Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet do Vídně včetně vánočních trhů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kolik budeme mít času abysme si stihli projít trhy v klidu a bez spěchu. Dekuji za odpověď.

Markéta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kolik budeme mít času abysme si stihli projít trhy v klidu a bez spěchu. Dekuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Markéto,
do Vídně přijíždíme kolem 10:30 (za plynulého provozu), poté následuje prohlídka města s průvodcem (nemusíte se však účastnit), ta zabere cca 1 hodinu (někdy o něco více) a poté je již volný program. Prohlídka končí na hlavním trhu před vídeňskou radnicí. Odjezd z Vídně pak bývá mezi 17 – 18 hodinou. Volného času tak budete mít cca 5 – 6 hodin. Všechny časy jsou orientační. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Pěkný den.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli plánujete adventní zájezdy s nástupním místem v Hradci králové (či nějak v blízkosti HK). Nejlépe také do Vídně nebo Drážďan. Předem děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Lenko,
bohužel, nástupní místo v HK nabídnout nemůžeme. Naše autobusy však odjíždí z Prahy přímo z Hlavního vlakového nádraží a díky tomu s námi cestuje mnoho mimo-pražských klientů. Přesun z vlaku pak zabere cca 3 minuty. Případně z HK můžete využít autobusy, které přijíždějí na Florenc, poté je to na Hlavní nádraží 1 stanice metrem. Přejeme pěkný den.

Petr Kostelecky

dobry den,chtel bych se zeptat ,zda se u vas plati za místo v autobuse.

dekuji.petr

CK Experitour

Dobrý den, Petře,
máte-li na mysli rezervaci konkrétního místa (sedadla), tak ta je u nás zdarma. Stačí, když při rezervaci (zaslání voucherů mailem do CK) řeknete, kde v autobuse chcete sedět. Máte-li na mysli koupi zájezdu až ráno při odjezdu, tak to možné není. Přejeme Vám pěkný den. V případě dalších dotazů jsme k dispozici.

Lucie

Dobrý den, rezervovala jsem špatné datum, chtěla bych nabídku strornovat. Zájezd ještě není zaplacen. Jak mám postupovat. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den Lucie

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
pokud jste vouchery ještě nezaplatila, nemusíte nabídku stornovat, pouze ji neplaťte a objednejte správné datum. V případě dotazů jsme k dispozici. Přejeme pěkný den.

Karina

Dobrý den,
chtěla bych zjistit, jestli může jet s váším voucherem cizinka s schengenským ví­zem.

CK Experitour

Dobrý den, Karino, co se týká víz a podobných věcí, je potřeba se v konkrétním případě obrátit přímo na Ministerstvo zahraničních věcí nebo na příslušné zastupitelství dané země. Hezký zbytek dne.

Lenka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat zda by bylo možné nastoupit v Českých Budějovicích?

 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lenko,
trasa autobusu je Praha – Jihlava – Znojmo (nebo Brno) – Víden. Skrze Budějovice tak bohužel nejedeme. Nicméně z Prahy náš autobus odjíždí přímo z Hlavního vlakového nádraží. Případný přesun od vlaku tak zabere cca 5 minut. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru