Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní adventní výlet za Popelkou a do Drážďan

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Judita

Dobrý den, nebyla by ještě dvě volná místa na 13.12. ??

Pája Málková-Benešová

Dobrý den, počty už byly navýšeny a je opět vyprodáno v termínu 7.12.2014?
Už tedy volno jen 21.12.2014?

 Děkuji

Kačka

dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali jsou ještě volná 2 místa v termínu 13.12.2014 a o jakou výstavu v zámku Moritzburg se jedná (vzhledem k diskuzi v tom mám zmatek :). předem děkuji za info

CK Experitour

Dobrý den, aktuálně volnou kapacitu máme. Počty na Slevomatu by měly být navýšeny. Prosíme o trpělivost :) V Moritzburgu probíhá výstava „Vánoce v Moritzburgu“. Pro více informací doporučujeme navštívit stránky hradu. Přejeme pěkný den.

Monika Plánická

Dobrý den,
prosím o informaci, než zakoupím voucher, zda jsou volná dvě místa na termín 13.12.2014. Zároveň mi prosím sdělte jak je to s eventuelním stornem. Děkuji a zdravím Plánická

CK Experitour

Dobrý den,
aktuálně volnou kapacitu máme. Počty na Slevomatu by měly být navýšeny. Prosíme o trpělivost :) Přejeme pěkný den.

Dominika

Dobrý den, na stránkách zámku Moritzburg jsem se dočetla, že výstava Popelka letos pauzuje- viz
http://www.schloss-moritzburg.de/cs/vitame_vas/

Dále jsem se chtěla optat, zda nejsou trhy v neděli moc přeplněné. Ráda bych vzala s sebou děti…Letos má být myslím navíc oslavy 580ti letého založení trhů…
děkuji za zprávu

CK Experitour

Dobrý den, Dominiko,
máte-li na mysli výstavu, která probíhala v posledních 3 letech, tak se letos již neopakuje. Co se počtu návštěvníků na adventních trzích týče, tak neděle je rozhodně méně navštěvovanější, než sobota, obecně pak platí, že největší zájem je o 2. a 3. adventní víkend, tedy alespoň z pohledu cestovních kanceláří. Pokud by Vás cokoli zajímalo, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den.

Aneta Nekolná

Dobrý den, je pravda že o víkendech jsou obchody s oblečením v Německu zavřené? Chtěly jsme s kamarádkou na nákupy. Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Anet,
hlavní nákupní centrum v Drážďanech – Altmarkt Galerie má otevřeno soboty 10 – 21 hodin. Neděle standartně zavřeno, otevřeno extra v době našeho zájezdu, neděle 21.12. 12 – 18 hodin, cože je přesně doba, kdy v Drážďanech pobýváme. S nákupy by tak neměl být problém :) Přejeme pěkný den.

helena

Dobrý den, je možno nástupu i ve Zlíně??Děkuiji

CK Experitour

Dobrý den, Hele,
bohužel, nástupní místa jsou pouze Praha a Ústí nad Labem. Z Prahy však odjíždíme přímo z Hlavního vlakového nádraží. Díky tomu s námi cestuje mnoho mimo-pražských klientů. Přejeme pěkný den.

Lucie Kuželková

Dobrý den, absolvovala jsem s Vámi loňský zájezd a pro dospělé lidi je výstava k pohádce „3 oříšky pro Popelku“ celkem nudná. Uvažovali jste i o jiné alternativě přímo v Drážďanech?

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
přímo v Dráždanech se hromadně prochází centrum města, hromadně již nikam nejdeme. Odpoledne je cca 5 hodin volného času a každý se může vypravit po městě dle své chuti. Průvodce případně poradí. Přejeme pěkný den.

Klára

Chci se zeptat, je nějaký konkrétní termín a čas na podpis smlouvy? Jsem celkem vytížená, tak abych to do 24.10 stihla, děkuji Klára

CK Experitour

Dobrý den, Kláro, u jednodenních výletů smlouvu nesepisujeme, stačí Vám voucher a naše potvrzení, které Vám zašleme na mail.
Hezký den.

Katka

Dobrý den, máte volné 4 místa ještě na 21.12.? A víte jistě, že se tento termín zaplní? Máme čas pouze toto datum, tak aby se případně datum nezměnil. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Katko, zatím máme stále dostatek volných míst ve všech termínech. Rychle se nám plní, proto nepředpokládáme, že by se zájezd, vč. 21.12., z důvodu nízké kapacity neměl konat. Přejeme hezký den.

Marcela Voborská

Dobrý den,
prosím o informaci, než zakoupím voucher, zda jsou volná dvě místa na termín 13.12.
Děkuji a zdravím Voborská

CK Experitour

Dobrý den, Marcelo,
ano, ve všech termínech máme zatím dostatek volných míst. Přejeme pěkný den.

Tereza H.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné jet s 10měs. holčičkou a zdaly se musí koupit voucher i pro ni? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Terezko,
ano, možné to je. I takto malé dítě musí mít však vlastní sedadlo (předpisy) a tak je třeba zakoupit i voucher. Zde pak nerozlišujeme věk, či kategorii (student, dítě). Rovněž nezapomente, že při cestě do zahraničí musí mít děti vlastní cestovní doklad. V případě dotazů jsme dále k dispozici. Pěkný den.

Romana Jelínková

Dobry den,

chci se poptat jaky je vstupne na zamek. Dekuji Jelinkova

CK Experitour

Dobrý den, Romano,
vstupné pro dospělé činí cca 7 Euro, snížená kategorie pak cca 4,5 Eura, prohlídka trvá cca 40 minut (samostatně). Vstupy bude zařizovat průvodce při cestě na zámek, nemusíte se tak o nic starat :) Vstupné se bude vybírat v měně EUR. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Pěkný den.

K.

Dobrý den, chci se zeptat kolik máte míst ještě na poslední neděli v prosinci 21.12? Děkuji Klára

CK Experitour

Dobrý den, Kláro,
ve všech termínech je míst zatím dostatek, často vypravujeme i více autobusů v jeden den. Nyní tak můžete zakoupit libovolný počet voucherů. Přejeme pěkný den.

Tereza

Dobrý den,
chci se zeptat jestli se můžeme účastnit zájezdu s kamarádkou (obě 16 let) bez zákonného zástupce?
Děkuji
 Tereza

CK Experitour

Dobrý den, Terezo,
ano, můžete. Pouze nezapomente cestovní doklad (občanský průkaz nebo pas). Dále doporučujeme také cestovní pojištění. Přejeme pěkný den.

Jana

Dobrý den,

lze nejen nastoupit, ale i vystoupit v Ústí nad Labem. A kolik hodin je určeno na volný program?

 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Jano. Děkujeme za Váš dotaz. Vystoupit samozřejmě v Ústí nad Labem lze také. Co se týká volného programu, prohlídka v Drážďanech s průvodcem zabere cca hodinu. Je však dobrovolná, proto záleží jen na Vás, zdali se jí účastníte či nikoliv. Přejeme hezký den.

CK Experitour

Dobrý den, Jano, ještě doplnujeme, že v Dráždanech se bude trávit celkem cca 5 – 6 hodin, času by tak mělo být dostatek jak na adventní trhy, tak na případné nákupy či odpočinek u „svařáku“. Dráždany mají výhodu v tom, že všechny významné památky jsou situovány v samotném centru města. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru