Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkluzivní kytice růží nebo gerber

4,5 / 5 Květiny Exclusive Praha - Dejvice  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
jana

Dobrý den,
děkuji za vaši odpověd.Zajíma­vé.když jsem se včera informovala na tutéž otázku po tel. bylo mi řečeno ,že v kytici bude 15–17gerber dle období,po chvilku mi přišla nová odpověd formou SMs kde už v kytici nabízíte 7ks gerber,a niní mi odpovídáte že v kytici je 9 gerber.zvláštní ?jedna otázka a tři různé odpovědi?

Exclusive Flowers

Dobrý den, kolegyně nebyla obeznámena s akcí slevomat a čili odpovídala dle ceny a ne dle akce. V případě 15gerber je to práve v té velké vazbě a s velkým zdobením. 21ks malé zdobení. 7–9ks gerber je dle zdobení u střední vazby. Vše je samozřejme o domluvě. V základu ale platí střední vazba gerber 9ks, velká 21ks. Střední vazba růží vzhledem k tomu, že zdobení je minimální platí 7ks růží a velká 15.

Martin

Dobrý den,
můžu Vás poprosit o vykalkulování ceny za gerberu? Otázka zde nebyla zodpovězena, proto pokládám znovu. Po slevě mi vychází 85,–Kč, před slevou tedy cca 170,–Kč? Děkuji Vám za vstřícnost.

Exclusive Flowers

Dobrý den, střední vazba obsahuje 9ks gerber + velké zdobení jak vidíte na obrázku. Velká vazba obsahuje 21ks gerber jen s lehkým zdobením.1ks gerber stojí 45kč.

Martin

Dobrý den,
počítám-li dobře, 1ks gerbery po slevě vychází na cca 85,–Kč ( odečtena doplňková zeleň ). Kolik u Vás proboha stojí gerbera před slevou???

Exclusive Flowers

Dobrý den, 1ks gerbery stojí 45kč.

jana

Dobrý den postrádám počty gerber v daných velikostech?bude mi kytice dodána dle vyobrazení?včetně doplnků,kuliček,..

Exclusive Flowers

Dobrý den, střední vazba obsahuje 9ks gerber + velké zdobení jak vidíte na obrázku. Velká vazba obsahuje 21ks gerber jen s lehkým zdobením.

Exclusive Flowers

Co se týče zdobení kuliček to prosím pro případ zájmu piště do poznámek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru