Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lázeňská pohodička a hýčkání v Lázních Evženie

4,3 / 5 Lázeňský Dům Evženie Severní Čechy (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
formis

je možný pobyt přes Silvestra a Nový rok pro 2 osoby

recepce

Obraťte se prosím na tel. číslo 474 698 770.

IVA VÍTOVCOVÁ

24.10.2014
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte volný termín pro dvě osoby od úterý 16.12.2014 a zda je možné si zakoupit ještě jeden den pobytu navíc.
Děkuji moc za informaci!
Hezký den přeje
Iva Vítovcová

Lucie Hřebačková

Dobrý den,

uvádíte, že v ceně voucheru je m.j. lékařská prohlídka vč. procedur. Platí to i v případě, že nemáme žádný předpis od svého lékaře? A kolik procedur (při voucheru na 6 denní pobytu)je případně v ceně? Je možné kombinovat během týdne (po doporučení Vašeho lékaře) např. masáže, koupele i bazén? Děkuji.

Recepce



Dobrý den, prohlídka vč. procedur platí i když nemáte žádný předpis od Vašeho lékaře. Počet procedur závisí právě na lékařské prohlídce, náš lékař Vám může předepsat masáže, vodoléčbu, elektroléčbu a bazén.

Hezký den

Olga

Zdravím, máte volný termín 24. – 26. 10.? 2 dospělí, 2 děti (6 a 4 let), děkuji, Olga.

Irena

Dobrý den,

uvádíte, že v ceně voucheru je m.j. lékařská prohlídka vč. procedur. Platí to i v případě, že nemáme žádný předpis od svého lékaře? A kolik procedur (při voucheru na 6 denní pobytu)je případně v ceně? Je možné kombinovat během týdne (po doporučení Vašeho lékaře) např. masáže, koupele i bazén?
Děkuji.

Recepce

Dobrý den, prohlídka vč. procedur platí i když nemáte žádný předpis od Vašeho lékaře. Počet procedur závisí právě na lékařské prohlídce, lékař Vám může předepsat masáže, vodoléčbu, elektroléčbu a bazén.

Hezký den

Karolína

Dobrý den, jak daleko se nachází penzion od místa, kde jsou prováděny procedury?

Recepce

Dobrý den, Lázeňský penzion je od hlavní budovy, kde probíhají procedury, vzdálen cca. 20 metrů.

Hezký den

Gabriela Vaňková

Dobrý den,
rezervovala jsem si voucher na 3 denní pobyt v lázeňské penzionu. Bylo by možné zaslání faktury na mého zaměstnavatele, který by jí obratel proplatil? Děkuji za odpověď

Marcela

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak to je s jednolůžkovými pokoji,pokud bych chtěla přijet sama.Je nějaký rozdíl v ceně pobytu? A pokud bych pobyt uskutečnila až příští rok na jaře,s jakým předstihem je nutné objednat termín? Děkuji za odpověď.

Recepce

Dobrý den, jednolůžkové pokoje zde k dispozici nemáme. Pokud byste chtěla přijet sama, zabookujeme Vám dvoulůžkový pokoj, kam samozřejmě nikoho jiného nedáme. Cena za pobyt zůstává stejná. Termín na jaro příštího roku můžete objednávat již teď, čím dříve, tím lépe.

Michaela C.

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala:

1. lékař je přítomen pouze v úterý? A v jaký čas? Je třeba se nějak objednat nebo stačí jen po nástupu na pobyt přijít k němu?

2. pokud nastoupíme na pobyt v jiný den než v úterý, nebude přítomen lékař a nebude nám tak moci předepsat procedury?

3. v případě předepsání procedur, jsou tyto hrazeny ze zdravotního pojištění?

Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Recepce

Dobrý den, lékař je přítomen pouze v úterý a to od 16:00 hod. Pokud budete chtít přijet jiný den, tak prohlídka nebude možná. Předepsané procedury hradí pojišťovna. V případě příjezdu jiný den je zde možnost naplánování wellness procedur, které si sice budete hradit sami, ale v rámci voucheru na ně máte 20% slevu.

Hezký den

Věra Hradecká

Tak ještě jeden dotaz a termín od 7.10 je volný na těch 5.nocí?
a nebo mi určíte sami termín? Hradecká

Recepce

Dobrý den, spojte se s námi, prosím, telefonicky či e-mailem. Na termínu se domluvíme. Tel.: 474 698 770, e-mail: recepce@arc-med.cz.

 Děkuji

Věra Hradecká

Dobrý den. Mám zajem o váš pobyt.Ale chci se zeptat je možný nástup 30.9.2014 ?
děkuji Hradecká

Recepce

Dobrý den, bohužel v tento termín nástup možný není. Máme již zcela plno na ubytování.

Hezký den

Andrea

Dobrý den, je možné vidět reálné foto pokojů jak penzionu, tak lázeňského domu pro porovnání a pozdější výběr? Dále by mne zajímalo co konkrétně je myšleno lékařskou prohlídkou včetně procedur v ceně? Tzn. že lékař konstatuje pohybové problémy a poté bude v ceně léčba? Kolik procedur a jakých?
Děkuji za vysvětlení

Recepce

Dobrý den, fotky pokojů mohu zaslat. Stačí napsat na e-mail recepce@arc-med.cz, obratem Vám je zašlu. Po příjezdu k nám podstoupíte lékařskou prohlídku, na jejím základě Vám lékař předepíše určité procedury. Kolik jich bude a jaké budou závisí právě na této prohlídce. Procedury nehradíte. Jedná se o masáže, vodoléčbu, elektroléčbu a bazén.

Hezký den

Jitka

Dobrý den, jaké procedury jsou v ceně?

Recepce

Dobrý den, na základě lékařské prohlídky můžete mít masáže, elektroléčbu, vodoléčbu či bazén.

Hezký den

Petra Kutá

Dobrý den,
v popisu, co voucher zahrnuje uvádíte, že zahrnuje lékařskou prohlídku vč.procedur. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli a jaké procedury jsou v ceně voucheru zahrnuty. Dále by mne zajímalo, za kolik je možné dokoupit další polopenzi nebo plnou penzi. Snídaně by měly být v ceně zřejmě po celou dobu pobytu.
Děkuji za odpověď.

Recepce

Dobrý den, lékař dle Vašeho zdravotního stavu předepíše masáže, vodoléčbu, elektroléčbu nebo bazén. Cena dokoupení polopenze pro jednu osobu na den činí 150 Kč, cena plné penze je 300 Kč/ 1 osoba/ 1 den. Snídaně jsou po celou dobu pobytu.

Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru