Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letecký zájezd do Brazílie s vodopády Iguacu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Soňa Šeligová

Já jen, že doporučujete ruksak, krosnu nebo cestovní tašku, ale obávala bych se o jejich bezpečnost v zavazadlovém prostoru. Např. Kdyby krosna byla mezi kufry, kdy víme, jak s těmi kufry zacházejí, tak v jakém stavu dostanu krosnu zpátky.

Dušan Porada - CK tam tam

Právě proto, že víme jak se někdy se zavazadly zachází, doporučujeme cestovní tašku, krosnu nebo menší kufr. U velkých kufrů je riziko poškození daleko větší. Ještě se nám nestalo, že by krosnu poškodili.

Soňa Šeligová

Dobrý den, můžete mi prosím upřesnit, jak je to s obsahem zavazadel (obsah, váha, rozměry)? Předem děkuji za odpověď.

Dušan Porada - CK tam tam

Dobrý den paní Soňo.

Povoleny jsou 1× zavazadlo max. hmotnost 23 kg + 1 příruční zavazadlo (56cm x 45cm x 25cm – 7 kg) + kabelka nebo taška např. na laptop (45cm x 36cm x 20cm – max. 6 kg)

Iva Němečková

Dobrý den, prosím o informaci, jak náročný na fyzičku je uvedený program.
Jak je to s dalším jídlem po snídani v ceně, sebou ???

Dušan Porada

Dobrý den.
Program zájezd Brazílie – krátký okruh s vodopády Iguacu není náročný na fyzičku. Běžné procházky po městě, po památkách. Na vodopádech v Argentině je trasa kolem vodopádů delší, ale po chodníčcích a lávkách. Na Ilha Grande začíná tzv. pobytová část zájezdu. Kdo si chce odpočinout, jde na nejbližší pláž praia Pretta nebo Crena. Kdo rád poznává, vydá se s námi na vzdálenější pláže. Na pláž Lopes Mendes, jednu z nejhezčích pláží světa, se jede nejdříve hod. lodí a pak 1/2 hod. pěšky. Na ostrově Ilha Grande děláme kratší i delší výlety (koupání v tůňce, výstup na horu Papagaio atd.)

Dušan Porada
CK tam tam

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru