Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Matrace Tropico Kokos 1 + 1 zdarma nebo sleva 50% na dvojlůžka

SG Logistics, s.r.o. 123 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Tereza

Dobrý den, potřebuji koupit dvě matrace 90×200. Nevím jestli raději tuto matraci nebo Tropico kokos max. Nechci to na polohovací rošty. Je mezi těmito matracemi zásadní rozdíl? Mám raději tvrdší matrace než měkké. Mám 60kg, partner cca 110. Více se mi líbí tropico kokos max, ale nevím. Můžete prosím poradit? K čemu je dobrá paměťová pěna? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud máte rádi spíše tvrdší matrace, dobře jste zvolili matraci s kokosem. Matrace s kokosovou vrstvou nejdou polohovat, proto výrobce vyvinul desku, kde se pojí kokosová vlákna latexem a tím deska udržuje tuhost a pevnost matrace a přitom je ohebná.
Pokud ale polohovat nepotřebujete, určitě si vyberte tuto, kokos max působí pocitově o malilinko měkčí.
Paměťová pěna je skvělá v tom, že předchází otlakům, nezaškrcujete si tak krevní oběh, pokud např. spíte na boku. Někdo ale paměťovou pěnu nesnese, většinou mladí lidé. Ti preferují tvrdší postele, s věkem pak zákazníci přecházejí na paměťovou pěnu.

Hezký den!

Gabriela

Dobrý den, chtěla bych se optat, zda matrace obsahuje paměťovou pěnu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

matrace paměťovou pěnu neobsahuje.

Hezký den!

Martin

Dobrý den, Vaše matrace se mi líbí a zvažuji objednávku, ale mám takovou otázku – Jsem z Ostravy a zde je několik obchodů co Vaše matrace prodávají. Je možno doručení do nějakého z nich nebo jak se dá přepravit, když je střed z kokosového vlákna v nevakuovaném stavu? Ptám se kvůli zabránění poškození matrace. Děkuji Vám za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine. Doručení bude až do Vašeho domu spediční společností. Nemusíte se tedy o nic starat :-)

verča

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jak dopravujete matrace a v jakém stavu se přepravují.díky.

Slevomat.cz

Dobrý den,

matrace jsou doručeny přímo do Vašeho domu v rozloženém stavu, tzn. nekomprimované. Některé typy matrací se dají komprimovat, ty pak jsou doručovány stočené.
Jsou zabaleny ve dvojitém silném igelitu přímo od výrobce.

Hezký den!

Michaela Varclová

Dobrý den. Mám zájem o tyto matrace, ale uvádíte, že jsou vhodné pro pevný rošt. Chci si pořídit polohovatelné rošty, na ně se nehodí? A proč?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

polohovatelnému roštu vadí v polohování právě kokosová deska. Ta by se mohla častým polohováním zlomit.
Pokud chcete matraci tvrdší s kokosovou vrstvou, která matraci zpevní a přitom zachovat možnost polohování, pak Vám doporučuji tuto:
https://www.slevomat.cz/sleva/859313-matrace-tropico-kokos-max-2-pametove-polstare
Kokosová vrstva je flexibilní co se ohybu týče, protože vlákna jsou vlisována do pružné hmoty, přitom však udržuje matraci pevnou.

Hezký den!

Jaroslava Peterová

Matrace jsou skvělé, koupila jsem si je před rokem. Přestala mě bolet záda. Nemohu jinak než vřele doporučit.

Slevomat.cz

Dobrý den,

to jste nám udělala radost, budeme tlumočit výrobci, také ho to potěší. Přejeme krásné spaní a snění :-).

Hezký den!

Jana

Dobry den, prosim vas o informaci, jak silna je kokosova mezivrstva. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,
matrace Tropico KOKOS má 2 cm silnou vrstvu z přírodních kokosových vláken. Ta jsou pro odolnost, dlouhou životnost a perfektní soudržnost pojena latexovým mlékem. Matrace je tak přirozeně tuhá, nosná, odolná, avšak není vhodná k polohování. Vzdušnost a ortopedický komfort je podpořen 3D Rainbow technologií profilace.
Děkujeme za dotaz, hezký den!

Petra Puščiznová

Máme je již doma a jsou fantastické, tvrdší strana je opravdu tvrdá, přítel má 120kg a 202cm a naprosto mu vyhovuje. Měkčí strana je tak středně tvrdá a pro mně je tak akorát tuhá (mám 70kg a 175cm). Můžu jenom doporučit, zatím ji máme 3 týdny a spíme jako na obláčku :-).

Slevomat.cz

Dobrý den,

tak to nás moc těší, budeme tlumočit i výrobci ;-) ..
Přejeme nadále krásné spaní i snění..
Hezký den!

Marie Vozkova

dobrý den, je možno je někde vyzkoušet?
že bysme si na nich mohli poležet?
děkuji vozková

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Bohužel, možné to není :-(

zdeněk vrba

Dobrý den matraci bych potřeboval naimplantovat na postel zhruba 200/140 cm takže nějakou tu velikou a chtěl bych se zeptat jak je to s tou nosností? Já vážím nějakých 107 kg a spím na ni převážně sám ale kdyby se to náhodou změnilo s jakou životností mohu počítat než matrace odejde?Jestli je vůbec možné ji takové zátěži vystavit?

Slevomat.cz

Dobrý den,

moc se omlouvám, že odpovídám až teď, nějak jsem během Vánoc Váš dotaz přehlédla. Teď si kontroluji diskuse a zjistila jsem Váš nezodpovězený dotaz…
V nabídce rozměr 140×200 máme, to není problém, co se týče váhy, pokud nebudete spát pravidelně celou noc na sobě, aby v jednom místě na matraci působila váha např 170kg, je to zcela v pořádku ;-) . Určená váha je spočítaná na rozložení po ložné ploše podle stavby lidského těla, takže největší zátěž je vždy v bocích a ramenou… A limity váhy jsou nižší než by mohlo být uvedeno, takže je zde rezerva pro určité radovánky :-).

Hezký den!

Věra Horká

Dobrý den, potřebovala bych rozměr 85×200, v nabídce jsem jej nenašla. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

bohužel, v tomto rozměru ani matrace nenabízíme.

Hezký den!

Vladislav

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako pan Aleš. Rád bych si matraci vyzkoušel na živo ale nenašel jsem ji na stránkách výrobce. Nerad bych se dostal do stavu kdy zaplatím za zboží které mi nebude vyhovovat.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den!
Bohužel u nás není možnost si matraci vyzkoušet. Pokud Vám nebude vyhovovat, můžete ji do 30-ti dnů vrátit a pokud jste zlatý či platinový zákazník, můžete ji vrátit zdarma.

Hezký den!

Aleš

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si matraci někde vyzkoušet na prodejně nebo je třeba si ji pro vyzkoušení objednat. Současně jsem matraci nenašel na oficiálních stránkách Tropico, jedná se tedy o nějakou matraci speciální?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

je možné, že výrobce má již tuto matraci z nabídky vyřazenou. Bohužel u nás není možnost si matraci vyzkoušet. Pokud Vám nebude vyhovovat, můžete ji do 30-ti dnů vrátit a pokud jste zlatý či platinový zákazník, můžete ji vrátit zdarma.

Hezký den!

Janulka Janulka

Dobrý den,

chci se zeptat, zda je matrace tvrdá nebo měkká? Ne dle stupnice, ale když matraci fyzicky vyzkoušíte? Máte možnost ji vyzkoušet?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

stupnice je zaznamenána na základě zkoušky několika lidí, kteří jí po vývoji odzkoušeli. Každý má jiné pocity, jednomu se může zdát více tuhá, druhému méně. Proto nabízíme i výběr 2 stran. Jak je popsáno v nabídce, jedna strana je tužší (s kokosovou deskou), ta druhá je spíše středně tuhá. Pokud jste Gold nebo Platinum zákazník, máte nárok na vrácení zdarma do 30-ti dnů.

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru