Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení a líčení v prestižním uměleckém ateliéru

4,4 / 5 Atelier Rafael Praha - Žižkov  (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zdali u dražší varianty je možné během focení páru nafotit více žánrů fotek – portrét, glamour a třeba i akty?

Děkuji za odpověď.

rafael

Dobrý den slečno Lucie, levnějsi varianta je pro klienty, kteří třeba fotografie netisknou a mají fotografie pouze v počítači, tedy si vystačí s malým rozlisením. Pokud se Vám budou fotgorafie libit, tak si můžete po sleze přikoupit plnou kvalitu a to za 500 kč

lucka

dobrý den, u té lehčí varianty se píše, že dostanu 100 ks foto v nižším rozlišení? PROČ? a co je to nižší rozlišení? Chtěli bychom si je také potom vytisknout třeba ve fotoknize nebo na plátno.

Rafael

Dobry den, pracujeme i o víkendech.
za číslo 250 je orientační. Primárně nám jde o to udělat 8 nejlepších fotografií, které se vyberou z počtu cca 250ti záběrů, které vyhotovíme v průběhu Vaší návštěvy u nás v atelieru. Co se týče rozlišení všech snímků, tak je dostačující na případný další tisk. Fotí se do Raw formátu a poté se převádí do vygenerovaného Jpeg formátu v nejvyšší kvalitě. Pokud někdo bude chtít individuelně, a přinese si externí hardisk, jsem schopen samozřejme vygenerovat i do Tiff formatu, kde má jedna fotografie az 72 mp. Záleží na jaké účely chcete fotografie využít.
Velikost 8 finálních snímků je 13×18, ale po domluvě je samozřejmé formát upravit k Vaší spokojenosti.

Aero

Dobrý den, je možné dohodnout fotografování na sobotu, či neděli?
Jak je sestaven set 250 fotografií (varianta s vizážistkou)? Jedná se o všech 250 expozic, či o výběr z většího množství?
Jaká je velikost 8 fotografií (rozměry v cm) a jaká je kvalita získaných 250 fotografií na DVD ?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru