutné rezervovat termín bezprostředně po zakoupení poukazu. Děkuji a budeme se těšit.

S pozdravem za www.segwayS.cz Ondřej Rudolf.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru