Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za trvalou epilaci IPL v hodnotě až 1000 Kč. Jeden z nejkvalitnějších lékařských přístrojů a dokonale hladké tělo se slevou až 88 %.

3,1 / 5 RIVIERA SPA&BEAUTY Praha - Nové Město  (mapa) 619 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Dobrý den, kolik voucherů je potřeba pro depilaci ramen ?
 Díky

RIVIERA

Dobrý den,na ramena je potřeba 7 voucherů
S pozdravem

suzanne

Ivana: to je u kazdeho individualni, ja jsem s timto pristrojem byla na lytkach 6× a mam tak 60% chloupku pryc. Bylo mi receno, ze obvykle je to max. 8 osetreni, ja to u sebe bohuzel vidim na jeste vic a to v zadnem pripade nemam nejake extremni ochlupeni :D a mam tmave chloupky. Ale je to opravdu individualni..

RIVIERA

Dobrý den,nevím kde jste byla u nás určitě ne a těchto přístrojů je velice málo na trhu.Jinak pokud si klientka zakoupí proceduru 8× a uplatní toto při prví návštěvě má 2 roky záruku na ošetření zdarma.
S pozdravem

Ivana

Dobrý den, kolik návštěv je nutné na definitivná depilaci intimních partií? Děkuji

Misa

Dobry den, na depilaci podpazi potrebuji celkove jen 1 voucher nebo potrebuji 1 voucher na kazde opakovani? A kolik opakovani je treba (tzn. kolik voucheru mam koupit)? Diky!

RIVIERA

Dobrý den na podpaží je potřeba dle tabulky 2 vouchery a je to na 1 ošetření.Ošet­řeních je potřeba od 3–8 ošetřeních záleží na člověku.
S pozdravem

RIVIERA

Dobrý den,proceduru je nutno opakovat a nákup voucheru je pouze na vás.
S pozdravem

Jana

Dobrý den, na epilaci horního rtu uvádíte potřebný 1 voucher. Je i zde třeba proceduru opakovat? Mohu si v tom případě zakoupit vouchery i na případné opakování? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru