Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní nápoj bubble tea (700 ml) plný chuti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Klára Pilíková

Je možné, místo želé dostat kuličky?

Libor Havelka

Dobrý den
záměna není možná.

Milada Matoušová

Proč jste měli v sobotu 30. 8. 2014 ve 14:38 hod. zavřeno? Přijeli jsme k Vám z prázdnin se 7letým synem i s kuframa MHD, jak se těšil a narazili jsme na zataženou roletu – a nebyli jsme sami, dorazil ještě další dospělý pár a také se divili. Chtěli jsme uplatnit voucher na oslavu začátku školního roku… Kdyby tam byla alespoň cedulka z technických důvodů zavřeno nebo „přijdu hned“, tak bychom i počkali, takto jsme odjeli zklamaní. Milada a Daniel Matoušovi, tel. 602 174 172 (taroam@seznam.cz)

Libor Havelka

Dobrý den
omlouváme se, v sobotu netekla voda a proto jsme měli zavřeno. Tuto zkutečnost jsme nemohli ovlivnit. Na roletě bylo vše napsáno a přilepeno. Bohužel někdo tuto cedulku strhl. Věříme, že už tato situace nenastane.

Niki

To je teda akce…
Cena je sice 45,– Kč a v ceně je jen jedno želé. Přičemž když si zakoupím velký bubble tea přímo na prodejně bez slevy, tak sice zaplatím 89,– Kč, ale mám 2 porce kuliček a 1 porci želé !!

Libor Havelka

Dobrý den
jsou lide, kteří nikdy bubble tea neměli nebo jim bude stačit si koupit voucher a vzít si jen želé. Proč bychom tuto možnost našim zákazníkům nedali?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru