Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámské kadeřnické balíčky – dopřejte si nový střih!

4,1 / 5 Bellezza hair studio Hradec Králové  (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý večer:-) zakoupila jsem tedy balíček střih+ melír…došel mi voucher a teď bych se potřebovala objednat. Neměla by jste náhodou volno v pondělí 22.9?Budu v H.K, ale pom14.hod. mám schůzku, tak kdykoli před touto hodinou, aby jste na mě měla dostatek času. Nebo jestli mi písnete volné termíny, vyberu si a potvrdím zavoláním.
Děkuji za odpověď.

 Monika

Krejčová

Dobrý večer paní Eliško,
určitě balíček ničemu neuškodí ba naopak :-)

Eliška K.

Dobrý den,
měla bych zájem o ostříhání vlasů, které byly v posledním roce několikrát trvalené, poslední trvalá proběhla cca před 4 měsíci (je odrostlá, vlasy se po umytí mírně zvlňují, konečky poškozené).
Proto bych se ráda zeptala, zda je i pro mě vhodný balíček mytí+střih+fou­kaná+styling?

Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den

Monika

Dobrý den:-)
to jsem ráda, dnes tedy koupím a až přijde voucher, ozvu se. Děkuji za Vaší ochotu.Těším se.
 Monika

Krejčová

Dobrý den, děkuji taky se budu těšit. :-)

Monika

Nějak si nevím rady…když se strhnou peníze až v pondělí, v pracovní den, tak už bude vlastně po slevě:( nevím, zda se počítá zadání příkazu, nebo došlá platba do data konce akce.

 M.

Slevomat.cz

Dobrý den, samozřejmě počítáme s tím, že peníze dorazí později, než je uveřejněná tato akce, nemusíte se bát, vše bude v pořádku. Akorát, pokud se peníze strhnou v pondělí, je možné že voucher dorazí déle, než do úterý. Přeci jen, bankovní převod trvá až 3 pracovní dny. Záleží na bance.

Krejčová

Dobrý den, nemusíte se bát akce trvá do konce října nic Vám nepropadne. :-) a termín si pak dohodnem, jak se Vám to bude hodit. :-)

Monika

Dobrý večer,
právě, že včera jsem ho nestihla koupit a píšou, že bankovní převod trvá dva dny plus než odešlou kód. To je dost hektické a nechci , aby mi propadl, ikdyž by se mi úterek hodil. Na druhou stranu nemohu přijet bez potvrzení o platbě..tak nevím:(

 Monika

Petra Zyklova

Dobrý den dnes mě přišel voucher k vám do salonu mohu se zeptat na volné termíny v týdnu od 15.9–21.9 dopoledne. Nebo 22.9–25.9 odpoledne po 14 hodině? Děkuji moc Zyklová

Krejčová

Dobrý den paní Zyklová,
23.9. ve 14.00 mám volný termín, jen nevím, který balíček jste si pořídila. Ale je to jedno v úterý 23.9. Vás stejně vezmu. Jen mi zavolejte a potvrďte mi to. mob. 773644260. Děkuji Krejčová

Monika

Dobrý večer,
to je fajn:-) jen nevím, zda by pladba došla do úterý , čekala jsem na odpověď a teď se peníze odečtou až v po. A ještě dotaz, sídlíte někde u Atria? Nejsem z H.K, tak jen pro orientaci:-) A kolik tak melírů se počítá do té slevy, po celé hlavě, nebo jen doplnění, když je někdo má? Jsem barvená, potřebuji zatím nějakš top střih, ale uvažuji i o melírech.

Děkuji za odpověď
 Monika

Krejčová

Dobrý den, to nevadí, já si myslím, že jestli jste si už zakoupila kupon a včera ho zaplatila, tak určitě do úterka Vám na email přijde potvrzení o zaplacení a stačí pak, když si pak opíšete z emailu kod, pokud máte internet v mobilu nebude problém i kdyby jste nestíhala si ho vytisknout. Já tedy si vás napíšu na to úterý 13.30. Zakupte si na melír kupon za 549,– Kč platí to na celou hlavu. Sídlíme v Hradci Dukelská ulice je na proti nás Tesko a vedle je Atrium. Určitě nezabloudíte. Pro případ se ještě podívejte na náš odkaz na facebook, kde je podrobně ve fotkách zachyceno naše studio. Jinak pak volat :-) v případě zabloudění. mobil na mne je 773 644 260

Monika

Dobrý den,
chci se optat, jak máte dlouhé objednávací lhůty v případě, když si dnes zakoupím voucher, kdy bych se pravděpobobně dostala na řadu:-)

Děkuji za odpověď.
 Monika

Krejčová

Dobrý den,
klidně v úterý 16.9. ve 13.30. Jinak dále od 22.9. mám víc termínů.Jen nevím, kdy se Vám to hodí líp, jestli dopoledne, nebo odpoledne. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru