Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velký sachr dort z vyhlášené cukrárny Kolbaba

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
petra

Vážená Báro,
můj příspěvek nebyl útočný, jen prostě nechápu, proč není zboží čerstvé, příp. proč na to nejsou spotřebitelé upozorněni. A nemusíte mít obavy, z této cukrárny si již nikdy nic neobjednám. Jednou mi to stačilo.

Iveta

Objednala jsem u Vás poprvé dort Míšu a celá rodina je nadšená…už se těším na další nabídky, určitě si opět nějaký koupím…Děkuji za kvalitní dobrůtku!

Jay Kay

Co bude s tim slibovanym odbernym mistem v Praze?! ;-)

Cukrárna Kolbaba

Dobrý večer,
máme pro Vás dobrou zprávu. Již brzy se dočkáte a dortíky budou nabízeny i pro Prahu.

Děkuji za Váš dotaz

Marcela

Nejlepší dorty, co znám. To že dorty se dají vyzvednout mražené jen a jen oceňuji a pravidelně využívám. Rozhodně dorty nejsou staré. Naopak jsou úžasné. Pokaždé kupuji nějaký ten vouscher. Jen tentokrát bohužel nebudu, sacher dort mě moc nejede. Ale jinak tuto cukrárnu jen a jen mohu doporučit a už se těším na další akci. !!!

Cukrárna Kolbaba

Dobrý večer,
velmi nás pochvala těší. Děkujeme

S pozdravem

Bára

Celá rodina dorty od Vás miluje. A to už jsme vyzkoušeli od spousty jiných výrobců, ale vy jste naše jednička. Jsme pravidelní odběratelé a ještě nikdy jste nás nezklamali, proto moc nechápu útočný příspěvek výše. Možná by bylo lepší méně prudit a kupovat jinde, když Vám nechutná.

Cukrárna Kolbaba

Dobrý večer,
velmi děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že jste spokojeni.

S pozdravem

petra

V tom případě by mě zajímalo, proč na to v nabídce neupozorňujete. Píšete, že si dort mohu doma zamrazit a prodloužit jeho trvanlivost-to mám dort rozmrazit a znova mrazit?Pokud je mě známo, tak jednou zmražená potravina se již mrazit nemá! Možná by bylo lepší dělat méně akcí(když nemáte kapacity)a dodávat zákazníkům čerstvé zboží.

petra

Dobrý den,
bude dort čerstvý nebo dostanu opět zmražený drobivý korpus jako při minulé akci? Nevím, proč se musí objednávat dopředu, když jsou dorty bůhvíjak staré a vytažené z mrazáku (na dotazy do cukrárny nikdo neodpovídá..).

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že je naše výroba šlehačková vyžaduje i technologický postup a tím je zmražení dortu. Dorty nejsou rozhodně staré, opravdu nemáme kapacity na uskladnění dortů vzhledem k velkému množství dortu, které vyrábíme. Pokud je dobře známo, tak potravina, která se zamrazí ihned po jejím vyrobení je považována za čerstvou. Protože nikde nebloudila a neztrácela na čerstvosti.

Co se týče dortu Sachr není důvod, aby byl mražený, protože v něm není šlehačkový krém.

děkuji za Váš dotaz.

pavel

dosud jsem nedostal odpověd na váhu dortu-zase nějaká kulišárna?zdravím.

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
odpověď viz výše. Děkuji

Venca N.

„Svou pochoutku si objednejte čtyři dny před plánovaným mlsáním. Vyzvednete si ho osobně v krásném interiéru vyhlášené cukrárny.“

.. tak teda nevím, ale proklamovaném výdejním místě na ulici Bayerova se o krásném interiéru hovořit nedá. Stěží se v kiosku vyhnou dva lidi. Jediné, co je tam krásné, tak obsluha (obvykle). Je to spíše pro Slevomat – čtěte, co nabízíte (zprostředková­váte)!

Lenka P.

Dobrý den, chápu dobře, že k dortu je na místě automaticky připočítána cena krabice? Pokud se ho tedy nerozhodnu sníst na místě, což?

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Dortová krabice není součástí ceny. Tak jak je u akce uvedeno. Hradí se při převzetí.

Dort není možné na výdejním místě Bayerova konzumovat. Můžete si však donést vlastní dortovou krabici. Děkuji s pozdravem

Helena

Dobrý den.Kde jsou ti pusinky,ne vidim je na fotce.Obal je v cene ?Děkuji za odpověď

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz, obal v ceně není. Viz podmínky akce.

Příplatky: Na dort je možné na přání dodat cedulku se jménem nebo číslicí (15 Kč), dort může být v bezlepkové variantě (60 Kč), k dortu je dodána dortová krabice (15 Kč), další úpravy či dodatky nejsou možné.

Na dortu nejsou pusinky – dort je dodaný dle fotografie. Jednalo se o milnou informaci . Děkuji za pochopení s pozdravem

pavel grasse

dobrý den,proč už neuvádíte u počtu porcí i váhu dortů?vždy tomu tak bylo.díky za odpověd.

Cukrárna Kolbaba

Dobrý večer,
omlouváme se za nekompletní informace. Váha dortu je cca 1,5kg.

Děkuji s pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru