Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Chřibských lesích včetně letu balonem

4,6 / 5 Penzion Baloncentrum Jižní Morava (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Jana N,

Dobrý den, ještě jeden dotaz: je nějaký váš pokoj bezbarierový? Děkuji za obě odpovědi. Jana

Víťa

Dobrý den Jano,
bohužel, ale ani jeden pokoj na BalonCentru není bezbariérový.

Jana N,

Dobrý den, je možné zakoupit voucher pro 2 s 1 letenkou balonem, ale domluvit si na jiný termín let startující v Brně ( tedy nad Brnem?)

Víťa

Dobrý den Jano, bohužel tato varianta není možná. Nabídka je platná pouze z místa startu BalonCentrum Břestek.

Petr

Dobrý den.
Mám zájem o pobyt pro 2 dospělé a 2 děti(3 a 10 let).
Chci se zeptat jaká by byla cena za dítě, kterému
je 10 let (včetně polopenze). Je možné zakoupit pobyt od čtvrtka do neděle pro nás všechny vč. polopenze. Prosím o celkovou cenu.
Děkuji za odpověď Petr

David

Dobry den Petre, cena za dite 10 let je stejna, jako za dospelou osobu. Pobyt samozrejme muzete zakoupit od CT-NE vcetne polopenze.

Petra

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, pokud si rezervuji ubytování na poslední víkend v dubnu (dříve nemohu) a nebudou letové podmínky, co pak? Voucher propadne bez možnosti uplatnit jej?

Mockrát děkuji.
S pozdravem

 Petra

Víťa

Dobrý den Petro, v případě, že by se v průběhu pobytu nepodařilo let uskutečnit vám k dalšímu letu nabízíme ubytovaní za zvýhodněnou cenu 250,– Kč k letence nebo si mužete let rezervovat z našich startovních míst, které jsou uvedeny na strankách www.balony.eu. Letenky jsou platné do balonu pro 12–16 pasažérů. O prodloužení voucheru v případě neuskutečnění letu můžete požádat nejpozději 2 dny po skončení platnosti voucheru e-mailem a tento voucher Vám bude prodloužen o 2 měsíce.

Hana Medková

Dobrý den, chystáme se na Moravu – 3 dospělé osoby. Bylo mi možné přikoupit přistýlku včetně jídla? Pokud ano, máte volný termín 5.-7. 12/2014.
Děkuji za odpověď

David

Dobry den pani Medkova, za 3. osobu je mozno prikoupit ubytovani vcetne polopenze. V uvedenem terminu mame prozatim volne ubytovani.

Jiřina Ocásková

Dobrý den, takže ten let baloném je v ceně 2400kč. Ano? a chtěla jsem se ještě zaptat zda je i poblíž nějaké welnes centrum, případě že je tak za jakou cenu nabízíte nějaký balíček pro dva..děkuji s pozdravem J. Ocásková

David

Dobry den, v soucasne chvili mame spustenu nabidku na ubytovani pro 2 osoby/3 dny za 2 399,– Kc, dale ubytovani pro 2 osoby/3 dny + 1 letenka za 4 899,– Kc a treti balicek je ubytovani pro 2 osoby/3noci + 2 letenky za 7 399,– Kc. Aquapark je z BalonCentra cca 10 km.

Jiří

za dítě ve věku 2–6 let zaplatíte 350 Kč/noc s polopenzí … znamená to že je dítě bez lůžka?

David

Dobry den Jiri, v tomto pripade je to i s luzkem.

Lenka Bouchalová

Dobrý den, platnost voucheru je do 30.04.2015, a píšete, že stačí zarezervovat termín pobytu 2–3 týdny před plánovaným letem, co když v době pobytu (zarezervovaného 3 týdny předem)nebude počasí vhodné na let balonem, co potom? Chtěla bych voucher darovat jako vánoční dárek.
Děkuji za odpověď

David

Dobry den Lenko, v pripade, ze by se v prubehu pobytu nepodarilo let uskutecnit vam k dalsimu letu nabizime ubytovani za zvyhodnenou cenu 250,– Kc k letence nebo si muzete let rezervovat z nasich startovnich mist, ktere jsou uvedeny na strankach www.balony.eu. Letenky jsou platne do balonu pro 12–16 pasazeru.

Jana Veselá

Dobrý den,
máte volno v termínu 23.12.-27.12.2014?
 Děkuji

David

Dobry den pani Vesela, vanocni svatky vcetne Silvestra jsou jiz obsazeny.

Andrea Kotková

Dobrý den,cena pobytu je včetně letu balonem pro dva? Nebo se v případě zájmu doplácí?Děkuji za odpověď. Kotková

Víťa

Dobrý den,
pokud si zakoupíte „Pobytový balíček s dvěma letenkami“, tak máte v ceně balíčku ubytování pro 2 osoby na 3 dny (2 noci) a 2 letenky v ceně 7.399,–Kč. Tyto letenky jsou platné do veřejných balonů s kapacitou 8 – 16 pasažérů. Rezervaci provádějte prosím minimálně 2 – 3 týdny před plánovaným letem a pobytem.

David

Dobry den Jano, penzion na Silvestra jiz mame obsazen. Pokud bude letove pocasi a zajem pasazeru, je mozne letat i v zimnim obdobi.

Jana

Dobrý den, je možno pobyt i na silvestra a létá se balonem i v zimě?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru