Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poctivé pečené čaje, sirupy a džemy od Macháčků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie Rybářová

a chtěla jsem se ještě zeptat jestli ty čaje může pít dvouleté dítě kromě toho s alkoholem? Děkuji

Helena Macháčková

Dobrý den, Lucie. Naše výrobky jsou vhodné i pro tak malé děti. Neobsahují žádná barviva a jiné „chemické“ přísady. Pro děti bych nedoporučila jen pečené čaje z řady s alkoholem. Sama mám 20-ti měsíčního syna a čaje, džemíky i sirupy mu dávám od jeho devíti měsíců. Vynikající pro děti je pak náš sirup BEZINKA S MEDUŇKOU – květ bezu posiluje odolnost vůči nachlazení a meduňka zklidňuje a pomáhá usínat. Maminky si tento sirup velmi oblíbily. Přeji krásný den.

Lucie Rybářová

Dobrý den kde mohu zakoupit voucher poštovné? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Rozklikněte zelené tlačítko Koupit a uvidíte variantu s poštovným. Děkujeme.

Majk

Kolik % šťávy obsahují sirupy? Jsou v nich aromata?

Helena Macháčková

Dobrý den, Majku. Sirupy obsahují 35–50% šťávy ručně lisované z čerstvého ovoce (nebo plodů bezu). Dále obsahují cukr a malé, ale nutné, množství vody (bez ní by např. Rybízovka netekla, ale zželírovala). Dochuceny jsou pouze kyselinou citrónovou, některé pak skořicí. Zázvorový sirup s citronem obsahuje kromě zázvoru šťávu z citronů. Žádná aromata, barviva, konnzervanty a podobné chemické náhražky při výrobě nepoužívám. Hezký den.

Jitka Vávrová

Dobrý den, chci se zeptat, zda u pečených čajů uváděný obsah 370 ml je každá sklenice, nebo všechny dohromady. Děkuji a zdravím!
Jitka

Helena Macháčková

Dobrý den, Jitko. Každá sklenice pečeného čaje, která je v balíčku, obsahuje 370 ml ovocné dobroty. Z jedné sklenice připravíte 8–10 šálků čaje (podle velikosti šálku a požadované vydatnosti). Naše pečené čaje neředíme vodou, stačí tedy 2–3 lžičky do hrnečku, aby jste si pochutnala. Zdravím a přeji hezký večer.

Katka M.

Dobrý den,
je možné si k voucheru zde objednat za jedno poštovné ještě i něco z Vašich internetových stránek? Děkuji

Helena Macháčková

Dobrý den, Katko, ano, můžeme do balíku za jedno poštovné přidat i další výrobky, které si vyberete v našem e-shopu. Pouze váha jednoho balíku nesmí přesáhnout 30 kg. Přeji příjemný den.

Jana V.

Dobry den, rada bych se zeptala, jaky je datum spotreby sirupu, kdybych je chtela vyuzit jako vanocni darek. Dekuji

Helena Macháčková

Dobrý den, paní Jano, všechny výrobky můžete bez obav darovat k Vánocům. Datum spotřeby uvádím rok poté, co je dobrota vyrobena. Všechny výrobky, které jsou v balíčcích, jsou z letošního ovoce, jejich datum spotřeby se tedy pohybuje mezi 6–9/2015. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru