Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milan Hlavatý

Dobrý den, zajímalo by mne , zda je kurz vedený v českém jazyce, tedy zda pokyny, vysvětlení gramatiky apod. je česky, nebo je vše v angličtině?
Děkuji, MH

Cambridge Academy

Dobrý den,

výukový materiál je vysvětlen v českém jazyce.

zuzana miklikova

Dobrý den, píšete že voucher je pro jednoho studenta. Když jeden koupím pro sebe a jeden bych chtěla pro sestru je možné jej objednat jen z mého přihlašovacího účtu na slevomatu a pak jedny data k přihlášení poslat sestře a jedny použít pro mne nebo to není přístupné? Děkuji

Cambridge Academy

Dobrý den,

můžete samozřejmě zakoupit i více voucherů z Vašeho účtu na slevomatu, není potřeba vytvářet nový.
Při aktivaci voucherů nám poté do mailu zašlete své i sestřině údaje abychom mohli aktivovat jeden kurz na Vás a druhý na ní.

DanV.

Dobrý den, píšete, že podmínkou pro vrácení peněz za voucher v případě neúspěchu na zkoušce FCE, je absolvovat i předchozí úrovně KET a PET ke kterým zašlete přístupy. Tím „absolvovat“ myslíte co? Absolvovat celý váš kurz na všechny tři stupně? Učím se anglicky již několik let, myslím, že by mi stačilo absolvovat jen část kurzu potřebnou jen na zkoušku FCE.

Cambridge Academy

Dobrý den,

myslíme tím absolvovat celý náš přípravný kurz a projít si tak i nižší úrovně. Je to proto, abyste se na test připravili od úplných základů systematicky, tedy přes všechnu gramatiku, časy, slovíčka, atd…

Renata L

Dobrý den, chci se zeptat, zda platí, že pokud dokončím celý kurz a dosáhnu skóre alespoň 55 %, pokusím se složit příslušnou zkoušku v kterémkoli z oficiálních zkušebních center, a neuspěji, obdržím zpět 100 % částky, kterou jsem zaplatila za voucher? Když budou moje vědomosti na urovni nižší zkoušky – PET – získám certifikát aspon z ní? A přesto mi peníze při neuspěchu u zkoušky na úrovni FCE vrátíte? Děkuji za odpověd.

Cambridge Academy

Dobrý den,

hodnocení při zkoušce pro certifikát FCE funguje podle obdrženého skóre z testů následovně:

známka body úroveň

A 80–100 C1 (obdržíte certifikát FCE ve kterém ale bude uvedené, že jste u zkoušky prokázala schopnosti na vyšší úrovni C1)

B 75–79 B2 (FCE)

C 60–74 B2 (FCE)

45–59 B1 (obdržíte certifikát úrovně B1)

Pokud i tedy budete mít nižší počet bodů, pořád budete u zkoušky úspěšná a obdržíte certifikát úrovně B1.
Vrácení peněz je možné pouze pokud byste u testu propadla a nezískala ani potřebné body pro nižší úroveň.

Šárka Burešová

Je možné zaplatit přes benefity?

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko. Neměl by to být problém , záleží na tom, na co benefity od zaměstnavatele máte. www.slevomat.cz/benefity

Matěj

Dobrý den,
na jakou verzi zkoušek je přípravný kurz zaměřen, již na ty nové pro rok 2015, nebo ještě ty starší?

Zdenka Franková

Díky za odpověď, nicméně jsem se nedozvěděla, zda dostanu certifikát k předchozím dvěma stupňům, které musím absolvovat před konečnou zkouškou.

Marie Lachčina

Dobrý den,

pokud mám již nyní úrověň 6, mohu absolvovat kurz na FCE rychleji? Tedy např. za 12 měsíců místo 36? Platí poté záruka – možnost vrácení peněz v případě neúspěchu u zkoušky? Děkuji. Maja

Cambridge Academy

Dobrý den,

kurz můžete absolvovat i dříve při rychlejším tempu studia, kurz Vás v postupu nebude nijak omezovat.
Záruka na vrácení peněz samozřejmě platí, i když kurz absolvujete rychleji (tempo studia je pouze na Vás).

Zdenka Franková

Dobrý den, z výše uvedeného jsem to pochopila tak, že když si koupím FCE, musím projít (absolvovat) obě předchozí úrovně (KET a PET). Dostanu tedy certifikát na tyto dvě úrovně, pokud by se mi nepodařilo zvládnout úroveň B2?

Cambridge Academy

Dobrý den,

podmínkou pro vrácení peněz za voucher v případě neúspěchu na zkoušce FCE, je absolvovat i předchozí úrovně KET a PET ke kterým Vám zašleme přístupy. Pokud se Vám zkoušku nepodaří na certifikovaném pracovišti složit, vrátíme Vám peníze, které jste za voucher zaplatila.

Jan

Dobry den
kdyz mi taky vysla uroven Stage 6, tak si myslim, ze se minimalne 2 roky budu nudit. Takze si myslim ze tento voucher je vicemene pro zacatecniky.

Alexandr

Dobrý den, na stránkach academy cembridge jsem si udělal test pro zařazení jazykové urovně. Vyšla mi uroveň STAGE 6, nevím čemu odpovída tato uroveň A2, B1 nebo B2?

Cambridge Academy

Dobrý den,

Stage 6 odpovídá nejvyšší úrovní B2. Vaše úroveň ale není v přípravném kurzu zásadní, protože každý student začíná od nejnižší úrovně (KET – basic). Ta je také obsahem přípravných kurzů pro vyšší úrovně PET a FCE (v případě FCE získáte přístup do obou nižších úrovní KET a PET). Volíte si tedy v podstatě pouze, kterou úrovní chcete končit (A1 (KET),B1 (PET), nebo B2 (FCE)).

Eva Kadlecová

Kurs na úroveň B2 za 3 rpky počítáte od úplného začátečníka? Nebo to znamená, že mám mít úroveň B2 a pak se za 3 roky připravím na tu zkoušku?

Cambridge Academy

Dobrý den,

v případě FCE získáváte také přístup do obou nižších úrovní KET a PET. Znamená to tedy, že začínáte od základů a postupně se budete propracovávat na vyšší a vyšší úroveň až po závěrečnou úroveň B2

Pro upozornění, kurz ale úplným začátečníkům nedoporučujeme, protože i pro nejnižší úroveň (KET) jsou potřeba alespoň malé základy z angličtiny.

Hrušková Jitka

Tento kurz je ,který nabízíte za tuto cenu je online
nebo probíhá normálně s lektorem? Děkuji za odpověď Hrušková

Cambridge Academy

Dobrý den,

jedná se o online kurz formou samostudia. Neučíte se tedy s lektorem ale sama, pomocí výukových materiálů.

Eva Konečná

Dobrý den,najdu někde ukázkovou lekci?Eva

Cambridge Academy

Dobrý den,

demoverzi kurzu bohužel nemáme. Pokud byste ale nebyla s kurzem spokojena, stačí do 14ti dnů napsat žádost slevovému portálu o vrácení peněz s tím, že Vám kurz nevyhovuje. My Vám voucher u nás v systému stornujeme a peníze Vám slevový portál vrátí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru