Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 až 9 vakuových pytlů v několika velikostech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pavla

Dobrý den,
máte otevřeno v pondělí 22. 12. a v pondělí 29. 12., úterý 30. 12. Ráda bych si objednala vakuové pytle a budu moci vyzvednout osobně v některý z těchto dnů.
Děkuji.

SELEKTO.cz

Dobrý den,
ano, prodejna bude otevřena i v těchto dnech. Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

Jirka

Koupil jsem a obdivuji snahu nákup maximálně zkomplikovat. Od toho, že rozměry jsou nepochopitelně na webu v jiném pořadí, takže se blbě dohledávají. 68*98 jsem nemohl najít vůbec, až nakonec jsem zjistil, že se pod jednou položkou na shopu schovávají 2 různé rozměry.

SELEKTO.cz

Dobrý den,
pokud si s něčím nevíte rady, neváhejte využívat zákaznické podpory jak na tel. linkách, případně na e-mailu info@selekto.cz, rádi vám s uplatněním voucherů pomůžeme. Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

dali

Dobry den.Mate ty pytle (konkretne 60×80cm) k dispozici na prodejne v Praze 6? Myslim tim, pokud bych koupil voucher a zaplatil kartou, muzu se ihned zastavit pro okamzity odber? Diky.

SELEKTO.cz

Dobrý den,
ano, zboží je k dispozici na prodejně. Zakupte voucher, objednejte on-line, zvolte osobní odběr, jakmile objednávku připravíme k odběru, potvrdíme e-mailem, můžete nás ihned navštívit. Hezký den. Tým portálu SELEKTO.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru