Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za JEDEN bezpečnostní přívěsek SaveKey. Unikátní systém, který vám vrátí ztracené klíče. Skvělý hlídač se slevou 70 %!

4,8 / 5 SaveKey Plzeň  (mapa) 143 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Radim Mütsch

minule jsem zakoupil 6 přívěsků a je to jedna z mála služeb za kterou zaplatíte jen 20 Kč za rok. To je skoro neuvěřitelné. Samozřejmě je to služba, kterou nepotřebujete, ale jednou si vzpomenete, že se to dalo koupit, ale to už bude asi pozdě. žádná reklama, jen spokojený kupující

SaveKey

Přesně tak Radime,
děkujeme a přejeme Vám ať SaveKey přívěsek máte jen jako pěkný designový doplněk Vašich klíčů

Vratislav Zámiš

Dobrý den. nelíbí se mi potisk přívěsku, protože zní, jako by se klíče měli hodit do schránky kohokoli. Nešlo by potisk nějak změnit, nebo nemáte jiný druh?

SaveKey

Dobrý den Vratislave,
používáme standardní text jako jiní provozovatelé v EU, zatím se klíče, či celé svazky bez problémů ocitají v poštovních schránkách České pošty a ještě se nestalo, že by nás kontaktovala soukromá osoba s tím, že našla klíče s přívěskem SaveKey ve své soukromé schránce. Můžete být zcela bez obav. Pěkný den!

David...

Dobrý den, píšete, že v ceně je také poplatek za užívání této služby na dobu 5 let. Můžete tedy ještě napsat, jaký bude poplatek po uplynutí 5ti let? Díky

SaveKey

Dobrý den Davide,
po 5 letech si můžete tuto službu prodloužit o dalších 5 let za poplatek 190,– Kč. Pěkný den!

Kryštof

Dobrý den, pochopil jsem správně že když si koupím 2 přívěšky, tak dostanu zdarma vyrytí loga nebo jména? Děkuji

SaveKey

Dobrý den Kryštofe,
zakoupíte-li 2 ks voucherů na přívěsky SaveKey obdržíte buď 2 ks přívěsků s logem SaveKey, nebo 1 ks přívěsku s vylaserovaným jménem dle Vašeho přání. Pěkný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru