Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online lekce angličtiny s Cambridge Institute!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva H

Dobry den, mam jiz Vase kurzy koupene a aktivovane z predeslych akci a pristup ke kurzu mi uplyne nekdy v 11/2014. Muzu zakoupit voucher a prodlouzit si aktualni zapocaty kurz ? Bohuzel jsem na kurz nemela tolik casu a vim, ze ho do daneho casu nestihnu dokoncit. Dekuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
ano, samozřejmě. Až si voucher zakoupíte a zapíšete se do registračního formuláře, napiště mi potom ještě e-mail (z.saskova@institutocambridge.org) . Individuálně se s vámi domluvíme na postupu.

Václav

Dobrý večer.
Měl bych dotaz zda by bylo možné uhradit voucher přes zaměstnanecký fond a jakým způsobem popřípadě postupovat?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave. Tvz. proforma fakturu Vám vystaví přímo jazyková škola. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemné studium.

Lenka

Dobrý den,
je možné koupit 2 kurzy najednou? Půjde to časově zvládat? Měla bych zájem o obchodní angličtinu a o přípravu na FCE. K přípravě na FCE mám dotaz: stačí 50 hod na přípravu ke zkoučce?
děkuji za odpověd

Cambridge Institute

Dobrý den,
ano, můžete si koupit 2 rozdílné kurzy. Doporučuji vám se do jednoho zapsat od 1.10. a do druhého od 5.11., tak budete mít více jeden měsíc, kdy se vám kurzy nebudou krýt.
V kurzu k přípravě na FCE je nejdříve teoretická část a potom máte 4 zkušební testy. Každé cvičení můžete dělat až pětkrát, takže ve finále vám to dá více než 50 hodin. Záleží však na celkové vaší připravenosti, zda vám to bude stačit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru