Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za kredit v hodnotě 600 Kč do všech solárií Shark na severní Moravě. Chytejte bronz a zahřejte se i v zimě se slevou 50 %.

4,7 / 5 Solární studio Shark (20 poboček) Holešov  (mapa) 643 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Magdaléna

Musím reagovat na první dotaz od Johany ohledně platnosti a aktivace voucheru..
dle uvedených podmínek na slevomatu je aktivace nutná do 2měsíců.. ale platnost DO! 31.12.2011 … můžu tedy tento voucher použít po celý rok 2012?

SHARK

zdravim , pro upresneni uvadim ze aktivace voacheru ve studiu je nutna do konce roku 2011 tedy nejpozdeji do 31.12.2011. po teto aktivaci Vasi permanetky ve studiu je nasledne dalsich 12 mesicu casovy prostor na vycerpani zakoupeneho kreditu.

Petr

Bude cena za minutu stejná (standard) , pokud si zakoupím 1 ,nebo 2, nebo 3 a více voucherů a uplatním je najednou na 1 permanentku ?

SHARK

ano , odpocitavat e vam bude vzdy cena standart i ve Vasem pripade. celkove diky slevomatu se tedy opalujete s 50% slevou

Karolína

Pokud si zakoupím tento voucher a poté ho převedu na hodnotu 600,– na permanentce, jaká cena za minutu se mi bude odečítat – běžná cena a nebo standard,stříbrná či zlatá permanentka?

SHARK

Bude se Vam tak jako vsem ostatnim klientum solarnich studii shark odpocitavt cena standart. Ostatni sloupce v ceniku jsou prepocet kolik Vas vlastne minuta stoji pri nakupu permanentky. Kdyz uvedu priklad u klienta slevomat tak mu vychazi jeho cena nasledujicim zpusobem : pokud si vybere napr. solarium kde minuta stoji bezne 10,– Kč tak se Vam z Vasi permanentky odpocte za minutu 10,– ,ale vy jste nakoupila pres slevomat kredit s 50% slevou takze Vas Vase minuta opalovani po sleve stala 5,– kč.

Karolína

Dobrý den,
mohu si zakoupit dva vouchery a poté mít tedy na permanentce 1200,– ?

SHARK

ano , pri zakoupeni 1 voacheru se Vam na permanentku nacita 600,– Kč kredit. Pokud tedy kupujete voacheru vice pak nasobek castky za 1 voacher . Tedy u Vaseho dotazu 2 x voacher x 600,– kredit = 1.200,– Kredit

Honza

Ano. Johano

johana

Dobry den,
platnost voucheru je uvadena dva mesice a v platnost kreditu cely rok.
Chapu tedy dobre, ze pri zakoupeni voucheru mam dva mesice na to, abych prevedla tento voucher na kredit, ktery pak mohu cerpat po cely rok od data aktivace?Diky za odpoved.hezky den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru