Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení a líčení v prestižním uměleckém ateliéru

Atelier Rafael Praha - Žižkov  (mapa) 73 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Rafael

Dobrý den paní Aleno, ano je tu ta možnost si připlatit make up včetně úpravy vlasu a to za cenu 500 CZK

Alena

Dobrý den, pokud si zakoupím levnější variantu focení v uměleckém ateliéru, lze si dodatečně dokoupit vizážistku k focení a kolik by byla cena?

Vladimir Rybak

Dobrý den,
chtěl bych si koupit voucher a vyfotit se s rodinou ale chtěl bych sebou na focení přibrat našeho pejska border kolie aby jsme byli kompletní je to problém…

Slevomat.cz

Dobrý den, focení s pejskem není problém, je ale nutno dohodnout při objednávce termínu fotografování přímo s panem fotografem tento záměr.

Rafael

Dobrý den Paní Michaelo, většina klientů, které mam ve svém portfoliu jsou naprostí amatéři a většina se fotila poprvé, není to o velikostech ale o jiné kráse, která je v každém z nás..:) Nechci aby to vyznělo jako klišé.. ale je to tak.
Dá se říci, že se specializuji na nemodelky, Tedy i s Vaší maminkou určitě vykouzlíme nějaké zajimavé snímky..:)

Michaela Lukešová

Dobrý den, voucher bych chtěla koupit mamince k Vánocům. Z vaší prezentace se zdá, že jste zaměření na mladé a štíhlé ženy, příp. potenciální modelky, ale umíte si poradit i se zralou ženou s velikostí 46? Díky za odpověď.

Rafael

Dobrý den… Až si vyberete jaký rozměr fotoobrazu se Vám bude líbit, tak podle toho poté odecteme cenu..kterou naleznete na www.foto-fotograf.cz platí se v ateliéru

Dáša

Dobrý den,
chci se zeptat,když si koupím voucher (i s vizážistkou­),kolik budu dopláct (po odečtení 20%) za obraz? A kdy a komu se platí?
Děkuji za odpověď.

Rafael

Dobrý den paní Lenko,
máme zde různé doplňky a rekvizity, však kompletní šatník různých velikostí bohužel nemáme. Převážně si každý klient vezme z domova co nejvíce svého oblečení a na místě společně nakombinujeme.

Lenka Bártová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli také půjčujete oblečení nebo to si musí každý donést sám. Děkuji

Rafael

Dobrý den paní Heleno,
fotografujeme i týdenní miminka. Více ukázek naleznete na www.foto-fotograf.cz

Helena Janebová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali pan fotograf fotí úplně malá miminka … V lednu se nám má narodit holčička a chtěla bych nějaké hezké fotky celé rodiny, já,manžel,mimčo a dva bráchové … samozřejmě různě poskládané…děkuji za odpověď přeji krásný den. Helena Janebová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru