Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny pro všechny úrovně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daniela Schwarzová

Dobrý den,
Měla bych otázku, vyučovací program je kompatibilní i s mobilními zařízeními nebo funguje pouze pro PC?
Děkuji za odpověď

Tea-learning.cz

Dobrý den,
protože celý program je vytvořen jako webová aplikace, funguje všude tam, kde je možné otevřít internetové stránky v prohlížeči a kde je internetové připojení. Může tedy fungovat i na tabletu nebo mobilním telefonu. Není třeba jej jakkoliv instalovat.
Pěkný zbytek dne

Denisa

Dobrý den, je možné voucher uplatnit na kurz business english?

Tea-learning.cz

Dobrý den,
bohužel není, v této akci se jedná pouze o kurz Obecné angličtiny.

Kristýna

Dobrý večer,

ráda bych se zeptala na platnost daného voucheru. V jeho popisu je napsané, že jeho platnost končí: za 2 měsíce (Od 18. 11. do 31. 1. 2015). Ráda bych se zeptala, co se tím přesně myslí? Je tím myšleno, že když si teď voucher zakoupím, že poté nebude platit slibovaný rok, ale pouze zbývající čas do 31.1.2015 – tedy jen cca 2 měsíce? Anebo to pouze znamená, že je nutné daný voucher do 31.1.2015 akti­vovat, aby následně platil rok? Děkuji za odpověď! hezký večer.

Tea-learning.cz

Dobrý den,
jsou dva důležité pojmy
1.) voucher – prodává Slevomat a ten má omezenou platnost, ony dva měsíce, pokud jej v této lhůtě u nás neuplatníte, propadá
2.) roční licence TL – na základě voucheru, který nám pošlete (stačí i číslo) Vám vystavíme licenční kód, po jeho zadání do online programu tea-learning.cz Vám běží 12 měsíců platnosti všech zakoupených kurzů – tento licenční kód má platnost 14 měsíců – můžete jej zadat tedy kdykoliv během této doby
Důležité je tedy nám poslat co nejdříve voucher ze Slevomatu a pak už spěchat nemusíte :-)
Krásný zbytek dne

Veronika

Dobrý den,
píšete že bychom měli k dispozici 7 kurzů. Tyto kurzy jsou vlastně ke každé úrovni aj jeden? Když absolvuji jeden, zamyká se mi při přechodu na vyšší úroveň a nebo budu mít možnost se do něj i později znovu vrátit?

 Děkuji

Tea-learning.cz

Dobrý den,
nic se nezamyká, nic se neblokuje. Zobrazuje se Vám vždy, co už jste prošli a udělali a co Vám ještě zbývá, ale kdykoliv se můžete libovolně vrátit kamkoliv.

Petra

Odkdy přesně začíná běžet licence? Od nějakého přihlášení nebo od doby,kdy mi pošlete údaje? Chtěla bych kurz darovat k Vánocům, proto se ptám, aby obdarovaný nepromeškal třeba celý měsíc, kdyby licence začala běžet dřív než se sám přihlásí v době, kdy se mu to bude hodit. Děkuji

Tea-learning.cz

Dobrý den,
SKVĚLÝ DOTAZ – děkujeme :-)
Licence začíná bežet od okamžiku jejího zadání do programu tea-learning.cz = je to tak IDEÁLNÍ VÁNOČNÍ DÁREK
dokoce ji můžete uplatnit kdykoliv během následujících 12 měsíců, takže nic neuteče a obdarovaný se může v klidu psychicky připravit na studium. Máme i krásné dárkové poukazy, takže, když nám pošlete voucher a napíšete, že chcete dárkový poukaz, tak Vám jej pošleme a Vy už jen vytisknete a … dáte pod stromeček.
Krásný den

Petra

Dobrý den, co znamená 7 kurzů? Mám zaplacením voucheru možnost využít pouze jeden ze 7 kurzů nebo všechny? Děkuji

Tea-learning.cz

Dobrý den,
samozřejmě všechny kurzy – jediné omezení je délka licence = jeden rok.
Mějte krásný dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru