Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 dny v předvánoční Budapešti s návštěvou lázní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Lyudmila Yahontova

Dobry den,
V kolik odjizdi autobus s Prahy 18/12/20014?

CK Arcadia Air

Dobrý den, můžete si zvolit jeden ze tří spojů, které odjíždějí z Prahy v 7:00, 12:00 nebo 15:00. Odjezd z Budapešti je pak v 6:00, 9:30 nebo 15:30. Celkový čas cesty na jednom směru je 7,5 h.

Petr

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, je-li možné si k zájezdu dokoupit polopenzi a za jakou cenu?Díky za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den, polopenzi bohužel k zájezdu nelze dokoupit. Navíc byste se večeřemi na hotelu mohl ochudit o gastronomické zážitky, které můžete zažít v některé z budapešťských restaurací.

Monika Bicanová

Dobrý den,

prosím je ještě volný termín pro dvě osoby 18–21.12? děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Bicanová, k ověření kapacity postačí rozkliknutí variant tohoto zájezdu (tlačítkou koupit), kde vidíte aktuální dostupnost v jednotlivých termínech.

Jana B

Dobrý den, je možné objednat i pro tři dospělé osoby? Zůstane cena stejná. V podmínkach je uvedeno, že cena je garantovaná pro dvě osoby na dvoulůžkovém pokoji. Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano k dispozici máme i třílůžkové pokoje. Pokud budou cestovat tři dospělé osoby, stačí si zakoupit tři vouchery a cena zůstane zachována.

Simona

V hotelu byla hrozná zima, jen upozornění pro nakupující.

A.

Dobry den, ten vstup do lazni je jedenkrat nebo kazdy z pobytovych dni?
Dekuji, A.

CK Arcadia Air

Dobrý den, při ubytování obdržíte čip, který Vás opravňuje k jednodennímu vstupu do termálních lázní Széchényiho.

Jitka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné zájezd zaplatit, u vaší cestovní kanceláře, pomocí FLEXI PASS (SODEXO)? A zda je možné ubytovat 3 dospělé osoby v hotelu Manzard na jednom pokoji? Děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den, s Vašim dotazem ohledně platby se prosím obraťte přímo na portál Slevomat, který řeší veškeré úhradý voucherů. V hotelu Manzard je možné ubytovat 3 dospělé osoby na jednom pokoji.

Jana Škrobáková

Jaké vlakové nádraží je třeba zvolit a jak daleko je k hotelu,případně jaká doprava z nádraží?
 Díky

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Škrobáková, nejvhodnější je přijet na vlakové nádraží Kaleti, odkud se dále pokračuje tramvají. Součástí cestovního odbavení jsou i detailní pokyny s mapkou jak se z tohoto nádraží dostat až do hotelu.

Martin Felgr

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je doprava za ceny uvedené v nabídce uskutečňována až přímo k hotelu v Budapešti, nebo na nějaké autobusové nádraží (případně jak je realizována doprava od nádraží k hotelu). Děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den pane Felgre, autobusy přijíždějí na AN Népliget, které je vzdáleno cca. 700 m od obou hotelů. Volnou chůzí jste tedy od zastávky v hotelu do 10 minut. Součástí cestovního odbavení je i podrobná mapka jak se k hotelu dostanete.

Olga

Dobrý den, je možné ubytovat 3 dospělé osoby v hotelu gloria na jednom pokoji .

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano v hotelu Gloria můžeme ubytovat 3 dospělé osoby na jednom pokoji.

Danča Kasmanová

Dobrý den, jak je to s dopravou po městě, dají se sehnat třeba 2–3-denní jízdenky a kolik se tak cenově pohybují? Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Kasmanová, ano ve vestibulu metra je možné zakoupení vícedenní jízdenky na MHD. Cena jízdenky na 72 hodin je cca. 350,– Kč

Eva Kelemenová

Dobrý den,chtěla bych vědět, co všechno je zahrnuto do návštěvy lázní:kabinka,sau­na,bezény a zda jsou k dispozici župany a ručníky,nebo si to všechno musí návštěvník přinést.Celodenní vstupenka-je tam možnost i občerstvení?Dě­kui.

CK Arcadia Air

Dobrý den paní Kelemenová,
v ceně vstupu do lázní máte termální koupele, bazény, parní lázně, sauny a uhličité lázně. Skříňka pro úschovu věcí je rovněž zahrnuta v ceně vstupu. Župány a ručníky je možné zapůjčit na místě za poplatek.
Občerstvit se dá v lázeňské kantýně, kde máte na výběr z teplých i studených pokrmů.

Vlasta

Dobrý den,
v případě, že si společně se zájezdem dokoupím autobusovou dopravu jaký by byl předpokládaný čas odjezdu z Prahy, příjezdu do Budapeště a odjedu z Budapeště a příjezdu do Prahy? Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, můžete si zvolit jeden ze tří spojů, které odjíždějí z Prahy v 7:00, 12:00 nebo 15:00. Odjezd z Budapešti je pak v 6:00, 9:30 nebo 15:30. Celkový čas cesty na jednom směru je 7,5 h.

Monika

Dobrý den, je možné si vybrat jeden z hotelů nebo nám bude jeden z nich přidělen? Děkuji.

CK Arcadia Air

Dobrý den, hotely i jednotlivé termíny si můžete sama zvolit dle zakoupené kategorie voucheru.

Gabriela

Je prohlídka města s průvodcem povinná? Rádi bychom si udělali vlastní program. Děkuji.

CK Arcadia Air

Dobrý den, prohlídka Budapešti samozřejmně není povinná a můžete si tedy tento den vyhradit pro Váš individuální program.

Martina

Dobrý den, prosím o informaci zda-li a případně za jakých podmínek je možné ubytování s malými pejsky. Děkuji moc za info.

CK Arcadia Air

Dobrý den,
ubytování domácích mazlíčků je možné za příplatek 725 Kč a to pouze v hotelu Gloria.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru