Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoobrazy napnuté na plátně – 6 různých rozměrů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jitka,

Předpokládám, že je ze zadní strany fotoobrazu očko na zavěšení…Prosím o info. Děkuji.

Pavel

Dobrý den,

Závěsné očko na obraze není, věší se přímo na rám.

Hanka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ,objednávku jsem udělala tady na slevomatu,poslala jsem peníze, ale nechtělo to po mě vložit fotografii, nepokazila jsem něco? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko. To až po obdržení voucheru. Takže jste všechno udělala správně.

Sandy

Dobrý den, je prosím možné na jedno poštovné objednat více obrazů i pokud budou mít různé rozměry, nebo to platí pouze v případě, že je rozměr u všech stejný? Děkuji za odpověď :-)

Aleš

Dobrý den, fotky mám zhotoveny v režimu panorama. Je možné i takovéto fotoobrazy zhotovit?

Pavel

Dobrý den,

Lze zhotovit jakékoliv rozměry, ale v akci nemáme čistý panoramatický rozměr. Napište na e-mail o jaký formát by jste měl zájem a v této ceně by jste zakoupil vouchery.

Pavel

Dobrý den, děkuji za odpověď. Bohužel nejde reagovat na odpověď, tak vkládám nový dotaz.

Na stránkách je uvedeno jedno rozlišení pro všechny velikosti tisku (konkrétně 2953 × 4122 pro vysokou kvalitu). Nedaří se mi najít jiné… Toto rozlišení je společné pro všechny velikosti tisku?

 Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Pokud vyžadujete vysokou kvalitu tisku, je požadované rozlišení společné. Lze také tisknout z menších formátů, ale foto potřebujeme vidět, abychom Vás ujistili. Někdy i vysoké rozlišení nezajistí vizuální kvalitu fotografie. Pro konkrétní posouzení můžete foto zaslat na e- mail : info@99print na posouzení zdarma před objednávkou.

Pavel

Dobrý den,

měl bych dotaz na požadované minimální rozlišení fotografie pro rozměr 65×45 cm. A také, jestli je při nahrávání potřeba fotografii upravit do požadového poměru stran.

Děkuji za odpověď

Pavel

Dobrý den,

Rozlišení a informace k tisku naleznete na našich stránkách http://www.99print.cz/fotoobrazy-vlastni-foto/8-fotoobraz.html, můžete také poslat foto na posouzení předem. Při nahrávání nemusíte nic upravovat, vše upraví náš grafik.

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda fotky také barevně upravujete podle tiskárny, na které plátno tisknete, aby fotka nebyla např. příliš tmavá nebo naopak světlá nebo barevně nevýrazná? Děkuji za odpověď Klára F.

Pavel

Dobrý den,

Fotky tiskneme na kalibrovaných tiskárnách dle zaslaného originálu. Prochází jemným zhutněním, ale do zásadní barevnosti nezasahujeme.

Martina

Dobrý večer, mám vybranou fotografii, na které je bohužel vidět trošku „bolavý“ ret dítěte, kdybych to při objednávce uvedla např. do poznámky, můžete ret vyretušovat? Děkuji MH

Pavel

Dobrý den,

Možné by to bylo, ale potřeboval by jsem foto vidět. Grafické práce jsou však zpoplatněny dle aktuálního rozsahu.

Jitka

Dobrý večer, je možné udělat si koláž, kterou byste mi vytiskli na druhý největší rozměr co nabízíte? Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Samozřejmě je to možné, cena za jednoduchou koláž je 80,–.

Júlia

Dobrý den,
je možné na plátno rozmerov 80×60 vložit 3 fotografie?

Pavel

Dobrý den,

Pokud máte připravenou koláž 3 fotografií, tak je to samozřejmě možné. Případně můžeme vytvořit jednoduchou koláž na formát obrazu za poplatek 80,–.

Lucka

Dobrý den,

o jaké plátno se jedná?

Děkuji

Pavel

Dobrý den,

Jedná se o luxusní fotoplátno Canvas 250g. Vyznačuje se velmi jemnou strukturou. Je určeno přímo na fotografie, kde je požadovaný prvotřídní výsledek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru