Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za originální kalendář formátu A3 z vlastních fotografií na kvalitním papíře. Dojemné příběhy i nezapomenutelné okamžiky v luxusním vydání se slevou 51 %.

4,7 / 5 24print 3 314 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Ivo

Dobrý večer,chci se zeptat,dnes jsem si u Vás objednával 2 ks kalendářů,které budu platit převodem.Prozatím si u Vás nemohu udělat objednávku jelikož neznám slevový kód,který mi bude zaslán až po zaplacení.Je možno po zaplacení Vám poslat požadavky a fotografie na vytvoření kalendáře? Mohou být fotografie i černobílé? Děkuji za odpověď.

24PRINT

Dobrý den.
Moc nechápu dotaz. Objednat si můžete až budete vědět slevový kód a to přes web kam také nahrajete fotografie a ty mohou být černobílé.

Matěj Mikšovský

Dobrý den,
Je možno u vás objednat vlastní motiv kalendáře, vytvořený v Zoneru ve formě .pdf?

Díky za odpověď

24PRINT

Ano, lze, ale postupujte dle návodu v přechozím dotazu, případně zavolete na 322 318 007 a obdržíte odbornou poradu

Iva Schw

Dobrý den,
lze nahrát standardní tiskové pdf kompletního kalendáře nebo se musí nahrávat každý list zvlášť (mimo tuto akci přemýšlím ještě o tvorbě týdenního kalendáře…)? Děkuji

24PRINT

lze nahrát celé PDF do Galerie, ale problém asi bude velikost souboru, protože kvalitní grafický kalendář 13 listů bude asi větší než 30MB, což je max. velikost vstupního souboru, týdenní takto neprojde vůbec, takže doporučuji v Acrobatu použít funkci na export jednotlivých stran, následně použí hromadný import, u nás lze vkládat všech 55 stran z Galerie najednou, jenom třeba číslovat jednotlivé soubory x00..x13.pdf nebo x55.pdf

Hana

Zakoupila jsem woucher, ale netušila jsem jaké budu mít problémy, kvalita mi ukazuje na polovině a nejde objednat. Co se dá dělat, a jak se to dá řešit.

24PRINT

zajistěte si obrázky odpovídající kvalitě toho co chcete zakoupit, kvalita běžného fotoaparátu je 5Mpx a stačí na většinu našich výrobků, viz příspěvek výše( s tím se fakt nedá nic dělat)

Hana Fialová

Dobrý den, v programu Picassa jsem si vytvořila z fotografií koláž na každý měsíc. Bohužel se rozlišení zmenšilo na 450×800 pixelů a proto nelze fotografie do kalendáře nahrát. Nemáte tip, jak toto rozlišení zvětšit? Pracovala jsem na tom celý den… Předem velice děkuji za odpověď..

24PRINT

450×800 je dopravdy málo na cokoliv, co je větší než 10×15 cm, takže pokud nemáte průběžné zálohy zpracování, tak jste vytvořila obrázek, který lze použít jako tapeta na mobil, nebo poslat MMS, prostě musíte začít znovu, zvolit pracovní plochu aspoň 3000×4000 bodů, pokud nevíte o čem je řeč, požádejte někoho zkušenějšího

Veronika Sykorova

Dobrý den,
prosím Vás, kde najdu „slevový kód“ ?

 díky

24PRINT

Dobrý den.
Ve své registraci u Slevomatu a také zasílají emailem, myslím. Je to dotaz spíše na Slevomat.

24PRINT

přesný popis na našich stránkách je: expediční poplatky obsahují balné a poštovné, vše je vždy dokolane zabaleno proti poškození

Iveta Matulová

Je možno objednat pouze jeden výtisk kalendáře? A Jakým způsobem,Vám mám zaslat fotografie?

24PRINT

Max. jsou 2 ks, takže učitě i jeden. Fotky se vkládají přes odkaz v popisu akce, takže cituji:
Objednávka kalendáře je velmi snadná prostřednictvím odkazu, kde zadáte číslo zakoupeného voucheru. Poté si vyberete předvolenou podobu podkladu kalendáře, případně si vytvoříte vlastní, zvolíte formát na šířku nebo na výšku, vyberete druh papíru a nahrajete vybrané snímky. Ty si můžete nechat upravit automatickým vylepšením, jež zahrnuje například potlačení červených očí na snímku. Pak už stačí pouze potvrdit objednávku a odeslat.

janek

Prosím pěkně, píše se, že v ceně je zahrnuto poštovné. Jak je to ale s balným? Abych kalendář nedostal od pošty pomačkaný či přehnutý, musím si připlatit (např. za kartonovou obálku či tubus)?

24PRINT

přesný popis na našich stránkách je: expediční poplatky obsahují balné a poštovné, vše je vždy dokolane zabaleno proti poškození

Iveta

Nestačím se smát, mám pcit že někteří neví co by, ptají se tady na šílené hovadiny, přitom všechno je v popisu akce. Hlavně nechápu co si vymýšlýte z speciality, když se vám daná akce nelíbí na 100% tak se na to vykašlete a nic si nekupujte.

Táňa Šimoníková

U Slevy máte napsáno 2 vouchery na osobu, co když chceme kalendářů více, můžeme využít více voucherů i přes toto upozornění?

24PRINT

když někdo dává slevu na max. 2 ks, tak je to je to myšleno vážně :-), ale obchzázet to to můžete jako každý jiný zákon a předpis v tomto státě, že?

Katka

Dobrý den, chtěla jsem si vybrat motiv a nahrát fotky, ale žádné možnosti mi to nenabídlo. Jak mám ted postupovat? Děkuji za odpověd

24PRINT

Dobrý den.
Jak nenabídlo? Zde zadáte kód http://akce.24print.eu/slevove-kody/luxus/
otevře se Vám to do bílého kalendáře, nahoře můžete rolovat a vybírat jiné motivy. Kliknete na nahrát fotografie nebo na šipku na okénku toho kterého měsíce, nahrajete fotografii, po znovukliknutí na měsíc můžete fotografie ještě doupravovat.

Linda

Beru zpět, už jsem to našla.

Linda

Dobrý den,

právě jsem vložila svůj vytvořený kalendář do objednávky, ale zjistila jsem, že je pod tím Vaše šablona – bílý podklad a měsíc + číslice pod tím. To ale nechci, chci pouze tisk mého vytvořeného kalendáře. Jak to mám udělat?
Děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Zvolte okénko s „? vlastní motiv“

Štěpánka Týmrová

Od této firmy jsem si již podruhé objednávala kalendáře a jsem nad míru spokojená. Super kvalita, rychlé zaslání. MOhu jen doporučit

Klára Polterová

Dobrý den, bylo by možno objednat kalendáře ve formátu A4 a za jakých podmínek ?
Děkuji za odpověď

24PRINT

Dobrý den.
Ano, ale nikoliv luxusní. Veškeré informace naleznete na www.24print.eu u kalendáře nástěnné, A4 pod symbolem „i“ (rozlišení a podobné věci) a pod symbolem „Kč“ (ceny).

Valerie

Dobry den, loni jsme od Vas v akci meli stolni kalendare. Neplanujete akci i na tento druh kalendaru? Stolni jsou pro nas lepsi:_))dekuji

24PRINT

Dobrý den. Ano plánujeme, ale nikoliv přes Slevomat. Vyplatí se u nás registrovat aby Vám chodily emaily se slevami a akcemi.

Táňa Laakii Šimoníková

U Slevy máte napsáno 2 vouchery na osobu, co když chceme kalendářů více, můžeme využít více voucherů i přes toto upozornění?

24PRINT

Asi ano, ale na jinou registraci u Slevomatu, nevím přesně jak u slevomatu, ale u nás v jedné objednávce jich pak můžete uplatnit až dvacet.

Nová

Dobrý večer, poštovné zahrnuté ve voucheru na slevu kalendáře A3 se vztahuje na objednávku jen tohoto kalendáře anebo celkovou objednávku?Nap­říklad pokud s kalendářem A3 objednám ještě stolní a A4 kalendáře…
Děkuji předem za odpověď.

Objednávali jsme si min. rok hodně kalendářů různých typů a byli jsme moc spokojeni!

24PRINT

Dobrý den.
Jsme rádi když se zákazníci vracejí.
Poštovné v rámci slevy se vztahuje pouze na tento kalendář. Při objednání čehokoliv jiného je připočten klasický expediční poplatek.

Ilona

Dobrý den,mohu nahrát vlastní šablonu pro vytvoření kalendáře? Jaká je maximální velikost v PDF?Děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Ano nahrajte do „? vlastní motiv“. Maximální velikost formátu (JPG, PNG a PDF) je 25 MB na jedno foto či dokument.

Mirka Vítková

Dobrý den,
chci se zeptat, zda by bylo možné použít motiv, který máte u nástěnných kalendářů A3 za 166 Kč?Z dostupných motivů mi žádný moc nevyhovuje zpracováním kalendářních údajů do řádku.
Děkuji za odpověď.

24PRINT

Dobrý den.
Snad to půjde. Nahrajete do klasických kalendářů, upravíte fota dle svého přání. Poté nám napíšete email s číslem zakázky a Vaším kódem a také druhem papíru, který je na výběr v luxusních kalendářích. Kód uplatníme a vyrobíme jako luxusní kalendář.

24PRINT

po objednávce naši administrátoři mohou měnit dodatečně motiv, ale zakázky ze Slevomatu jdou ihned do výroby, takže těsně před objednávkou si to musíte dohodnout na tel. 322 318 000

Alexandra Lexikona Šťastná

chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi křídovým papírem a tím strukturovaným??

24PRINT

křídový papír je matně lakovaný, strukturovaný má podobu struktury látky a je vhodný pro podklady typu Satén, pokud máte 2 kuóny vyzkoušejte každý kalendář jinak

Baru Schmidtová

Od této firmy si objednávám fotografie různých velikostí průběžně po celý rok. Nedávno jsem objednávala alba a opět naprostá spokojenost! Nikdy nebyl žádný problém a kvalita papíru i fotografií je opravdu vynikající :-) Mohu jen DOPORUČIT!

Linda

Dobrý den,
mám vlastní vyrobený kalendář, který jsem si každý rok nechávala u Vás dělat, chápu to správně, že můžu akci využít na tisk mého vytvořeného kalendáře.
 Děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Ano zcela správně, můžete.

Jana Svobodová

Dobrý den,
u této firmy jsem si nechávala dělat již třetí rok kalendáře, vždy jsem využila akci 3+1 zdarma.
Jsem velice spokojená, jednou byla i reklamace a vše se stihlo vyřídit do vánoc.
Doporučuji!

Urbánková

Dobry de, moc se mi libi vase sablona na detsky kalendar. Ale vubec nevim, jak umistit fotky tak, aby bylo z obrazku na sablone neco videt. Mate nejaky typ nebo zkusenosti? Dikx

24PRINT

Dobrý den.
Nahrajte fotografii, ona se umístí sama do námi myšleného ideálního místa, tak že dětské figurky jdou přes fotografii. Tento s dětskými figurkami bohužel v nabídce luxusních kalendářů není, je tam s kresleným pozadím, také vhodný pro děti. I zde si po kliknutí na měsíc s nahranou fotografií, můžete se svou fotografií manipulovat, otáčet a měnit velikost, tak aby výsledek odpovídal Vaší představě.

Marta Marysha Hrubá

Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně velikosti fotek. V případě, že má fotografie 91 kB, nebude fotka ve formátu A3 vypadat divně? Jsou zde nějaké požadavky na minimální, případně maximálně velikost obrázku?
Děkuji za odpoveď, hezký den :)

24PRINT

Dobrý den.
Pravděpodobně ji nepůjde ani objednat pro maličkatost. Při nahrávání fotografií do kalendáře se pod každou fotografií objeví ukazatel kvality – barevný pruh (červená znamená velmi nízká kvalita, skoro nedostačující; zelená barva značí výbornou kvalitu), tím se prosím řiďte. Nejnižší možné rozlišení fotografií pro A3 kalendář je 1600 × 1200 px.

RM

Dobrý den.
Poštovné, které máte v ceně, je na Vaše výdejní místo nebo posíláte kalendáře na jakoukoliv adresu v ČR?

24PRINT

Dobrý den.
Poštovné v ceně je kamoliv v rámci ČR

Věrka 'womi' Kabrdová

Dobrý den,
chci se zpetat, zda kalendáře mohou mít fotografie na šířku, nebo jen na výšku, dle obrázků v akci. nemyslím kombinaci obojího v jednom kalendáři, ale máme převážně fotografie focené na šířku. Děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Je úplně jedno zda jsou fotografie na výšku či šířku. Pokud nahráváte do našich podkladů lze každou fotografií otáčet, měnit velikost a posouvat. Na výběr je z několika podkladů jak výškových tak i šířkových.

Vojtěch Říha

Dobrý den,
nabídku jste zveřejnili relativně těsně před Vánocemi. Jste připraveni na „nával“ zakázek tak, abyste stačili všechny zájemce uspokojit a dodat jim dárek pod stromeček včas? :) Děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Ano :) je však třeba počítat, jak je uvedeno v informacích o slevě, že v Prosinci bude dodací lhůta 5 – 7 pracovních dní.

Alice Šetelíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli byste mi udělali kalendář, který by začínal únorem 2012 a lednem roku 2013 by končil?
 děkuji

24PRINT

Dobrý den.
Ano vyjímečně by to šlo, ale protože nemáme připravené kalendária na rok 2013 počítejte se zpracováním cca 14 dní a více. Je třeba zaslat email (aby jej někdo přečetl) s číslem zakázky dříve než půjde do tisku, což u Slevomat zakázek půjde těžko, když ty jsou do tisku téměř okamžitě po objednání Takže tuto změnu bych doporučovala na zakázku placenou převodem, nikoliv Slevomat voucherem.

Petra Macháčková

Dobrýn den
chtěla jsem se zeptat, zda je možné vám zaslat fotky emailem.A ještě zda bych vám mohla poslat peníze na ůčet.
Děkuji za odpověd

24PRINT

Dobrý den.
Fotky emailem prosím neobjednáváme. Na to je webové rozhraní, kde si s fotkou můžete manipulovat a jinak upravovat a vybrat pozadí s datumy, tak aby se Vám kalendář líbil.
Peníze předem si lze poslat na svou registraci u nás. Na jeden z našich účtů zašlete Vámi zvolenou částku, variabilní a specifický symbol bude Vaše klientské číslo. Po přijetí peněz můžete kredit čerpat potvrzením v košíku.

24PRINT

Pokud máte na mysli platbu za voucher, tak to je třeba zaplatit Slevomatu.

Hanka

Od této firmy jsem si minulé vánoce objednávala stolní kalendář a byla jsem nad míru spokojená:)

Iveta

Dobry den , chtela jsem se zeptat , zda je mozne mesice v roce a dny napsat v nemeckem jazyce.Mam to jako darek pro tcyni , ale bohuzel nerozumi cesky :-)

24PRINT

Dobrý den. Bohužel to možné není. Ale můžete jí tam našim textovým nástrojem napsat v němčině vzkaz :) Pokud by jste zvládla si vytvořit německý kalendář sama v grafickém editoru, je možné jej u nás objednat jako vlastní motiv.

Jan Seidl

Dobrý den.
Je možno na jednu stránku umístit více fotek nebo pouze jednu?
Děkuji za odpověď.
Seidl Jan

24PRINT

Dobrý den.
Zatím pouze jednu. Nebo si můžete v nějakém grafickém editoru vytvořit JPG s více fotografiemi a to pak nahrát k nám.

Pavel Kohout

Chci se zeptat, jak postupovat pokud budu chtít více kusů stejného kalendáře? To musim dle návodu po jednom kódu?

24PRINT

Co voucher to jeden kalendář. Lze však objednat více voucherů = kalendářů v jedné objednávce, přes tlačítko pokračovat v objednávce.

Vendula Michlíková

Ta sleva na webu A3 kalendář za 166 je na něco jiného nebo na to samé, co se tady nabízí? 


Máte někdo už nějakou zkušenost s produkty? Byly tady nedávno A4 fotky od stejné firmy, tak jestli už někdo něco viděl a stojí to za to :-) 


Jaké jsou kalendáře? Určitě potěší babičky, zajímá mě, zda potěší i náročnějšího člena rodiny? :-)
24PRINT

Ta sleva co je na webu A3 za 166 Kč je na klasický kalendář, sleva zde je na LUXUSNÍ kalendář – lepší papíry (lesklý 250g křídový papír nebo 240g strukturovaný papír – textil), krycí slída na titulní straně a pevný podkladový karton… Na zbytek ať Vám odpoví naši zákazníci :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru