Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 nebo 2 hodiny focení v ateliéru včetně vizážistky

4,1 / 5 Fotimto Praha  (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie K.

Dobry den, mam tedy druhy dotaz. Mate volne misto na foceni 2 rodin ve ctvrtek, 15.1. v odpolednich hodinach? Cca kolem 17.hodiny.

Ateliér

Dobrý den, to by určitě nebyl problém od 16–18hod. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat emailem:) Budeme se těšit.

Lucie K.

Dobry den, jsme 2 rodiny ( obě 2 dospělí a 2 děti). Mela bych zájem o 2 vouchery, každý pro jednu rodinu. Potřebovali bychom focení obou rodin po sobě v patek dne 16.1. odpoledne. Pojedeme ze svatby. Je to možné? Děkuji Lucie K.

Ateliér

Dobrý den, bohužel fotografka bývá pátky, soboty na svatbách, proto tyto dny fotografujeme v ateliéru velice výjimečně. V ateliéru jsme všední dny a neděle.

Markéta

Voucher platí pro dvě osoby včetně dětí + zvířátko (po dohodě). Každá osoba nad rámec voucheru za příplatek 350 Kč na místě.

Možnosti využití voucheru – například:

muž + žena = bez doplatku
muž + žena + zvíře = bez doplatku
žena + dítě = bez doplatku
muž + žena + dítě = doplatek 350 Kč
Dobrý den,
nevím jestli tomu rozumím správně,ale viz v uvedeném textu, který jsem zkopírovala nad dotezem. Je uvedeno v balíčku č1 kde je napsáno Voucher platí pro dvě osoby včetně dětí a další osoba za příplatek, tak proč v odstavečku hned pod tím je že muž + žena + dítě = doplatek 350 Kč
Jak to tedy je?

děkuji za objasnění.

Ateliér

Dobrý den, voucher ve variantě 1 lez využít pro dvě osoby, je na Vás zda jej využijete v páru, nebo nepříklad jako jedna osoba + dítě. Pak je možnost v páru + dítě, zde už je doplatek. Když budete mít nějaké dotazy, neváhejte se na nás obrátit.

Alena Novakova

Dobry den, jsou v cene voucheru zahrnuty i rekvizity pro foceni miminek?

Ateliér

Dobrý den,
pro fotografování miminek máme nějaké čepičky a kostýmky, více toho máme pro holčičky. Samozřejmě bez příplatku. Určitě ale doporučujeme vzít i bílé body a ideálně plenku s co nejméně výrazným potiskem. Bližší info pak v mailiku. Budeme se těšit.

Víťa Krmníčková

Dobrý den, v případě novorozeněte doporučujete focení kdy nejdříve?Deku­ji,Krmníčková

Ateliér

Dobrý den, vždy záleží na Vašich možnostech a jak rychle to zvládáte, doporučujeme co nejdříve a ideálně do 14ti dnů od narození. Miminko si to prospí a zbytečně ho netrápíme:)

Klára

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je možnost focení také o víkendu, např. v neděli a případně jaké máte nejbližší volné termíny. Předem děkuji za odpověď.

Ateliér

Dobrý den,
fotografujeme dvakrát do měsíce v neděli. Momentálně máme místo ještě od 15hod tento týden. Příští neděli je volných více termínů. Budeme se těšit.

Ateliér

Dobrý den,
nejbližší je 30.11 v neděli poté 2.12.
Budeme se těšit.

B

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kdy máte nejbližší možný volný termín. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru