Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1999 Kč za dvě 90minutové masáže, privátní vířivku se saunou a členství v Holmes Place v celkové hodnotě 9420 Kč. Čtyři dárky v jednom se slevou 78 %!

4,3 / 5 Zenstudio & Holmes Place Energy Smíchov Praha - Smíchov  (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla

Dobrý den,
máte službu hlídání dětí a za jakých podmínek?
Děkuji za odpověď.

Martin

Dobrý den, vztahuje se otevírací doba 10–22 i na fitko? Holmes Places má dle webovek otevřeno od 6 hod. resp o víkendu od 8 hodin. Pro mě by byly zajímavé hlavně tyto ranní hodiny. Díky.Martin

Robert Meixner

Dobrý den, pokud jde o masáže 2X90 minut – je možné je v rámci 1 voucheru aplikovat na 2 různé lidi? Pokud jde o soukromou saunu, je až pro 4 lidi. Je možné v rámci jednoho voucheru pozvat vždy i známé? Tj. je to voucher na osobu nebo na saunu a další lidi si můžu zadarmo přizvat?

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den pane Meixner, ano voucher Vám vyměníme za naše dárkové vouchery a můžete je darovat někomu blízkému. Privátní saunu s vířivkou můžete využít samostatně a přizvat další přátele.

Vojta

Dobrý den, jaký je rozsah služeb v rámci tohoto členství? Vztahuje se nabídka i na relaxaci, bazén a skupinové cvičení? Jak je to s parkováním?
Děkuji za odpověď.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den Vojto, ano, v rámci týdenního členství máte možnost využívat kompletní služby Holmes Place Energy, jak relaxaci, bazén i skupinové čvičení, kromě Powe Platu, ten se doplácí a Squash v píkovém čase. Parkování je placené první 2 hodiny – 50,– Kč – další započatá hodina 50,– Kč

Kika

Dobrý den,
je týdenní vstup do Holmes Place prenosní? Děkuju.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den, členství přenosné není.

Hadrabová

Dobrý den, týdenním členstvím se rozumí 7 x vstup kdykoli v době platnosti voucheru anebo 7 x vstup po dobu 7dní po sobě jdoucích?
Děkuji za upřesnění.

Zen studio & Holmes Place

Dobrý den Hadrabová, týdenní členství znamená, že po dobu 7 dní můžete navštěvovat Holmes Place Energy neomezeně – 7 dní po sobě jdoucích.

Petr Vlček

Dobrý den, je plátno napnuto v rámu ?

Slevomat.cz

Dobrý den,

zřejmě se jedná o příspěvěk k jiné diskuzi :). Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru