Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skupinové tenisové kurzy pro děti (zima 2013)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina Horváthová

Dobrý den,
bohužel jsem zřejmě hledala špatně, ale zajímalo by mě, v jakém čase tréninky probíhají (ZŠ Mutěnická – Vinohrady). Jsou kurzy vhodné i pro dítě, které nikdy nedrželo raketu v ruce?
Děkuji za odpověď.

Paola S

Nemám zájem o učení tenisu v nějaké školní tělocvičně, která z těch škol má tedy kurty nafukovací, nebo zastřešené s adekvátním povrchem?

Roman

Zavolejte prosím a pokusíme se najít vhodnou variantu. Haly máme v Letňanech, při ZŠ Jeremenkova, Na Třebešíně ad.

Paola S

Dobrý den, to jsou kurzy ve školních tělocvičnách na různých školách? Nejedná se (nyní v zimě) o tenis haly či zastřešení kurty?

Roman

Dobrý den Paolo, krrzy se konají v tělocvičnách ZŠ i v tenisových pevných, nebo nafukovacích halách. Zavolejte a pokusíme se najít vhodnou variantu.
Mějte se fajn.

Karolína

Dobrý den,

mám podobný dotaz jako zuzana, mladšímu synovi bude v dubnu 5 let, staršímu je 7 let mohou chodit společně? Máte ještě dvě volná místa v jarním semestru 2013 na Praze 7, Fr. Křížka? Děkuji za informaci.

Roman

Dobrý den Karolíno,
kontaktujte prosím paní Marcelu telefonicky, nebo emailem, řekne Vám, jeli na Praze 7 ještě volné místo a budou-li chlapci moci chodit společně.
Držím palce.

zuzana medova

Dobrý den
chtěla bych se zeptat,mé dceři budou v květnu 4roky,od kolika let berete?
 Děkuji

Roman

Dobrý den,
bereme děti od 4 let. Nicméně v tomto hraničním věku nabízíme možnost se ne trénink přijít podívat a trenér sám posoudí, zdali se do skupiny hodíte, či, jeli třeba ještě počkat. Doporučuji zavolat mezi 10 a 14 paní Marcele, ta s Vámi probere možnosti.
Mějte se fajn.

dagi65

Dobrý den, lze voucher uplatnit pro dítě, které již tuto tenisovou školu navštěvuje? Nebo se nabídka týká pouze nových zájemců?

Roman

Dobrý den, nabídka je určena novým zájemcům, kteří se připojí do našich kurzů a mohou zaujmout poslední volná místa v našich skupinách od 21.ledna 2013.
Proto je třeba telefonického, či emailového kontaktu, abychom společně ověřili, zda v tom či onom středisku a té, či oné skupině, je volné místo.
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru