Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Umělecké prsteny z bílého zlata s diamantem

4,8 / 5 Ellissi Praha  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Honza

Dobrý den, jaký voucher je třeba na prsteny Luzon a Mallorca? Jaká by případně byla celková cena? Děkuji za odpověď

Nadežda Dombiová

dobrý den, jaká by byla cena v případě zhotovení šperku,jelikož předpokládám,že velikost č. 62–63 určitě v nabídce nemáte
Děkuji,

Gabriela Sussenbecková

Dobrý den. Pokud váha prstenu přesáhne zaplacený voucher bude účtovaná cena za gram cca 600kč – zaplatí se pouze cena použitého zlata. Práci máte zaplacenou ta bude již zdarma.V nabídce máme všechny velikosti prstenů , určitě najdeme prsten se kterým se vejdeme s váhou do vaší velikosti.
Přeji krásný den.
S pozdravem

Patrik

Nabídka je to zajímavá (výši slevy nedokážu posoudit, ve špercích se nevyznám). Nicméně, když se dívám na váš web, tak jsou tam nějaké prsteny, jak ale poznám, který z nich je diamant 0,01 ct + bílé zlato 1,5 g Au nebo diamant 0,05 ct + bílé zlato 1,5 g Au. Já to tam nevidím. Dokážu si vybrat na webu nebo nemám šanci?
A druhý dotaz. Pokud bych se rozhodl to koupit jako dárek (překvapení), tak asi nebude ideální popadnou ruku vyvolené a dotáhnout ji to vyzkoušet :) Jak se to řeší, kdybych vybral špatnou velikost (do většího třeba časem doroste, ale co s menším? :)).

Gabriela Sussenbecková

Dobrý den.Bližší informace o váze briliantu naleznete v detailu produktů (druh kamene).Pokud jste z Prahy můžete navštívit náš ateliér ráda Vám ukážu celou kolekci šperků at máte představu o velikosti briliantu. Pokud neznáte velikost prstenu vyrobíme univerzální velikosti kterou po předání ,pokud nebude sedět na počkání bezplatně upravíme cca 20 minut.
Přeji krásný den.
S pozdravem .

Petráková Marie

Mohli byste přesněji specifikovat jak se bude odvíjet výpočet konečné ceny šperklu?

Gabriela Sussenbecková

Dobrý den.Při návštěvě našeho ateliéru Vám nabídnu šperky v požadované váze a karátech viz voucher. V případě kdy bude šperk překračovat váhu šperku na vouchru Vám naúčtujeme cenu zlata podle burzy cca 600kč/1g 14kt Au. V případě zásnubních prstenů by jsme se měli do váhy vejít, pokud bude váha větší doplatek Vám vždy zdělím u jednotlivých modelů. Přeji krásný den.
S pozdravem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru