Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Koupání v Aqualandu Moravia včetně ubytování

4,7 / 5 Aqualand Moravia Jižní Morava (mapa) 267 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Tomáš Pavelka

Dobrý den, máte ještě volný termín tento víkend pro 4 osoby?

Tym AQM

Dobrý den, kapacity jsou zatim volne. Prosim pokud mate zajem o rezervaci voucheru je zapotrebi napsat email na adresu info@aqualand-moravia.cz pripadne zavolat na telefonni cislo uvedeno v nabidce. Pokud mate jiz zakoupeni voucher, nahlaste i cislo voucheru. Tesime se na Vasi navstevu.

Miroslav Dvořák

Dobry den, mate volno v termínu od 15. – 17.11. pro 3 osoby na 2 noci.
Dekuji Dvorakova.

Tým AQM

Dobrý den, Miroslave, bohužel kapacita ubytování na Vámi požadované termíny je úplně obsazená. Prosím o aktuální obsazenosti uybtpovacích kapacit prosím kontaktujte info linku: T: +420 734 757 0­01 nebo E: info@aqualand-moravia.cz

Klára

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda máte volno v termínu 14.-16.11. nebo 15.-17.11. pro dvě osoby?
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Kláro, bohužel kapacita ubytování na Vámi požadované termíny je úplně obsazená. Prosím o aktuální obsazenosti uybtpovacích kapacit prosím kontaktujte info linku: T: +420 734 757 0­01 nebo E: info@aqualand-moravia.cz

Zdenek K.

Chci pro dceru, zetě a jejich 2-letého syna koupit pobyt u vás v Moravii s ubytováním. Dítě do 6 let je zdarma, pokud nenárokuje lůžko. Jak je zajištěno jeho ubytování?Je možnost přistýlky? Jaká by byla cena? Je v hotelu nějaký koutek, kde si dítě může hrát? Je možnost nárokovat pro takto staré dítě přiměřenou stravu?

Tým AQM

Dobrý den, staci zakoupit voucher pro 2 osoby/ 1 nebo 2 noci. Dvouletý syn Vaší dcery může spát s ní na posteli, ubytování je ve 4 lůžkovém pokoji. Ohledně stravy, jak hotel, tak i Aqualand maji v nabídce stravu vhodnou i pro malé dítě. Výběr jídla je pak na rodičích. vstup do Aqualandu je pro dite do 100 cm zdarma. Pri navsteve Aqualandu je zde spousty moznosti pro zabavu i tech nejmensich- bazeny, skluzavky pro nejmensi a take detsky koutek. Tesime se na Vasi navstevu.

Honza Honza

Dobry den, pokud jsme 2+2 (deti 8 a 11 let), tak v pripade pobytu na 1 noc/2dny zaplatime 4.350 kc? V cene tedy polopenze? Jak je to s check-in a check-out, respektive s pobytem v aqua prvni a druhy den pobytu? A mate volno nasledujici vikend – tedy pa-so, so-ne a ne-po? Diky!

Tým AQM

Dobrý den, Honzo. Cena za 4 osoby/ 1 noc je 4 350 Kč. V ceně je ubytování, snídaně, která je formou bufetu a večeře v hodnotě do 165 Kč. Večeři je možné využít do 22:00 hod. Check IN je od 14:00 hod. a Check OUT je do 10:00 hod. V den příjezdu stačí dojít na pokladnu Aqgualandu, uplatnit voucher a využít rovnou vstup do Aqualandu od 10:00 hodin. Na pokladně zárovaň dostanete potvrzení k ubytování. Pak již stačí aby jedna osova zašla na hotel vyzvednout si klíče od pokoje. Druhý den odjezdu opět máte možnost koupaní od 10:00 hod. wellness od 12:00 hod. Ohledně obsazenosti ubytovacích kapacit, prosím o zaslání emailu na info@aqualand-moravia.cz, zde Vám obsazenost sdělí, nabo můžete využít i telefonní číslo uvedeno v nabídce. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ruda

Dobrý den pro 3osoby 2dny 1noc voucher má každá osoba 2× vstup do Aqualandu a 1× Wellness . Kolik musím doplatit za druhý den Wellnes pro 2 +1 dítě (12 let) Díky

Rudolf

Dobrý den pro 3osoby 2dny 1noc voucher má každá osoba 2× vstup do Aqualandu a 1× Wellness .
Kolik musím doplatit za druhý den Wellnes pro 2 dítě (12 let)
Díky

Tym AQM

Dobrý den, Rudolfe, u každé varianty je 2× celodenni vstup do Aqualandu a jednorazovy vstup do wellness. Takze pokud zvazujete zakoupeni voucheru pro celkem 3 osoby ( a je v tom zapocitan i Vami zminovane dite do 12 let), mate kazda osoba na 2 dny vstupy do Aqualandu a jednorazovy vstup do wellness jiz uhrazeny v cene balicku 3osoby/2 dny(1 noc). Jenom jedno upozorneni, wellness je povolen vstup detem od 150 cm a jedna se o bezplavkovou zonu. Pri prichodu obdrzite prosteradlo primo na recepci Wellness. Tesime se na Vasi navstevu.

Vlasta

dobry den balicek ktery nabízíte za ty 2490kc je presne na kolik osob? jsme 4 dva dospeli a 7–9let deti. bylaby ta cena jina nebo ne? a ty vstupi jsou opravdu dva a celodeni? dekuji předem

Tym AQM

Dobry den, Vlasto. Tahle cena se vztahuje k balicku pro 2 osoby na 1 noc. V nabidce je celkem 6 variant a ve vasem pripade je zapotrebi zakoupit variantu 4 osoby 1 nebo 2 noci…to je uz na Vasi volbe. Jinak kazda nabidka zahrnuje 2 celodenni vstupy do Aqualandu pro kazdou osobu. Tesime se na Vasi navstevu.

Jana Filáková

Dobrý den, pobyt se vztahuje jen napracovní dny nebo i na vikendy?
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jano, akce se vztahuje jak na víkendy tak i na všední den a je stejná na všechny dny. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra

Dobrý den, mohu se zeptat zda by bylo možné ubytování pro rodinu ve dvoupokojovém apartmá, nebo nabízíte pouze klasické pokoje?

Tým AQM

Dobrý den, Petro, nabídka zahrnuje ubytování ve 4lůžkovém pokoji. Pokud požadujete dva pokoje, je zapotřebí zakoupit vouchery dva.

anna

Dobry den chci se zeptat na ubytovani na jednu noc pro 3 dospěle 1 ditě 12 let 1 ditě 4 roky
A dalši ditě 3 roky

Tým AQM

Dobrý den, ohledně voucheru Vám stačí zakoupit 2× voucher pro 2 osoby/ 1 noc. Dítě do 6 let může spát na lůžku s rodiči, ale nebude mít stravu, tu si musíte dohradit sami. Pokud dítěti bylo 6 je považováno již za placené lůžko.
Pokoje jsou maximálně čtyřlůžkové. Ohledně vstupu do Aqualandu Moravia – dítě do 100 cm má vstup ZDARMA. těšíme se na Vaši návštěvu.

David

Dobrý den,
mohl bych se zeptat,jak to vypadá s tím vystavením zálohové faktury? Emaily s podklady k vystavení faktury jsem Vám odeslal už 3 a zatím žádná odezva.
Pospíšil

Robatko Robatko

dobry den,od kolika hodin je vecere a kde?
kdyz budu aquaparku treba az do 21,00hod.
dik za odpoved…

Tým AQM

Dobrý den,
Snídaně jsou od 7.30 do 9.45 hod.
Večeře – celý den, nejpozději 22.00 hod.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

David

Dobrý den,
mám zájem zakoupit:
"Ráchání v Aqualandu Moravia s ubytováním hned vedle 4 osoby | 3 dny (2 noci) " za 5 890 Kč.
Potřeboval bych vystavit Proforma fakturu na podnik ve kterém pracuje moje manželka.
Potřeboval bych,aby doklad byl vystaven na podnik ve kterém pracuje manželka + jméno a přijmení manželky.
Od zaměstnavatele Vám přijde i platba za pobyt.
Email s touto žádostí a konkrétními údaji jsem posílal už 31.10. Nikdo mě zatím nekontaktoval.
Předem děkuji za vyřízení.
Pospíšil

Tým AQM

Dobry den Davide, mohla bych Vás požádat o znovu přeposlání emailu ohledně Vašeho požadavku na email uveden v nabídce: info@aqualand-moravia.cz. Děkuji

Jitka

Dobrý den, když zakoupím variantu pro dvě osoby na jednu noc můžeme jít do aqalandu jen jeden den a další dvě vstupenky si nechat na další navštěvu jindy? Případně jakou mají platnost vstupenky? Díky za info.

Tym AQM

Dobrý den Jitko, v nabidce jsou 2 vstupy do Aqualandu pro kazdou osobu, ktere se vztahuji pouze k terminu uplatnovani voucheru. Vstupenky neni mozne prevadet ani cerpat tedy v jinem terminu.

Dalajláma

Dobrý den..lze koupit 2 vouchery pro 2 osoby a jet jako 2 páry ve stejný termín? V případě voucheru pro 4 by sme byli na jednom pokoji,že?

Tým AQM

Dobrý den, ano lze koupit 2 vouchery pro 2 osoby a jet jako skupina ve stejný termín. Je ale zapotřebí si ověřit ubytovací kapacitu předběžně na telefonním čísle uvedený v nabídce. V případě zakoupení voucheru pro 4 osoby je ubytovaní dohromady. Kapacitně máme totiž uvolněné pouze 4lůžkové pokoje. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tom

Dobry den,chtel bych se zeptat jakou formou je u vas polopenze,pri zakoupeni pobytu na 1 noc?je formou bufetu?nebo menu?diky

Tým AQM

Dobrý den Tome, polopenze je následující formou. Snídaně formou bufetu a večeře formou výběru z menu do 165 Kč/ osoba. Doplatky za nápoje k jídlu nejsou součástí nabídky a návštěvník si hradí sám. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Horská

dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je ubytování pouze v kategorii vilka standart, nebo zahrnuje jakékoliv dle vlastního požadavku/výběru – komfort A a komfort B.
děkuji Horská

Tym AQM

Dobry den, pani Horska, v teto nabidce je zahrnuto pouze ubytovani v kategorii Standart. Ubytovani je v blizkem hotelu, jen par metru od Aqualandu.

Marcel

Dobrý den,
chápu to dobře,že když jsme 2 dospělí a děti 13 a 10let,tak když si koupín jednu noc,tak dopoledne přijedu,půjdu se koupat,pak si dáme večeři,ráno snídani a zase koupání na celý den?
 Děkuji

Tym AQM

Dobrý den, ano je to tak jak pisete. Pokud si zakoupite pobyt pro 4 osoby/1 noc, mate v nabidce i zahrnut 2× vstup do Aqualandu vcetne jednorazoveho vstupu do welness pro 4 osoby. Jen upozorneni, te vstup do wellness je povolen detem od 150 cm. Tesime se na Vasi navstevu.

Jan Drábek

Dobrý den, co je prosím v ceně pro 4 osoby (důchodci) na 3 dny, 2 noci? Je v tom 3× vstup na celý den pro 4 osoby? Kolikrát welnes?
Děkuji.

Tym AQM

Dobry den, v nabidce je ubytovani 2 noci vcetne polopenze v hotelu v tesne blizkosti Aqualandu. 2× vstup do aqualandu vcetne jednorazoveho vstupu do wellness pro kazdou osobu. Je jedno ktery ze tri dnu si navstevu Aqualandu vyberete. Wellness je bezplavkova zona a vstup do zony neni nijak casove omezen. Wellness ma oteviraci dobu od 12:00 do 21:00 hodin. Tesime se na Vasi navstevu.

Jitka Horáková

Dobrý den, ve kterém hotelu je ubytování, píšete pár kroků?

Tým AQM

Dobrý den, paní Horáková, ubytování je v Hotelu Termal, který se nachází v těsné blízkosti Aqualandu Moravia – 100 m.

honza

Rozumím tomu dobře, že když koupím pro 4 osoby na 1 noc, máme všichni celodenní vstup do AQM v den příjezdu i v den odjezdu a k tomu vstup do SPA? A jaké jsou, prosím, teploty v AQM voda i vzduch v zimních měsících? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Honzo. Ano rozumíte tou správně. Při zakoupení voucheru má každá osoba 2× vstup do Aqualandu včetně Wellness již v nabídce. Teplota vzduchu v hlavní bazénoví části je 34°C. Teplota vody je od 28°C do 35°C. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jenda

Dobrý den,

vstup do aquaparku je zdarma pouze první den a nebo i druhý den?

Tym AQM

Dobrý den, každá varianta nabídky zahrnuje dva vstupy do Aqualandu pro každou osobu na jeden den. Pri zakoupeni varianty na 1 noc, máte vstup do Aqualandu na prvni i druhý den. U varianty na 2 noci je na Vašem rozhodnutí, na ktery dva dny si navštěvu Aqualandu naplánujete. Těšime se na Vasi navstevu.

Jitka Králová

Dobrý den, děti do 6 let mají pobyt zdarma bez nároku na postel a s jídlem?
A jak je to se vstupem do Moravie? Mají ho děti do 6 let v ceně dospělého vorcheru nebo si musí rodič připlatit navíc vstup pro děcko?
Do 100cm je zdarma, ale náš má 5 let a 115cm. Proto se ptám na tuto alternativu.
Děkuji, králová.

Tým AQM

Dobrý den, paní Králová, jak píšete, tak vstup do Aqualandu je ZDARMA pro děti do 100 cm. Pro dítě budete muset doplatit vstup do Aqualandu dle aktuálního ceníku – dítě do 150 cm. Ještě jedno upozornění, vstup do Wellness je povolen dětem od 150 cm, z důvodu bezplavkové zóny.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Alena

Dobrý den,pokud to dobře chápu pro 2 dospělé a děti ve věku 8 a 5 let koupím voucher pro 3,s tím,že dítě do šesti let má pobyt i vstupy do Aqualandu zdarma?Děkuji.

Tym AQM

Dobry den Aleno, ano staci Vam zakoupit voucher pro tri osoby. Dite do 6 let ma ubytovani bez naroku na luzko. Jinak vstup do Aqualandu je zapotrebi doplatit dle aktualniho ceniku dite do 150 cm. V nabidce mate vzdy 2 vstupy do Aqualandu pro kazdou osobu. Takte pak uz zalezi jen na vasi navsteve, kdy Aqzaland navstivite. Pri zakoupeni varianty na 1 noc- 1 i 2 den vstup. Pri zakoupeni voucheru na 2 noci , je na vasi volbe navsteva v Aqualandu.

Ondřej

Dobrý den, jaká varianta (co se týče ubytování a stravování) je optimální pro případ, že máme dvě děti 3 a 5 let? Rádi bychom přijeli na dva dny. Děkuji za odpověď.

Tým AQM

Dobrý den Ondřeji, bude Cam stačit varianta 2 osoby 1 noc. V této nabídce máte dva vstupy celodenni do Aqualandu vcetne wellness pro kazdou osobu. Co se deti tyka…ubytovani do 6 let dutete je bez naroku na luzko. Ohledne vstupu do Aqualandu je dite do 100 cm zdarma. Takze pak jen priplatek pro dute do 150 cm dle aktualniho ceniku Aqualandu. Jeste uozorneni, ze vstup detem do wellness je povolen az od 150 cm. Tesime se na Vasi navstevu.

Petra Bečková

Dobrý den, cenu za vstup do aquparku uvádíte 690 Kč za osobu a den, v ceníku aquaparku je však celodenní vstupné za dospělého 470 všední dny /590– svátek, víkend, dítě pak platí 360 Kč ve všední dny /450 Kč -svátek a víkend.
Jak je to možné?

Tým AQM

Dobrý den, cena 690 Kč vychazí z celodenniho vstupu do Aqualandu včetně Forum Ramanum wellness.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru