Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Polštáře a přikrývky Klinmam s příměsí bambusu

SG Logistics, s.r.o. 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucie

Dobrý den,
jestli jsem dobře pochopila, tak polštář se tvořen z výplní uloženou ve vaku na kterém je ještě povlak vyrobený z 60% z bambusového vlákna. Je tomu tak i u peřiny? Nebo tam je potah z bambusového vlákna zároveň vakem na výplň?
Když budu chtít vyprat, pochopila jsem, že mohu sundat povlak a vyprat samostatně na 60°C. Mohu vyprat také vak s výplní? Na kolik stupňů?
Lze po vyprání vložit sušit v bubnové sušičce – jak povlak tak vak s výplní? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

vrchní materiál přikrývky i polštáře je s podílem bambusu. Polštář má potah se zipem a v něm je ještě vložen vak také se zipem, ve kterém je pak náplň. Obecně se moc nedoporučuje lůžkoviny často prát, i když projdou zkušebními testy, právě kvůli výplním, které se mohou častějším praním poničit a sušením v sušičce zkřehnout a začít se lámat. Doporučuje se proto prát opravdu v nutných případech. Proto má polštář snímatelný potah, aby se nemusela tak často prát i náplň. Skutečně nejlepší je nechat peřiny občas venku vyvětrat, tím se nejlépe zničí bakterie, roztoči a plísně. Ale kvůli prachu a pocení se, samozřejmě, občas vyprat také musí. Sušička by měla mít i speciální program pro lůžkoviny. Teplo není tak agresivní a proto neničí vlákna uvnitř. Rozhodně nepoužívejte nejvyšší stupeň.

Hezký den!

Dana

Můžete mi sdělit, zda se jedná např. o celoroční přikrývku?Na stránkách firmy Klinmam jsem žádné výrobky obsahující bambusové vlákno nenašla. Jak je to možné?Nejedná se o marketingový výmysl?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, jedná se o celoroční přikrývku. Na stránkách Klinmamu tento produkt nemůžete najít, protože se jedná o doprodej posledních kusů, které máme rezervovány pro tuto akci.

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru