Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

875 Kč za 75minutový let reálným simulátorem Boeingu 737 nebo vrtulníku Robinson R22. Start, let a přistání za účasti instruktora. Staňte se pilotem se slevou 55 %!

4,6 / 5 Flyboys Letecké simulátory Klášterec nad Ohří  (mapa) 287 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jakub Rýdl

Dobrý den,
je možné mít celých 60 minut pod mojí „kontrolou“ s případnou asistencí instruktora nebo pouze sleduji a instruktor mi to občas půjčí? :-) Díky

helena

Dobrý den, od kolika let je možné „let“ absolvovat? Pokud by chtěl manžel se synem společně, můžou se během jednoho letu vystřídat nebo musí mít dva vouchery? V tom případě by pak v kabině strávili 2 hodiny?

Kuba Kadlec - Flyboys

Dobrý den, aby mohli letět společně musí mít alespoň jeden zkušenosti s pilotováním Boeinga, protože jinak druhé místo standardně zabírá zkušený instruktor, který provází celým letem. Proto doporučuji poukazy dva a vystřídat se. Budou li šikovný je možné, že po dvou hodinách už budou moci letět spolu.

Gábi Kanakova

Mám ještě jeden dotaz. Jak se to praktikuje, když chceme koupit 4 – 6voucherů pro 4 – 6 osob? Můžeme pilotovat zároveň nebo se musí čekat 75 minut na další let?

Kuba Kadlec - Flyboys

Dobrý den, v simulátorovém centru máme pouze jeden simulátor Boeingu. Proto budete li chtít létat pouze na něm musíte se postupně vystřídat. Nebo je možné paralelně letět na simulátoru helikoptéry Robinson R22. Tyto simulátory jsou virtuálně propojeny takže se vzájemě uvidíte.

Gábi Kanakova

Dobrý den. Je možné, aby let absolvoval náš 11. letý syn? Předem děkuji

Kuba Kadlec - Flyboys

Určitě. Poletí s ním zkušený instruktor, který mu bude pomáhat.

Jitka

Dobrý den,
ráda bych se jen ujistila, že simulace letu probíhá v Klášterci nad Ohří? Při zadání koupě mi naběhne totiž město Plzeň.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
Ano, let probíhá v Klášterci nad Ohří.

Ivana

Dobrý den, je možné, aby let absolvoval náš 14. letý syn? Byl by to výborný vánoční dárek, který bychom pravděpodobně uplatnili až po novém roce, to už mu pak bude patnáct. My, rodiče, bychom byli samozřejmě jako diváci. Děkuji. Ivana

Slevomat.cz

Dobrý den,
Určitě toto jako vánoční dárek vřele doporučujeme.

Kuba Kadlec - Flyboys

Dobrý den, 14 let je pro létáni bez problémů.

Jana

Dobry den, kolik kamaradu je mozne vzit s sebou na pozorovani bocnimi okenky? :) Dekuji, Jana

Kuba - Flyboys

Dobry den, pasazeri sedi v kabine pro cestujici ihned za kokpitem. Tam je sedacka pro tri cestujici dalsi mohou stat za touto sedackou. Bocni okenka zobrazuji deni vne letadla.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru