Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylové doplňky Timewood z přírodního dřeva

4,6 / 5 TIMEWOOD Ostrava  (mapa) 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

Dobrý den, jakým způsobem lze přijmout obchodní podmínky při objednávce na Vašich stránkách? nikde jsem tu možnost nenašla. děkuji

Aguazul, s.r.o.

Dobrý den,
pod objednávkovým formulářem se nachází políčko, které odškrtnete.

Klára

Dobrý den,
chci se jen zeptat, jestli hodinky Stars Gatria jsou svým obvodem hodinek (ciferníku) spíše dámské nebo pánské? Ráda bych je pro muže, ale nedovedu si představit, jestli je to vhodné:)
 Díky

Timewood

Dobrý den, hodinky jsou přímo unisexové, tudíž pro ženy i muže. Jsou vhodné pro muže, kteří preferují standardní velikost hodinek a ne obrovské budíky.

Nikola

Dobrý den,
jak to funguje, pokud bych měla zájem o hodinky?Nějak nerozumím, jestli hodinky budou za 549,– nebo jestli pouze získám slevu. Děkuji

Aguazul, s.r.o.

Dobrý den,
po rozkliknutí koupit za 549 Kč se Vám zobrazí všechny možnosti zakoupení voucherů. Tedy pokud máte zájem o hodinky, pak si vyberete model, a poté zaplatíte příslušný voucher. Následně uděláte objednávku, kde do poznámky uvedete číslo Vašeho voucheru. Tedy hodinky již budete mít zaplacené a nebudete platit nic navíc.

Pata

Dobry den, ja by som sa chcela opytat ci sa da na hodinkach Acrux a Hadir skratit remienok hodin (zmensit obvod hodiniek). Vopred dakujem za odpoved.

Aguazul, s.r.o.

Dobrý den,
ano samozřejmě řemínek lze zkrátit. Zkracují se jako ostatní hodinky z jiných materiálů, což zvládne každý hodinář.

Linda Dvorackova

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak sleva funguje.
Když si koupím voucher za oněch 549Kč, znamená to, že pak budu mít 40% slevu na vybrané zboží? Nebo si koupím vouchery a v dané hodnotě pak mohu nakoupit zboží se slevou?
 děkuji

Aguazul, s.r.o.

Dobrý den,
zakoupený voucher v hodnotě 549,–- Kč máte nárok uplatnit při nákupu dřevěného motýlka, přičemž objednávku motýlka provedete na www.timewood.cz, kde do poznámky uvedete číslo Vašeho voucheru. Následně Vám bude zboží zasláno prostřednictvím PPL a již nic nebudete platit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru