Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zhotovení 100 fotografií formátu 9×13 nebo 10×15 cm

4,3 / 5 Foto Šobáň Uherské Hradiště  (mapa) 1 328 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dana Machová

Plně se připojuji k Janě, skvělá firma, spolupráce,rychlost a kvalitní fotky!!! Spolupracuji s touto firmou víc než 2 roky,na Cejl jsem to měla blízko,ale na Černopolní to je taky dobré, teď tam pořád něco zatáčí…Opět mám již další, svatební na cestě a moc se na ně těším. Jak je to s fotoknihami? Už máte program? Dana

J.Šobáň

Jsem rád, že se Vám fotografie od nás líbí. Program na fotoknihu bude spuštěn v říjnu.

Eva

Dobrý den,
jaká je minimální velikost fotky, aby vypadala o rozměrech 10×15 přijatelně? / Lze zhotovit fotky stažené z facebooku?

J.Šobáň

Fotografie z facebooku jsou pro tisk nevhodné!
Ideální velikost dat na fotografii 10×15 je 1772 × 1181 obrazových bodů, mám zkušenost, že i z velikosti 850 × 567 obr. bodů lze zhotovit slušné fotografie.

Sandra S.

Dobrý večer,
jsem trochu zmatená z poplatků v ceně 39Kč, proto bych se ráda ujistila, kolikrát budu platit 39Kc, pokud si zakoupim jeden voucher a fotky si vyzvednu na ulozence v Olomouci.

Děkuji za odpověď

J.Šobáň

K objednávce zaplatíte manipulační poplatek 39,–Kč a přepravné na Uloženku 39,–Kč.Celkem 78,–Kč. Pokud si objednáte více voucherů, tak platíte pouze jeden poplatek a jedno přepravné.

Haniška Matysová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda nemáte problém na stránkách. Nechtějí se mi nahrát fotografie píše mi to error. Zakoupila jsem 4 vouchery mám ke každému do poznámky napsat číslo dalších objednávek, chci aby mi to přišlo najednou. Děkuji Matysová

J.Šobáň

Objednávky od zákazníků nám přicházejí bez problému a nemáme ani žádnou další reakci na problém s nahráváním fotografií. V případě přetrvávajícího problému můžete fotografie poslat i přes Úschovnu nebo Uložto.

Soňa

Dobrý den,objednala jsem si 3 vouchery a ráda bych si fotky nechala zaslat na adresu.Platim tedy jedno poštovné a jeden man. popl. ? A když platím převodem, platím na účet vše dohromady (vouchery,poštovné i man. popl.) ?..díky za odpovědi…

J.Šobáň

Dobrý den, vouchery zaplatíte Slevomatu a přepravné 129,–Kč po objednání fotografií převedete na náš účet. V ceně přepravného je již započítán i manipulační poplatek a tuto částku platíte pouze jednou.

Bára

Dobrý den,
mám navíc zhruba 30 fotografií, už jsem se dočetla, že je možné je nechat zhotovit zároveň s voucherem na 100 fotek, jen se chci zeptat, jaká cena mi v tom případě bude účtována? Zda za 102–199 kusů nebo 11–49 kusů?
Děkuji za odpověď

J.Šobáň

Protože objednáváte celkem nad 102 fotografií, tak cena bude i tak spočítána.

gabriela

zravim,
bojim se aby na fotkach nebyly orezany nohy a hlava, co mohu proto udelat? uz se mi to u jedne firmy stalo.
 dekuji

J.Šobáň

Pokud jsou fotografie vyfoceny v jiném poměru stran, než je rozměr 10×15, tak zvolte v kolonce umístění fotografie variantu celá fotografie s bílými okraji. Snímky pak budou mít po stranách bílé okraje, ale nedojde k oříznutí obrazu.

Veronika Mrázková

Dobrý den,
je možné zakoupit dva vouchery (tedy na na 200 fotek) s uplatnit jedno poštovné? Děkuji Mrázková

J.Šobáň

Při zakoupení až 4 voucherů platíte jedno poštovné.

Tereza

Dobry den, jak je tedy s vydejnim mistem v Praze ? V popisu je :,,Osobní odběr: Fotografie můžete vyzvednout  na některém z výdejních míst v Praze, Brně,  Uherském Hradišti nebo v síti výdejních míst Uloženka" Tady pisete, ze v Praze pres Ulozenku. Dekuji

J.Šobáň

Omlouváme se za nesprávnou formulaci. Fotografie lze osobně vyzvednout pouze v síti výdejních míst Uloženka a v laboratoři v Uherském Hradišti.

Soňa Hermanová

Hezký den, je možnost odběru osobně někde v Praze zdarma? díky

J.Šobáň

Dobrý den, vše je popsáno v podmínkách akce.
V Praze jsou 4 výdejní místa Uloženky kde je možné vyzvednout fotografie za přepravní poplatek 39,–Kč. Pokud si objednáte více voucherů, tak platíte pouze jeden poplatek.

lucka

dobry den.chtela bych se zeptat nahrala jsem fotky do fotosberny,vyplnila jsem kod voucheru,ale nevim co napsat ke kolonce distriburot.dekuji

J.Šobáň

Distributor je Slevomat.

Rozkošná Irena

Dobrý den když si objednám voucher na 100 fotek a pošlu vám jich více uděláte mi je taky i za normální cenu?Děkuji Rozkošná

J.Šobáň

Děkuji za dotaz, fotografie nad rámec voucheru budou účtovány za běžnou cenu.

Martina

Dobrý den, je možné fotky přinést na SD kartě přímo na prodejnu v Uherském Hradišti? Děkuji

J.Šobáň

Fotografie můžete přinést na jakémkoliv nosiči a předat je ke zpracování přímo na prodejně.

Jana

Dobrý den, nechávala jsem u Vás dělat nástěnný kalendář a musím říct, že to byl ten nejkrásnější kalendář, který jsem nechávala dělat.Vaši firmu velmi doporučuji.

J.Šobáň

Jsem velmi potěšen, že jste s naší prací spokojena. Děkuji.

Zdena

Dobrý den,
pokud chci vytisknout více kusů od jedné fotografie, tak ji mám nahrát opakovaně?
 Děkuji

J.Šobáň

Pokud chcete snímek vytisknout vícekrát, tak ho označte ve fotosběrně kliknutím, zadejte počet kopií a klikněte na použít na vybrané.

Zuzana

Dobrý den, je opět možné vyzvednutí v Brně u fotopartner.cz (Cejl 107, Brno, 602 00)? Tedy ne na místech Uloženky…
A pokud ano, počítá se v tom případě pouze manipulační poplatek 39 Kč hrazený na místě?
 Děkuji

J.Šobáň

V Brně lze vyzvednout fotografie pouze na výdejních místech Uloženky.

J.Šobáň

Dobrý den, seznam výdejních míst je uveden v popisu akce pod odkazem Uloženky. Pro Brno jsou to dvě výdejní místa: Uloženka Brno-město, Václavská 236/7 a Uloženka Brno-Černá Pole. Platíte přepravné na Uloženku 39,–Kč

Klára

Dobrý den, osobní vyzvednutí je zdarma? Kde prosím najdu seznam kde je v Brně možné osobní vyzvednutí? Děkuji a přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru