Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bavlněné povlečení H&D v elegantních vzorech

SG Logistics, s.r.o. 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michaela Zascheová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na povlečení – modrozelené prstence. Zde píšete, že se jedná o 100% bavlnu, ale na Vašich stránkách je uveden údaj, že se jedná o 50% bavlnu a 50% polyester. Jak je to tedy ve skutečnosti?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

U tohoto vzoru se jedná o směs 50%bavlna a 50%PES.

Hezký den!

Sandra

Dobrý den, měla jsme zájem o povlečení renforce – velký květ, avšak po kliknutí na odkaz na stránky společnosti je tam toto povlečení k dostání dokonce ještě levněji. Můžete mi prosím sdělit, v čem spočívá tedy tato výhodná nabídka? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za informaci. Prověřovali jsme u výrobce, jak je toto možné, protože jsme skoupili všechny kusy tohoto dezénu a nebylo možné množství navýšit, protože výrobce již neměl materiál. A zjistili jsme , že se tak jedná o partiové zboží s poškozeným obalem, zřejmě nějaké vrácené zboží, proto nižší cena.

Hezký den!

Magda D.

dobrý den,
rozumím tomu tak, že bavlněný satén je jen v jednom vzoru – akvarely? a dá se nějak podrobněji popsat bavlna renforcé?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, v bavlněném saténu je pouze jeden dezén – Akvarely. Renforce – zkusím Vám to nějak přiblížit :-). Vazba tkaniny je plátno, pokud je plátno hrubší, říká se tomu kreton (ale takto mu už dlouho nikdo neříká, většinou se mluví o bavlně). Tento kreton je tkaný silnějšími nitěmi, A tyto nitě mají mezi sebou nepatrnou mezírku (záleží pak na kvalitě). Zatím co renforce je tkaný z jemnějších nití, které jsou hustě kladeny vedle sebe. Tato tkanina je také dražší, protože je svým zpracováním kvalitnější. … Něco jako když si vezmete obyčejný plátěný šátek a babičin batistový kapesníček :-). Oboje je plátno, ale batistový kapesníček je daleko jemnější (Ale pozor, to je jen na vysvětlení, rozhodně renforce není stejný jako batist, renforce je pevná látka vyrobená pro pevné a kvalitní povlečení)..... Ještě lepším zpracováním je pak Perkál, s tím se také můžete setkat a ten je ještě jemnější než Renforce s mnohem hustší struktuou a také se pohybuje v ještě vyšších cenových relacích.

Hezký den!

Dagmar

Na kolik stupňů lze povlečení prát?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

povlečení se může prát na 40°C.

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru