Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1759 Kč za prodloužení vlasů až o 45 cm. Dlouhé a neuvěřitelně husté vlasy bez čekání a se slevou 60 %.

Studio Soňa Olomouc  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Takže cena toho posunutí je 1500 kč za celé posunutí? a z toho je sleva těch 15%? chápu to dobře? A prosím vás ještě o váš názor, jsou lepší tyto vlasy jako nabízíte na slevomatu a nebo je lepší prodlužování když se to prodlužuje s keratinem?

Soňa Novotná

CHápete to správně . Posunutí keratinem a microringy nasazených vlasů stojí 1500 kč, pokud jste náše zákaznice. U vlasů donesených a nasazených v jiném studiu ,mají naše služby dražší. Tato námi nabízená metoda stojí při posunutí 1000kč, a na to máte ještě slevu 15% při jedné návštěvě.
My jsme s touto metodou na útky nadšené, sami takto prodloužené vlasy nosíme a proto tuto metodu preferujeme.Ke­ratin, pokud máte jemné vlasy, při sundávání pramenů, poškozuje Vaše vlasy, micro ring je šetrnější, tato metoda je zatím nejšetrnější k vlasům. Ale pokud si zákaznice chce zvolit jinou metodu prodloužení a má zakoupený náš voucher, může po domluvě dostat metodu, která nejvíce vyhovuje jí.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik stojí následné posunutí vlasů po těch třech měsících? Mohou se vlasy kulmovat a žehlit? a vlasy se po přidělání barví nebo se vybírá z odstínů ještě před přiděláním? Děkuji

Soňa Novotná

Dobrý den, následné posunutí útků (pásků) je 1000,–kč, pramínků 1500,–kč. Na tuto službu se při prvním posunutí po nasazení zakoupeném na voucher vztahuje 15% slevy.
My se Vám s odstínem přizpůsobíme, ale syntetiku pak následně barvou na vlasy nepřebarvíte, tak bych doporučila si svůj odstín ustálit ještě před prodloužením. Studio SOŇA kadeřnické služby nenabízí, tak se u nás nelze na obarvení objednat.
Vlasy se kulmovat a žehlit dají, pokud si zvolíte verzi HOT. Pak při 160 stupních vlasy vyžehlíte, ale žehličkou i natočíte. To Vám na požádání ve studiu předvedeme. Druhá verze syntetiky objemová se klasicky žehlit nedá, ale pomocí horké vody se dají upravovat do trvanlivého požádaného tvaru. I tento způsob úpravy ve studiu předvádíme.Pokud se žehličkou nechcete nebo neumíte pracovat, tak doporučuji typ vlasů pro objem.

Jana Vymětalíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik stojí následné posunutí vlasů po těch třech měsících? Mohou se vlasy kulmovat a žehlit? a vlasy se po přidělání barví nebo se vybírá z odstínů ještě před přiděláním? Děkuji

Edita

Dobrý den,

voucher platí jen na délku do 45 cm? V popisku k produktu je délka až 120 cm, takže teď nevím. Kdybych v salonu zjistila, že 45 cm je málo, jak by se změnila cena? Předem děkuji za odpověď.

Michaela Králová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se vlasy můžou i žehlit a zda by se realizace stihla do Vánoc. Děkuji

Soňa Novotná

Dobrý den, máme i žehlící a do vánoc se to stihne:).

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak často je možné takto prodloužené vlasy mýt a jakého objemu lze asi dosáhnout? Mé vlasy jsou velice jemné a rychle se mi mastí, tudíž je musím obden mýt. Děkuji

Soňa Novotná

Vlasy se myjí dle potřeby, můžete tedy i obden a ten objem může být značný, ovšem s přihlédnutím k objemu vlastních vlasů se to s ním nesmí přehánět.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda se tímto způsobem dá vyřešit i velký úbytek vlasů v důsledku nemoci. Tedy zda se dají zhustit kratší vlasy?Děkuji!

Gabča Zumba

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné si nechat upevnit tyto vlasy i když mám skoro každý den hodiny Zumby a vlasy se mi zpotí?

Soňa Novotná

Dobrý den, já myslím, že to némá vliv. Naše zákaznice jsou také Zumba favoritky, závodkyně na kole, břišní tanečnice a vlásky nosí. Je pravdou, že pot jim nesvědčí, cuchají se a vysušují, ale zregenerujete si je doma horkou vodou a jsou opět v pořádku. Soňa Novotná

Romanuelka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jak kvalitní jsou tyto vlasy???s pro­dlouženými vlasy mám již zkušenosti a nerada by jsem si nechala nasadit vlasy z kterých bude po pár dnech chemlom.
Vydží tato metoda na vlasech nebo budou praminky padat?jak moc setrna na vlasy budu muset byt???
Děkuji za odpověď.

Soňa Novotná

Vlasy jsou syntetické, mohou se žehlit a jsou nejvyšší kvality, co se tohoto druhu týká. Jejich odlišnost od vlasů lidských je ve dvou hlavních bodech"
1. jsou stálobarevné, to znamená, že barva se z nich nevymývá, ale ani je neobarvíte klasickou barvou na vlasy
2. dají se regenerovat, pokud se \vám přesuší nebo roztřepí lidské vlasy, musíte je nechat ostříhat, abyste se zbavila roztřepených konců, tyto syntetické vlasy vyrovnáte a zregenerujete tak, že jejich konečky namočíte do horké vody a horké je pročešete do hladka. Pak jsou opět jako nové. Tuto činnost doporučujeme 1–2× týdně. Vše v den prodloužení zákaznicím předvádíme a dostanou leták s postupem správné regenerace. V případě, že sama vlasy zregenerovat neumíte (většinou z počátku), můžete si na regenerace docházet do studia. Cena je okolo 100,– kč.
Pramínky , pokud máte od nás vlasy prodloužené touto metodou, někomu padají, někomu vůbec, je to různé, víc jak 10% jich ,ale neztratíte.
Metoda prodloužení útky je kombinace metody micro- ring a našívání vlasových pásů a v tom případě neodpadává nic, docházíte pouze za 2–3 měcíce na sundání a posunutí pásů blíž k hlavě. Vlasy jsou nositelné nejméně 1 rok, některé dámy je maji 3 i více let.

Jiřina

Dobrý den,m ám krátké jemné vlasy, píšete na svých stránkách o prodlužování vlasů nějakými nenápadnými útky, ale nenašla jsem nikde o co vlastně jde ani foto jak toto přichycení vypadá, přemýšlela jsem o prodloužení tak na délku do 40cm, mohla bych tedy požádat o nějaké bližší vysvětlení nebo i obrázek ať mám lepší představu?

Soňa Novotná

Dobrý den, dostala jsem tento dotaz na e – mail. Zdá se mi natolik zajímavý, že jsem se rozhodla vložit jej pro všechny zájemce o prodloužení vlasů za pomocí vlasových útků, neboli pásů.Je to novinka, kterou nabízíme v našem Studiu Soňa asi teprve jeden rok, ale už nyní si dovolím říci, že metoda se nám jeví jako rychlá, co se doby prodlužování i posunu vlasů týče,šetrná – vlasy jsou zatížené minimálním počtem spojů a velice nenápadná – na nasazený pás vlasů se našije ještě jeden pás vlasů, který spoje dokonale zakryje. Pásy jsou pro představu v nerozbaleném stavu vyfocené na slevomatu, ale způsob uchycení je zatím naše malé tajemství a proto fotky nevystavujeme. Děkuji za pochopení a přeji všem hezký den. Soňa Novotná, Studio SOŇA 733536275.

Kristýna Trunečková

dobrý den,mohu se zeptat jak musim mit dlouhé své vlasy aby mi ty přidělané držely?

Soňa Novotná

Dobrý den, to je trochu složitější, ale pokud se podíváte na www.studiosona.cz do galerie již prodloužených vlasů, uvidíte, že si poradíme i s vlasy ne delšími než 5 cm.

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kolik je to pramenů, případně gramáž ? A kolik kč by bylo po té slevě za opravu po těch 3 měsících , děkuji.

Soňa Novotná

Dobrý den, je to cca 100 pramenů, ale pokud prodlužujeme vlasy za pevnou cenu a ne za cenu za pramínek, vždy dáváme takové množství vlasů, aby byla zákaznice spokojená a účes vypadal dobře, bez vyditelných přechodů délek. A co se týká ceny za posun vlasů, tak pokud jde o pramínky, je sundání a nasazení za cenu 1500,–kč, za útky je cena 1000,–kč.Po zakoupení této slevy máte na posun vlasů 15% slevu.

Soňa Novotná

viditelných,om­louvám se.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru